Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 09, 2025 19:34

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 128  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Komorowski? 
Autor Wiadomość

Post Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Dural tak to już jest ,ż e kazdego śmieszy co innego.Dla mnie rozmowa to wymiana myśli na wspólny temat ,tu mamy do czynienia z wygłoszeniem przemowy w wykonaniu Komora i unikaniem odpowiedzi poprzez bąkanie tekstów w stylu ,ładną dziś mamy pogodę".
Przykład Kaczyńskiego jest nietrafiony i delikatnie mówiąc niestosowny.

Wracając do spotkani z Obama ta rozmowa przypominała same nietrafione strzały.
Oto Obama dziękuje z a poparcie programu rozbrojeniowego na to nasz prezydent WPADKA;
Cytuj:
jeśli mamy iść na wielkie polowanie musimy mieć pewność, że nasze kobiety i dzieci są bezpieczne". - Wtedy się też lepiej poluje - dodał.

Jeden o złożeniu broni drugi o polowaniu -zadziwiająca ta rozmowa :o

Śr gru 08, 2010 22:30
Cytuj:
Oto Obama dziękuje z a poparcie programu rozbrojeniowego na to nasz prezydent WPADKA;
Cytuj:
jeśli mamy iść na wielkie polowanie musimy mieć pewność, że nasze kobiety i dzieci są bezpieczne". - Wtedy się też lepiej poluje - dodał.

Jeden o złożeniu broni drugi o polowaniu -zadziwiająca ta rozmowa :o

Nie o polowaniu, ale o bezpieczeństwie rodzin, dzieci - każdy odpowiedzialny gdy opuszcza dom, niezależnie w jakim celu, myślami jest z rodziną....
Rozbrojenie może być metodą zabezpieczenia tego bezpieczeństwa.

Śr gru 08, 2010 23:06
zbanowany na stałe

Cytuj:
Przykład Kaczyńskiego jest nietrafiony i delikatnie mówiąc niestosowny.

Jedna wazna rzecz. Mi jest bardzo przykro z powodu smierci PANA Kaczynskiego, uwazam kazde tragiczne zejscie za fakt ktory nie powinien zaistniec. Ja sie zlosliwie wypowiadam na temat PREZYDENTA Kaczynskiego, prezydenta ktory przez swoja zajadlosc i nieudolnosc spowolnil rozwoj mojego kraju.
Cytuj:

Zara, zaraz. Jaka ROZMOWA?
Tak sie sklada, ze ja nic szczegolnego nie wylapalem (poza tlumaczem nizej wszelkiej krytyki i guzikiem reset). Wysluchalem CALEJ konferencji osobiscie. Jestem przekonany, ze Ty rowniez. Nie wyobrazam sobie powaznej osoby twierdzacej cos bezpodstawnie.
Czy mozesz napisac w ktorych miejscach sa wspomniane "same nietrafne strzaly". Daje slowo z checia posmieje sie z czlowieka skazanego przez Bozie na przewodnictwo tak spostrzegawczego narodu.
Nieszczesnik jeszcze nie wie, co go czeka, kiedy piernie gdzies w szalecie zajetym rowniez przez reportera "Rzepy". :)

Cz gru 09, 2010 8:13
Proroczy skecz Materny i Maana.
http://www.youtube.com/watch?v=WMRlKSn5BRY&feature=player_embedded

Cz gru 09, 2010 16:48

Oburzenie Polaka mieszkającego w USA jest być może przesadzone, ale gafa Komorowskiego 100%.
Prosząc o wizy dla Polaków w kontekście pray, to całkowita indolencja. Czy Komorowski jest aż tak głupi, ze nie wie o tym, że nie ma legalnej pracy dla Polaków odwiedzających Amerykę?
Wiza turystyczna, czy w celu odwiedzenia rodziny, w kontekście pracy????
Nie dziwię się, że Obama odpowiedział mu o choince, okazał się trochę inteligentniejszy.
http://212121midwood.salon24.pl/257857, ... rzerazenie

Cz gru 09, 2010 17:47
zbanowany na stałe

Cytuj:
Nie dziwię się, że Obama odpowiedział mu o choince, okazał się trochę inteligentniejszy.

Ja tez sie nie dziwie, ze Ty sie nie dziwisz. Temu "Polakowi z ameryki" tez sie nie dziwie. ZADNE z was nie widzialo "prasowki", KAZDE pieje o rozmowie.
Jesli ktos klamie nieswiadomie, z tym sie mozna zgodzic, nie wiedzial. Jesli ktos powiela klamstwo, mimo zasugerowania, ze wlasnie klamstwem jest, to juz inna sprawa. Taka osoba, chocby jak burzuj rzucala tu 100 zl, tam 99 zl, na szacunek nie zasluguje. :D
Dla chetnych (nic szczegolnie godnego uwagi nie zobacza!) proponuje na szybko zerknac na "ROZMOWE" - a faktycznie DWA MONOLOGI!
http://www.youtube.com/watch?v=iVxFfyBA6WM
Jestem ciekaw czy "Polak z ameryki" wie w jaki sposob mozna uzyskac legalna prace i czy zawsze trzeba pracowac "na czarno"? G... wie. Mam podstawy sie domyslac!

Cz gru 09, 2010 18:15
Kto by dbał o prawdę, przejmował się, że można wysłuchać konferencji.....istotą jest maksymalne obrzucenie błotem.
I to przez tych, którzy tak płaczą nad tej samą metodą stosowaną wobec sp. L. Kaczyńskiego.

Cz gru 09, 2010 18:41

Odsłuchałam aż 6 minut/z 30/ i tylko mówi Obama i tłumacz, ani jeden, ani drugi erudytą nie jest.
Muszę polegać na opinii Polaka mieszkającego w Ameryce, gdyz za dużo do odsłuchania.
A ty Duralu ile minut odsłuchujesz z moich nadań?

Cz gru 09, 2010 18:44
Gita2 napisał(a):
Odsłuchałam aż 6 minut/z 30/ i tylko mówi Obama i tłumacz, ani jeden, ani drugi erudytą nie jest.
Muszę polegać na opinii Polaka mieszkającego w Ameryce, gdyz za dużo do odsłuchania.

Chcesz krótko - masz krótko
http://www.salon24.pl/news/79645,obama- ... ow-krotko2
"Polak z ameryki" zapewnie nie porusza się poza polską dzielnicę w rodzaju "Jackowo"....stąd niezdolnośc zrozumienia jęz. angielskiego :D :lol:

Cz gru 09, 2010 18:53
zbanowany na stałe

Cytuj:

Ja bym sluchal, ale niestety. Obrazielm sie. Jest podobne forum, ktore odwiedzam raz, dwa na kwartal i tam loguje wspaniala kobieta. Pisze identyczne posty jak Ty. Ten sam charakter wpisow, ta sama tematyka i tresc ta sama, ale jakze odmienna dusza kobiety o nicku "Brygida". Gdybym spytal "Brygida, ile kosztowalo miejsce siedzace na nie-stypie RM?", za trzy sekundy mialbym odpowiedz. Niestety, ona tam ja tu, juz z mniej kolezenska Gita2. Dlatego sie obrazilem i nie bede sluchal.

Cz gru 09, 2010 19:28

Duralu a tobie nie wystarczą 2 ewidentne wpadki w tej rozmowie,czyli wspomniana choinka i polowanie?Nie każ mi podawać linków,bo pełno tego na każdym serwisie info łącznie ze stronami naszego portalu wiara.
Cała rozmowa przypominała przypadkowa pogawędkę u ciotki Krysi do której się trafiło przypadkiem i nie wiadomo co się miało u niej załatwić.
Co konkretnego Komorowski uzyskał po tej wizycie?Obama przynajmniej wiadomo co chciał ugrać-układ start.
Co chcieli ugrać Polacy,bo chyba nie będziemy wciąż jojczeć o te nieszczesne wizy??

Cz gru 09, 2010 22:30
Awa, ty tez widzialas "rozmowe"? Bo ja, niestety, jak Dural (to pewnie klopoty ze wzrokiem), raczej konferencje prasowa. Ale moze dla niektorych to zadna roznica.

A co chcieli ugrac Polacy? To pytanie zadaje sobie od momentu, kiedy postanowilismy sie wlaczyc w amerykanska wojne w Azji. Odpowiedzi ciagle jeszcze nie mam. Ale moze ty, Awa ja znasz?

