Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 22, 2025 10:42

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2907 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 194  Następna strona
 Swieta Rita 
Autor Wiadomość

Post Re: Swieta Rita
Hej... nie wiem jak Wy, ale mam osttanio problem z logowaniem sie na naszym forum :( ech:( u mnie bez zmian :( pracy nie ma... życie rozsypane na milion kawałków.. masakra.Chcialabym zeby ten koszmar się juz skonczyl :(

Wt paź 12, 2010 22:52

kiepsko z logowaniem , Panowie moderatorzy - proszę uaktualnijcie certyfikat bezpieczeństwa .

Śr paź 13, 2010 3:54

znowu się trzeba namęczyć aby zalogować . 09.10.10 o godz. 16.00 wygasł certyfikat bezpieczeństwa lub zła konfiguracja serwera . tak przynajmniej mi melduje mój komp .

górnicy w Chile , którym małe szanse dawano na ratunek - wychodzą na powierzchnie . modlitwy do św Rity pomogły .
Chile - to jedyny kraj na świecie , w którym jest produkcja wina świętej Rity . zdrowie wszystkich...

Śr paź 13, 2010 16:14

najnowsza wersja przeglądarki "firefox" podpowiada co robić aby ominąć problem braku możliwości logowania .
w przyszły piątek jest 22 - gi dzień miesiąca czyli jak zawsze o 18.00 zdzieramy kolana do naszej Świętej . kto może niech zapali świeczkę w oknie . to oczywiście propozycja dla tych , którzy czują taką potrzebę . pozdr

Śr paź 13, 2010 18:19

Dariusz-555 napisał(a):
kiepsko z logowaniem , Panowie moderatorzy - proszę uaktualnijcie certyfikat bezpieczeństwa .

to nie sprawa moderatorów, a informatyków....

przepraszam i mam nadzieję, że za rok to się już nie powtórzy

Śr paź 13, 2010 21:09

Tarczynko....trzymaj się! Codziennie proszę św Ritę o opiekę...Ona wie czym jest pusty dom i samotność :(

Cz paź 14, 2010 17:58

Witajcie,

Dariuszu, chciałabym Cie przeprosić za to ze jakis czas temu byałm dla Ciebie nieuprzejma. To był trudny okes w moim życiu. Nadal mam swoje zdanie w niektórych kwestiach , pewnei różne od twojego, niemniej jednak podziwiam Cie za to, ze z takim zaangażowaniem potrafisz modlic sie za innych, często obcych sobie ludzi.
A więc z serca przepraszam i licze w duchu na to, że nie będziesz miał mi tego za złe.

Często myśłe o Was. Anulko dziekuję Ci za dobre słowo. Wiem jak bardzo jest Ci ciężko i jak wiele wysiłku musisz włozyc w to aby znaleźć cel i sens dalszego życia. Jestem z Toba całym sercem
Kiedys gdzieś przeczytałam słowa ks. Twardowskiego , które mi pomagają podnosić sie z upadków (a upadam dość często)
"każde zmartwienie ma swój koniec, i to co martwi Cię teraz też sie kiedys skonczy. Wtedy nalezy zasadć sobie pytanie - jak sobie z tym poradziłem i czego mnie to nauczyło"

Pozdrawiam Was wszytskich serdecznie i będe wspominać w moich modlitwach do sw. Rity

Iwona

Cz paź 14, 2010 21:00

okey okey Iwono , miłego weekendu , pozdr

Pt paź 15, 2010 3:55

droga Iwono , piszesz że często upadasz . to się zdarza . święty Paweł mawiał " ilekroć upadam , tylekroć jestem mocny " . wierzę że po ciężkich życiowych przejściach jesteś super mocna .
zawsze można się też "zanurzyć" w jakimś hobby. ja na przykład lubie dobrą muze . zapominam o problemach . pół roku temu mój ulubiony wokalista rockowy zakończył ziemskie pielgrzymowanie . wiem , że był trochę "na bakier " z Bogiem więc odpowiednimi modlitwami " wydobywam" go z czyśćca .
http://muzyka.gery.pl/content/repositor ... es_dio.jpg
a na wrzesień 2011 zaplanowałem Cascia i Rocaporena . nie wiem jak zareaguję gdy zobaczę świętą Rite z odległości dwóch metrów . oczywiście w szklanym sarkofagu . pozdrowie Ją od Was wszystkich .

Pt paź 15, 2010 18:04

dzisiaj rocznica wyboru Karola Wojtyły na Papieża . kupiłem książkę ( w załączeniu ) "czy siostra Rita uratowała Papieża" ( zbieżność imion ) oraz modlitewnik "módlmy się w strapieniu i przeciwnościach losu" . załączam również kilka fotek z ostatniego wieczernika w sanktuarium oborskim . pozdr i miłego weekendu .
http://de.swoopshare.com/file/7b3452ff2 ... a.rar.html

So paź 16, 2010 14:08

Iwonko ja także dziękuję za słowa pokrzepienia! Trzymaj się!
Mam nadzieję,że św Rita+św Juda+św Monika +psychoterapia+ leki .... pomogą ;)

So paź 16, 2010 16:23

Witam wieczorowa pora :)
Dawno mnie tu nie bylo , ale problemy zdrowotne :-(
ANULKA :cmok1:
Wiem , ze ta cala sytuacja przerosla Cie. Uwierz mi , rozwod to nie koniec swiata i mozna calkiem fajnie zyc w pojedynke , ale wszystko zalezy od Ciebie.Modl sie i pracuj nad soba a Pan Bog nie pozostanie obojetny na Twoje modlitwy.

So paź 16, 2010 20:24

Dziękuję Apolonio! pracuję nad sobą, modlę się...Pan Bóg jest obojętny. :( Może i można fajnie żyć w pojedynkę ale ja nie chcę być sama.

N paź 17, 2010 19:12

teraz ja , u mnie mały kryzys . Matka Teresa z Kalkuty powiedziałaby jednak " buduj dalej" . i też sie nie poddaje .
w ten piątek spotykamy się o 18.00 ze świętą Ritą . im głośniejsze nasze wołanie w dużej grupie tym będziemy bardziej słyszalni " u góry " . tak sobie myślę że skoro nie ma w Polsce ani jednej świątyni pod wezwaniem naszej Patronki to niech Ona może potraktuje to forum jako Jej świątynie . życzę wszystkim miłego i spokojnego tygodnia . pozdr

N paź 17, 2010 19:29

Dobry wieczor :)
Anula - Pan Bog nie jest obojetny na Twoje modlitwy , ale tez nie jest ,,koncertem zyczen "Nie rozumie , co to znaczy ze nie chcesz byc sama ? ? ? A co jezeli takie wlasnie zycie zeslal Ci Pan ? ? ? Wiem ze to trudne , ale w dniu naszych urodzin nikt nam nie obiecywal ze bedzie latwo . . .
Ja Cie w zaden sposob nie oceniam , chce tylko powiedziec ze im wczesniej zaakceptujesz i pogodzisz sie sama ze soba i ze swiatem tym lepiej dla Ciebie. . .
Boze okaz nam Swoje Milosierdzie. . .
Swieta Rito pomoz rozwiazac wszystkie nasze zagmatwane sprawy. . .

N paź 17, 2010 20:43
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2907 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 194  Następna strona