Dziwna metamorfoza abonamentu TVP
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Dziwna metamorfoza abonamentu TVP
Cytuj: Przecież TUSK i jego ludzie są bardzo inteligentnymi osobami i powinni sobie zdawać sprawę ze skutków jakie rodzi brak powszechnej informacji na temat wprowadzanej cyfryzacji i że w końcu zrodzi to patologię. Wina spada tutaj wyłącznie na rząd. Tiaaaa....powinien wysłać kuriera do każdego domu starszego emeryta/tki w celu objaśnienia...a słuchacze "jedynie słusznego", pogonią kuriera widłami Firma euroactiv dystrubutor cyfry plus na czym ma niby zarobić?...na wciśnieciu kientowi sprzętu - takie dziwne??? Dystrybutorzy firm telekomunikacyjnych robili inaczej?...oszukiwali, kłamali, wyłudzali podpis...
|
Wt gru 21, 2010 9:15 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Firma euroactiv dystrubutor cyfry plus na czym ma niby zarobić?...na wciśnieciu kientowi sprzętu - takie dziwne??? Dystrybutorzy firm telekomunikacyjnych robili inaczej?...oszukiwali, kłamali, wyłudzali podpis... Czyli pochwała przestępcom? Gratulacje!!! Byleby tylko wizerunek Tuska nie doznał uszczerbku. Cytuj: Tiaaaa....powinien wysłać kuriera do każdego domu starszego emeryta/tki w celu objaśnienia. Są inne formy powszechnej informacji więc nie rżnij głupa.
|
Wt gru 21, 2010 9:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Czyli pochwała przestępcom? Gratulacje!!! Byleby tylko wizerunek Tuska nie doznał uszczerbku. Ty naprawę nie rozumiesz czytanego tekstu Cytuj: Są inne formy powszechnej informacji więc nie rżnij głupa. Tylko zmuś ludzi aby skorzystali z owych innych form....
Ostatnio edytowano Wt gru 21, 2010 9:48 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Wt gru 21, 2010 9:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): Czyli pochwała przestępcom? Gratulacje!!! Byleby tylko wizerunek Tuska nie doznał uszczerbku.
Byłem wczoraj w restauracji. W zupie był włos i fasolka była niedogotowana. To faktycznie skandal, że temu Tuskowi tak wszystko uchodzi płazem! 
|
Wt gru 21, 2010 9:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Czyli pochwała przestępcom? Gratulacje!!! Byleby tylko wizerunek Tuska nie doznał uszczerbku. Ty naprawę nie rozumiesz czytanego tekstu Jeżeli patologia ma być - Twoim zdaniem - wytłumaczeniem zaistniałej sytuacji to co ja mam o Tobie myśleć więc nie rób wytrzeszczu oczu. Takie praktyki trzeba tępić a TY podajesz to jako tłumaczenie nienormalności, bo to norma polska. Może już czas tą normę zmienić i gonić normy zachodnie, ale jak widać nie dla Ciebie.
|
Wt gru 21, 2010 9:49 |
|
|
|
 |
SweetChild
|
Alus napisał(a): Cytuj: Czyli pochwała przestępcom? Gratulacje!!! Byleby tylko wizerunek Tuska nie doznał uszczerbku. Ty naprawę nie rozumiesz czytanego tekstu A Ty Alus naprawdę dopiero teraz to zauważyłaś? 
|
Wt gru 21, 2010 10:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
SweetChild, a może jakieś argumenty lub kontrargumenty zamiast zdawkowych personalnych uwag?
|
Wt gru 21, 2010 14:27 |
|
 |
SweetChild
|
Argumenty lub kontrargumenty to się podaje w poważnych dyskusjach, a mam wrażenie (i chyba nie tylko ja), że Ty sobie tutaj jaja z Czytelników robisz.
|
Wt gru 21, 2010 16:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ponieważ nie chcecie odnieść się do tego tematu więc lepiej nic nie piszcie. A dla przypomnienia ostatnim tematem w tym wątku jest: Cytuj: I stało się to co przewidywałem i o czym wcześniej tutaj pisałem. Naciągają na cyfryzację AKWIZYTORZY WMAWIAJĄ KONIEC ANALOGOWEJ TELEWIZJI Odnoszę jakieś dziwne wrażenie że ktoś ma tutaj interes aby nie informować prawidłowo społeczeństwa na ten temat, Jeżeli swoim zaniechaniem rząd sprzyja oszustom to co tym myśleć? Link do artykułu poniżej: http://www.tvn24.pl/-1,1686860,0,1,naci ... omosc.htmlPrzecież TUSK i jego ludzie są bardzo inteligentnymi osobami i powinni sobie zdawać sprawę ze skutków jakie rodzi brak powszechnej informacji na temat wprowadzanej cyfryzacji i że w końcu zrodzi to patologię. Wina spada tutaj wyłącznie na rząd. Jedynie Alus się do niego odniosła a resztę wpisów to słowne przepychanki.
|
Wt gru 21, 2010 16:16 |
|
 |
SweetChild
|
osiris napisał(a): Odnoszę jakieś dziwne wrażenie że ktoś ma tutaj interes aby nie informować prawidłowo społeczeństwa na ten temat, Jeżeli swoim zaniechaniem rząd sprzyja oszustom to co tym myśleć? (...) Wina spada tutaj wyłącznie na rząd. I Ty to piszesz na poważnie? 
|
Wt gru 21, 2010 16:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oczywiście był to żart  na który się nabraliście, ale nie zmienia to faktu iż takie zaniechania prowadzą potem do patologii o których piszą media. Było to przecież do przewidzenia że takimi ekscesami to się skończy, gdzie przecież parę postów do tyłu o tym pisałem.
|
Wt gru 21, 2010 16:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Oczywiście był to żart Podobny makabryczny żart kielczanom i mieszkańcom okolicznych gmin funduje poseł SLD Milcarz Henryk, prezes kielckich wodociągów.....podnosi cenę wody o 22% Do tego przewrotnie i złośliwie wypowiada się - Chyba sam przyłączę się do protestu, ale ekonomia jest nieubłagana . Zarobia taki poseł/prezes miesięcznie ok 50 tys złotych.....to i ekonomia nakazuje mu protestować.....żygać się chce na widok takiej obłudy.....
|
Śr gru 22, 2010 9:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Podobny makabryczny żart............... No chyba przeginasz. Mój żart był makabryczny? No chyba że wszystko co jest związane z TVP i rządem potraktujemy jako makabrę.  To wtedy się zgodzę.
|
Śr gru 22, 2010 9:30 |
|
|
|