| 

| Autor | Wiadomość |  
			| olila 
   |   Re: Układamy historyjkę :DŚwiat jest piękny, życie jest cudowne, dlaczego ludzie ciągle wymyślają jakieś horrory? - pomyślał chłopiec i poszedł sobie. 

|  
			| Wt paź 12, 2010 9:15 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Lot Orła 
   |   Re: Układamy historyjkę :Dnagle zobaczył jakąś karteczkę leżącą na ziemi, podszedł do niej i podniósł ją. Napisane tam było: "dlaczego? ponieważ mroczny stary zamek brzmi lepiej niż różowe plastikowe pudło". Dziwne, pomyślał chłopiec i poszedł dalej. _________________
 leć wysoko! prosto pod sztandar WOLNOśCI!

Nigdy nie ufaj maszynom... i kobietom.

|  
			| Śr paź 20, 2010 15:44 | 

|  
		|  |  
			| ToMu 
   | Nie dawało mu to jednak spokoju. Zastanawiał się, co autor karteczki miał na myśli. _________________
 Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

|  
			| Pt sty 14, 2011 19:16 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Sophie 
   |   Re: Układamy historyjkę :DPo długich rozmyślaniach, chłopiec odkrył jaka była prawdziwa wymowa karteczki. "To jest wskazówka! Ktoś chce, abym odnalazł mroczny stary zamek!"- pomyślał i udał się na poszukiwania.  Przeszedłszy 6 kilometrów i 66 metrów, ujrzał w oddali dziwny obiekt... 

|  
			| So sty 15, 2011 1:31 | 

|  
		|  |  
			| marzenamarzena 
   |   Re: Układamy historyjkę :DPodszedł bliżej, ale to nie był zamek, okazało się, że jest to nowoczesne Centrum Handlowe z wieloma sklepami, restauracjami i podziemnym parkingiem. Pomyślał, że mógłby zrobić jakieś zakupy... 

|  
			| So sty 15, 2011 12:22 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| katanyk 
   |   Re: Układamy historyjkę :Di zjeść po raz pierwszy os dwóch lat prawdziwy obiad .lecz w restauracji spotkał... _________________
 Homo homini lupus est!!!
 (Mój brat jest klerykiem więc mam nadzieje że nie macie nic przeciwko tym przysłowiom.)
 Per aspera ad Dei!!!
 i modlitwa:
 Per signum Crucis de iminicis Nostris libera nos Deus Noster.
 Tobie Panie zaufałem!
 www.radyjko.pl

|  
			| So sty 15, 2011 16:08 | 

|  
		|  |  
			| Sophie 
   |   Re: Układamy historyjkę :D...kolegę z klasy. Ucieszony chłopiec podszedł bliżej by się przywitać, jednak okazało się, że to nie był jego kolega a Krzysio Ibisz o młodzieńczym wyglądzie. 

|  
			| So sty 15, 2011 18:06 | 

|  
		|  |  
			| marzenamarzena 
   |   Re: Układamy historyjkę :DPodbiegł do niego, poprosił o autograf i zapytał czy widział może gdzieś latającego psa, bo mu się gdzieś zapodział parę lat temu... 

|  
			| So sty 15, 2011 19:05 | 

|  
		|  |  
			| Sophie 
   |   Re: Układamy historyjkę :DKrzysio Ibisz zadowolony ze swej popularności zmarszczył swoje stale młodniejące czoło i rzekł: "zaginony latający pies? hmm.. to dobry pomysł na nowy teleturniej! Już widze te nagłowki gazet!" Chłopiec popatrzył ze zdziwieniem na Krzysia i... 

|  
			| So sty 15, 2011 22:13 | 

|  
		|  |  
			| ToMu 
   | stwierdził, że faktycznie! Trzeba tylko znaleźć chwytliwą nazwę, celebrytę do poprowadzenia - i gotowe! _________________
 Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

|  
			| N sty 16, 2011 12:32 | 

|  
		|  |  
			| marzenamarzena 
   |   Re: Układamy historyjkę :DW tej chwili przypomniał sobie o psie i zrobiło mu się smutno... 

|  
			| N sty 16, 2011 15:26 | 

|  
		|  |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Układamy historyjkę :DA oto inna historia: Alus i Witold w jednym stali domku.... Witold do Alus:denerwuje mnie ta moherowa baba, pospiesz mi z pomocą,Alus:dobrze kochanie już spieszę i siada za klawiaturą, którą udostępnia jej Witold...
 Historia niedokończona i niekoniecznie trzeba ją kończyć, ale proponuję odpowiedzieć na pytanie:
 Kim jest Alus dla Witolda, a kim Witold dla Alus?

|  
			| Pt sty 13, 2012 16:49 | 

|  
		|  |  

|   Re: Układamy historyjkę :Dgita napisał(a): A oto inna historia: Alus i Witold w jednym stali domku.... Witold do Alus:denerwuje mnie ta moherowa baba, pospiesz mi z pomocą,Alus:dobrze kochanie już spieszę i siada za klawiaturą, którą udostępnia jej Witold...
 Historia niedokończona i niekoniecznie trzeba ją kończyć, ale proponuję odpowiedzieć na pytanie:
Proste - polskojęzyczni agenci służb specjalnych   

|  
			| Pt sty 13, 2012 19:16 | 

|  
		|  |  

|   Re: Układamy historyjkę :DAlus napisał(a): gita napisał(a): A oto inna historia: Alus i Witold w jednym stali domku.... Witold do Alus:denerwuje mnie ta moherowa baba, pospiesz mi z pomocą,Alus:dobrze kochanie już spieszę i siada za klawiaturą, którą udostępnia jej Witold...
Proste - polskojęzyczni agenci służb specjalnych  Nie odpowiedziałaś na pytanie:Kim jest Alus dla Witolda, a kim Witold dla Alus?

|  
			| Pt sty 13, 2012 21:06 | 

|  
		|  |  

|   Re: Układamy historyjkę :Dgita napisał(a): Alus napisał(a): gita napisał(a): A oto inna historia: Alus i Witold w jednym stali domku.... Witold do Alus:denerwuje mnie ta moherowa baba, pospiesz mi z pomocą,Alus:dobrze kochanie już spieszę i siada za klawiaturą, którą udostępnia jej Witold...
Proste - polskojęzyczni agenci służb specjalnych  Nie odpowiedziałaś na pytanie:Kim jest Alus dla Witolda, a kim Witold dla Alus?Oczywiste - wspólpracownikiem  

|  
			| Pt sty 13, 2012 21:11 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach