Autor |
Wiadomość |
angua
|
Jasne, Twoja niebieska piaskownica jest już przetransportowana
Baszta południowa jest chyba wolna, ale w tym lepiej orientuje się Nutka. Fosa będzie naokoło - im większy zamek, tym większa fosa, im większa fosa, tym większa radość wilczka
I nie myśl, że się tak łatwo wywiniesz!
[Monisia znów ląduje w piachu, tym razem we własnej piaskownicy, przygnieciona przez szalejącego wilczka (który chyba ma nadzieję na powtórne przytulenie  :)):)) )]

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt mar 22, 2005 18:20 |
|
|
|
 |
monisia_gd
|
[monisia z trudem już wygrzebuje się ze swojego niebieskiego piasku. Złowrogo patrzy na Wilczka  (wyobraź sobie, że to było złowrogie spojrzenie  ), ale zaraz uśmiecha się i znowu mocno przytula Wilczka  . No bo jak można go nie kochać?! ]
A ja już dzisiaj wychodze z piaskownicy  . Trza się uczyć, i sprzątać, i w ogóle  . Ale jutro monisia powróci!!
A jak na czas teraźniejszy to wszystkich  i :* .
Pozdrawiam
_________________ Choć tak wiele nas różni jesteśmy do siebie bardzo podobni. Odpowiedzialni i samotni.
|
Wt mar 22, 2005 18:42 |
|
 |
angua
|
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt mar 22, 2005 18:48 |
|
|
|
 |
angua
|
Sonda dalej aktualna, ale że łapy przestały działać, to decyzja chwilowo sama się podjęła na korzyść kamyczków  :D:D
|
Wt mar 22, 2005 19:18 |
|
 |
Nutka
|
Wt mar 22, 2005 19:30 |
|
|
|
 |
angua
|
|
Wt mar 22, 2005 19:35 |
|
 |
Nutka
|
Wt mar 22, 2005 19:38 |
|
 |
Julia
|
no tak dziewczyny... ja tu wracam ze szkoly i m,oja piaskownica stoi samotnie na piaskowisku... jak moglyscie mi to zrobic
wilczku, lapki mnie sie bardziej podobaja, ale przeciez mozesz miec i lapki i kamyczki 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Wt mar 22, 2005 20:00 |
|
 |
Zoe
|
dobra angua .... wezme jakis smak tak na WSZELKI WYPADEK
hmmm .... na razie poprosze .... bananowo pozeczkowy ok ?  bo bardzo lubie taki sok
ja sie z Nutka pobawie  chyba ze ona juz wybyla
Julio, no ja o Ciebie pytalam wczesniej ... ale przeciez nie moglam bez zgody wlasciciela przetransportowac Twojej piaskownicy ... no jak  ale moge Ci pomoc teraz ja przeniesc jak chcesz
Monisiu witam u nas  :cmok1::przytul: poludniowa moze byc Twoja ... z tym, ze nie wiem ktora baszte ma Julia ... ale skoro na razie nic nie mowi to widocznie jest wolna

_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Wt mar 22, 2005 20:21 |
|
 |
Julia
|
dzieki Zoe... moze mi pomozesz i razem przetaszczymy moja piaskownice..
a jesli chodzi o baszty, to jaka jest wolna?
|
Wt mar 22, 2005 21:10 |
|
 |
Zoe
|
noo jezeli Monisia bierze poludniowa to Tobie zostaje polnocna .... chyba ze cos w stylu poludniowo zachodnia
dobra ... to zabieramy sie za ta piaskownice  im szybciej zaczniemy tym szybciej skonczymy
/Julia z Zoe biorą piaskownice na plecy i transportuja do nowego miejsca ... biedne mecza sie niesamowicie ale jak przystalo na dzielne i silne kobiety daja sobie rade  i juz po chwili zmeczone ale zadowolone pija bananowo pozeczkowy sok na nowym terenie/

_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Wt mar 22, 2005 21:28 |
|
 |
angua
|
|
Wt mar 22, 2005 21:32 |
|
 |
Zoe
|
wilczku mozesz biegac wokolo nas nawet jak jej nie bedziemy przenosci
a wiecie ze juz odzyskuje glos powoli  i oczywiscie jestem mega niepoprawna bo zamiast siedziec cicho co chwile cos zaczynam spiewac  nie dziwota, ze nie umiem szybko wydobrzec
a aguo jak tam twoje chorobsko  lepiej 
|
Wt mar 22, 2005 21:39 |
|
 |
Julia
|
a nie znajdzie sie nic z zachodniej strony? bo ja bardzo lubie ogladac zacody slonca
dzieki Zoe za pomoz w przetransportowaniu piaskownicy
a soczek byl pyszniasty 
|
Wt mar 22, 2005 21:40 |
|
 |
Zoe
|
hm ..... no w sumie... jak mi pomozesz trochu przesunac moja baszte to sie w dwojke zmiescimy na zachodniej stronie
trzeba sie dzielic
ciesze sie, ze soczek smakowal

|
Wt mar 22, 2005 21:46 |
|
|
|