|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
gorąca prośba o wypełnienie ankiety do pracy mgr
Autor |
Wiadomość |
robert5
|
 gorąca prośba o wypełnienie ankiety do pracy mgr
Witam serdecznie, Jestem studentem Uniwersytetu Warszawskiego. W poniższym linku znajduje się ankieta. Proszę o wypełnienie osoby o orientacji heteroseksualnej, które wyznają wiarę katolicką. https://spreadsheets.google.com/viewfor ... UUE6MQ&ifqBędę bardzo wdzięczny za jej wypełnienie. Informacje pochodzące z ankiety są anonimowe i będą wykorzystane jedynie do celów naukowych. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Robert
|
Wt lis 16, 2010 16:23 |
|
|
|
 |
WIST
|
 Re: gorąca prośba o wypełnienie ankiety do pracy mgr
Człowieku, ale nie musisz tego umieszczać w każdym dziale. Naprawdę, to że potrzebujesz ankiety nie znaczy że możesz olewać zasady tego forum. Odrobina mylenia nie boli...
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Wt lis 16, 2010 16:43 |
|
 |
robert5
|
Przepraszam,
rzadko korzystam z forów i trochę nie ogarniam. Wysłałem do wielu miejsc, bo chciałem żeby ankieta dotarła do jak największego grona.
Obiecuję poprawę,
pozdrawiam
Robert
|
Wt lis 16, 2010 16:52 |
|
|
|
 |
WIST
|
W porządku. Po to są te działy aby był jakiś porządek w tematach. Po to są tu tez opcje wyszukiwania szybko nowych tematów. Nie muszę przeglądać każdego działo aby zobaczyć nowe wiadomości i odpowiedzieć na nie.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Wt lis 16, 2010 17:01 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Wt lis 30, 2010 13:38 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|