Pt gru 10, 2010 8:32

Dural napisał(a):
Cytuj:

Ja bym sluchal, ale niestety. Obrazielm sie. Jest podobne forum, ktore odwiedzam raz, dwa na kwartal i tam loguje wspaniala kobieta. Pisze identyczne posty jak Ty. Ten sam charakter wpisow, ta sama tematyka i tresc ta sama, ale jakze odmienna dusza kobiety o nicku "Brygida". Gdybym spytal "Brygida, ile kosztowalo miejsce siedzace na nie-stypie RM?", za trzy sekundy mialbym odpowiedz. Niestety, ona tam ja tu, juz z mniej kolezenska Gita2. Dlatego sie obrazilem i nie bede sluchal.

A Ty pod jakim nickiem występujesz na forum Katolik.pl?
Gita, to zdrobnienie od Brygidy, w salonie24, też występuję jako Gita.
Wracając do spotkania Komorowskiego z Obamą, to jest tutaj:
http://www.tvn24.pl/12691,1685403,0,1,k ... omosc.html

Pt gru 10, 2010 9:12
zbanowany na stałe

Gita2 - pod linkiem ktory podalas masz przyklad typowej manipulacji. Manipulacji wyjatkowo plytkiej - "Obama powiedzial....", "Na co Komorowski - ......", "Wtedy Obama odpowiedzial...". Manipulujaca wesz laczy 3-cie zdanie Obamy. z 5-tym Komorowskiego. 11-te O. z 2-gim K. i wychodza glupoty typu "Obama o choince, Komorowski o wizach .... ha ha ha". Piszaca wesz wie co robi. Pisze do ciemniakow, oni lykna wszystko, byle po ich mysli.
Ja lubie humor ale zebym skonal, nie rozumiem CO WY W TYM WIDZICIE SMIESZNEGO? Nie dolaczajcie do grona idiotow!
Stany maja Polske w... . Ten ich tlumacz-nieuk zjadajacy cale zdania, swiadczy o tym dobitnie. Zobaczycie jakiego dadza do Mendelejewa. USA jest cwane, wizy wprowadza kiedy juz zarobki Polaka wyrownaja sie z zarobkami europejczyka. Wtedy nikt "na czarno" plotow malowac nie pojedzie. Komorowski NIE zablysnal, bylo jak na dloni widac, nauczyl sie wszystkiego na pamiec. Polot ma mizerny. Chocby z tym polowaniem. Powiedzial cos w rodzaju "Ja juz mowilem panu O. Kiedy idziemy na polowanie..." czyli powtarza malo polotna sentencje. Ale trzeba przyznac, ze stawia sprawe krotko. Polska stanie u boku USA w jakichkolwiek dzialaniach z udzialem Rosji, pod warunkiem, ze te zapewnia nam bezpieczenstwo.
Polsko-pisowskie "jastrzebie" powinny byc zadowolone. Przeciez bedzie stacjonowanie wojsk USA w Polsce. Ja bym wolal tych samolotow nie widziec.
Cytuj:
A Ty pod jakim nickiem występujesz na forum Katolik.pl?

To jestes jedna i ta sama osoba? No popatrz, nigdy bym sie nie domyslil!
Czyli o cenie za miejsce "podparterowe" na nie-stypie RM moge zapomniec. Szkoda.
Nick na tamto forum siedzi na "Archu", nie pamietam. Bodajze "Dżokej" czy "Jełop", w kazdym razie jeden z najbardziej powazanych userow "partyjnych". :D

Pt gru 10, 2010 12:11
Awa napisał(a):
Duralu a tobie nie wystarczą 2 ewidentne wpadki w tej rozmowie,czyli wspomniana choinka i polowanie?Nie każ mi podawać linków,bo pełno tego na każdym serwisie info łącznie ze stronami naszego portalu wiara.
Cała rozmowa przypominała przypadkowa pogawędkę u ciotki Krysi do której się trafiło przypadkiem i nie wiadomo co się miało u niej załatwić.
Co konkretnego Komorowski uzyskał po tej wizycie?Obama przynajmniej wiadomo co chciał ugrać-układ start.
Co chcieli ugrać Polacy,bo chyba nie będziemy wciąż jojczeć o te nieszczesne wizy??

Pani Staniszkis bardzo podobała się wypowiedź Komorowskiego o polowaniu i bezpieczeństwie pozostawionej rodziny w domu, red. Węglarczyk (GW) był zdegustowany tą wypowiedzią.....Awa czyżbyś zmieniła front? ;)

Pt gru 10, 2010 12:57
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 128  Następna strona