Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim, wszyscy zginęli
Autor |
Wiadomość |
Nithael
|
 Re: Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim, wszyscy zginęli
Osiris i PO, PO i Osiris...torsji można dostac.
|
So paź 09, 2010 21:45 |
|
|
|
 |
meny
|
dajcie spokuj! placzecie nad stanowiskami. stanowiska nie gina tylko ludzie.nad ludzmi nikt nie placze.
|
So paź 09, 2010 22:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nithael napisał(a): Osiris i PO, PO i Osiris...torsji można dostac. I vice versa. Nithael, Alus, i PiS i tak bez końca. Tylko że ja nie dostaję torsji bo rozumiem że takie prawa są demokracji, ale widocznie Tobie śni się "demokracja" rodem z Moskwy to rzeczywiście możesz dostać nudności kiedy Twoich idoli się beszta i krytykuje. Podobnież jest z tą katastrofą, gdzie fanów PO obowiązuje jedynie słuszna teoria pijanego Prezydenta przejmującego stery samolotu. Kiedy ktoś przeczy oficjalnej wersji Ciebie i Alus oraz Tobie podobnym bierze na torsje.
|
N paź 10, 2010 7:29 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): I vice versa. Nithael, Alus, i PiS i tak bez końca. Tylko że ja nie dostaję torsji bo rozumiem że takie prawa są demokracji, ale widocznie Tobie śni się "demokracja" rodem z Moskwy to rzeczywiście możesz dostać nudności kiedy Twoich idoli się beszta i krytykuje. Podobnież jest z tą katastrofą, gdzie fanów PO obowiązuje jedynie słuszna teoria pijanego Prezydenta przejmującego stery samolotu. Kiedy ktoś przeczy oficjalnej wersji Ciebie i Alus oraz Tobie podobnym bierze na torsje. Smutny jesteś osiris......im więcej "faktów", jakie Ty i Fotyga usiłujecie wcisnąc "ciemnemu ludowi", tym większa gwarancja przegranych kolejnych wyborów dla PiS 
|
N paź 10, 2010 7:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): Podobnież jest z tą katastrofą, gdzie fanów PO obowiązuje jedynie słuszna teoria pijanego Prezydenta przejmującego stery samolotu. osiris, nie wiem, czy mozna mnie zaliczyc do "fanow PO", ale "jedynie sluszna teoria", o ktorej piszesz, to chyba znowu "wycisniecie sensownej esencji" (czyli manipulacja) PiSu, bo ja jeszcze o takiej z okolic PO nie slyszalam. Jezeli, to jako "cytat" zwolennikow PiSu, dla dolozenia PO....
|
N paź 10, 2010 8:18 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
Jeśli nawet temat katastrofy smoleńskiej potraficie zbanalizować wyłącznie do wzajemnych przepychanek między PiS a PO, to nie widzę dalszego sensu jego istnienia 
|
N paź 10, 2010 8:26 |
|
|
|