Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 16, 2025 10:35

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Spamujesz dalej, i powiem szczerze, nie podoba mi się takie śmiecenie. Prosiłbym moderację o wypowiedzenie się, co o tym sądzi.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pt gru 17, 2010 12:03
Zobacz profil WWW
Post Re: Uwagi do moderacji II
Zajrzyj może do słownika - w niektórych piszą co to jest spam :)

Pt gru 17, 2010 12:18

Marku - bliżej: regulamin tego forum, § III, punkt 9:
Cytuj:
9. Moderator ma prawo wykasować post lub jego fragment w następujących przypadkach: (...)
- w każdym przypadku spamowania (dowolną treścią);
To właśnie robisz - zaśmiecasz w kolejnych miejscach forum nic niewnoszącymi postami o treści
Cytuj:
(...)

Pt gru 17, 2010 12:23
Zobacz profil WWW
Po prostu nie piszę w tych miejscach tego. co należałoby napisać, a na pisanie czego nie pozwala moderacja...
A czasem piszę, przeczytam i... usuwam. Tyle że - jak pisałem - forum nie daje możliwości całkowitego usunięcia postu.
Ale jeśli chcesz to dobrze - od dziś będę pisał "(...) usunięte ze względu na to, że odpowiedź wymagałaby użycia słów, których niepowinno się uzywać na forum"

Ale Cię pocieszę - Za tydzień Boże Narodzenie - wyłączam się z wątków politycznych. Nie będe sobie psuł skupienia ani Wam humoru :)

Ostatnio edytowano Pt gru 17, 2010 12:55 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Pt gru 17, 2010 12:26

Proste pytania - czy te czy kropeczki, Twoim zdaniem, coś wnoszą?
Odpowiedź - nie, nic, poza nabijaniem licznika postów.

Forma, jaką proponujesz, nic nie zmienia. I mam nadzieję, że moderacja zmobilizuje Cię do zaprzestania takich praktyk, nawet z użyciem środków przymusu bezpośredniego.

Pt gru 17, 2010 12:44
Zobacz profil WWW
Czepiasz się, Tomku. Fakt, otwieranie wątku tylko po to, żeby zobczyć kolejne kropeczki jest kłopotliwe, ale Ci człowiek tłumaczy, że napisał, zmienił zdanie i stara się naprawić. Nie rozumiem czemu akurat to Ci tak strasznie przeszkadza.

Pt gru 17, 2010 13:14

Mnie to strasznie nie przeszkadza, ale trochę tak. Zastanawiający jest też nagły wysyp tych kropek, które pojawiają się jak grzyby po deszczu. Raz może się zdarzyć, ale gdy staje się to normą, to może należałoby częściej dokonywać autocenzury przed wysłaniem postu? Chyba że chodzi o pewną manifestację, której rzecz jasna nie osiągnie się poprzez niewysłanie posta ;)

Pt gru 17, 2010 13:23
Dokładnie. COś w rodzaju "biernego oporu" (non violence)

Pt gru 17, 2010 13:27
Ja mam nadzieję że to przejściowe i Marek w końcu zrozumie o co chodzi moderacji i części z nas. I nauczy się dyskutować tak, żebyśmy wszyscy chętnie czytali jego posty, zgadzając się z nimi czy też nie.

Pt gru 17, 2010 13:28
Marek MRB napisał(a):
COś w rodzaju "biernego oporu" (non violence)

Heh! Cóż. Wolę swoją naiwną wiarę w ludzi bo poza nią jest już tylko cynizm...

Pt gru 17, 2010 13:30
Czy moderacja moglaby zwrocic uwage na ten watek
viewtopic.php?f=37&t=26712&start=482

w ktorym osiris i Marek MRB przescigaja sie w obrzydliwych insynuacjach pod adresem Prezydenta Panstwa Polskiego?

Pt gru 17, 2010 13:37
Kamala napisał(a):
Czy moderacja moglaby zwrocic uwage na ten watek
http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php ... &start=482

w ktorym osiris i Marek MRB przescigaja sie w obrzydliwych insynuacjach pod adresem Prezydenta Panstwa Polskiego?

Pewnie. Co innego gdyby to był biskup... Prezydenta PO wolno tylko chwalic.

No, widze że tu cała kampania jest przeciwko mnie. Jestem zaszczycony !

Pt gru 17, 2010 13:49

Czepiasz się, Tomku. Fakt, otwieranie wątku tylko po to, żeby zobczyć kolejne kropeczki jest kłopotliwe, ale Ci człowiek tłumaczy, że napisał, zmienił zdanie i stara się naprawić. Nie rozumiem czemu akurat to Ci tak strasznie przeszkadza.

Bo znajduję to w coraz kolejnych topikach. Nie wiem, czy Marek uważa, że popełnił błąd - wklejał coś takiego także już po tym, gdy pierwszy raz zwróciłem uwagę (co zresztą wynika z tego tematu i kolejności postów).

Sweetchild - jak rozumiem, to nie jest podejście chwilowe, ale patent Marka na pisanie na forum w miejscach, gdzie obawia się, że ktoś z moderacji mógłby mu coś wyciąć. Permanentny.

liam napisał(a):
Ja mam nadzieję że to przejściowe i Marek w końcu zrozumie o co chodzi moderacji i części z nas.

A ja nie chciałbym musieć na to czekać i uważam, że świadomie - w ramach biernego oporu czy nie - łamie regulamin, działając świadomie, i dlatego proszę moderację o reakcję.

Pt gru 17, 2010 13:51
Zobacz profil WWW
Marek MRB napisał(a):
No, widze że tu cała kampania jest przeciwko mnie.

Nie przeciwko Tobie. I nawet nie przeciw Twoim poglądom, które w różnym stopniu wiele osób tu podziela. Jedynie przeciwko sposobowi ich wyrażania. Aż smutno, że nie potrafisz tego zrozumieć. :(

Pt gru 17, 2010 14:34
liam napisał(a):
Marek MRB napisał(a):
No, widze że tu cała kampania jest przeciwko mnie.

Nie przeciwko Tobie. I nawet nie przeciw Twoim poglądom, które w różnym stopniu wiele osób tu podziela. Jedynie przeciwko sposobowi ich wyrażania. Aż smutno, że nie potrafisz tego zrozumieć. :(

DOprawdy ?
Skargi na to że wyrażam - bardzo zresztą oglednie - dezaprobatę dla poczynań Komorowskiego, to nie "przeciw moim poglądom" ?
Przed chwilą poleciał do mnie tekst :
Cytuj:
W ten sposób chcę uniemożliwić osobom pokroju Marka MRB wykorzystanie tych materiałów do obrzucania niewygodnych osób pomówieniowym gównem.
Czy ta chamska insynuacja wobec mnie to też "usprawiedliwiony sprzeciw" ?

Wyrażacie tu najbardziej dezawuujące "opinie" i insynuacje tak wobec adwersarzy, jak i wobec ludzi Kościoła. Przypisujecie im wymyslone intencje działania i pobudki. Lżycie bohaterów i wznosicie pod niebiosa zbrodniarzy.
I co tak naprawdę jesteście w stanie mi zarzucić ? NIC KONKRETNEGO.
Tak naprawdę to, że się nie zgadzam z Waszą opinią.
Więc przestańcie się mazać i udawac bandę niewiniątek.
Nie cierpię obłudy. Tym bardziej stadnej.

Pt gru 17, 2010 14:49
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 222  Następna strona