Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 04, 2025 21:06

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1386 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 89, 90, 91, 92, 93
 Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim, wszyscy zginęli 
Autor Wiadomość

Post Re: Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim, wszyscy zginęli
Osiris i PO, PO i Osiris...torsji można dostac.

So paź 09, 2010 21:45

dajcie spokuj! placzecie nad stanowiskami. stanowiska nie gina tylko ludzie.nad ludzmi nikt nie placze.

So paź 09, 2010 22:52
Nithael napisał(a):
Osiris i PO, PO i Osiris...torsji można dostac.

I vice versa.
Nithael, Alus, i PiS i tak bez końca.
Tylko że ja nie dostaję torsji bo rozumiem że takie prawa są demokracji, ale widocznie Tobie śni się "demokracja" rodem z Moskwy to rzeczywiście możesz dostać nudności kiedy Twoich idoli się beszta i krytykuje.
Podobnież jest z tą katastrofą, gdzie fanów PO obowiązuje jedynie słuszna teoria pijanego Prezydenta przejmującego stery samolotu.
Kiedy ktoś przeczy oficjalnej wersji Ciebie i Alus oraz Tobie podobnym bierze na torsje.

N paź 10, 2010 7:29
osiris napisał(a):
I vice versa.
Nithael, Alus, i PiS i tak bez końca.
Tylko że ja nie dostaję torsji bo rozumiem że takie prawa są demokracji, ale widocznie Tobie śni się "demokracja" rodem z Moskwy to rzeczywiście możesz dostać nudności kiedy Twoich idoli się beszta i krytykuje.
Podobnież jest z tą katastrofą, gdzie fanów PO obowiązuje jedynie słuszna teoria pijanego Prezydenta przejmującego stery samolotu.
Kiedy ktoś przeczy oficjalnej wersji Ciebie i Alus oraz Tobie podobnym bierze na torsje.

Smutny jesteś osiris......im więcej "faktów", jakie Ty i Fotyga usiłujecie wcisnąc "ciemnemu ludowi", tym większa gwarancja przegranych kolejnych wyborów dla PiS :D

N paź 10, 2010 7:48
osiris napisał(a):

osiris, nie wiem, czy mozna mnie zaliczyc do "fanow PO", ale "jedynie sluszna teoria", o ktorej piszesz, to chyba znowu "wycisniecie sensownej esencji" (czyli manipulacja) PiSu, bo ja jeszcze o takiej z okolic PO nie slyszalam. Jezeli, to jako "cytat" zwolennikow PiSu, dla dolozenia PO....

N paź 10, 2010 8:18

Jeśli nawet temat katastrofy smoleńskiej potraficie zbanalizować wyłącznie do wzajemnych przepychanek między PiS a PO, to nie widzę dalszego sensu jego istnienia :?

N paź 10, 2010 8:26
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1386 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 89, 90, 91, 92, 93