Autor |
Wiadomość |
angua
|
Mój ogon też chce być przydatny. I taki radosny bywa...
Postaram się go kontrolować
drapen lieben, drapen lieben, drapen lieben, drapen lieben, drapen lieben, drapen lieben, drapen lieben, drapen lieben, drapen lieben, drapen lieben
Ups, sorry, Julia
Monisi jak najbardziej się głaskanie należy. A ja bym prosiła od prawego uszka. I czy mogę spać u Ciebie dziś?
[sprytny wilczek wie, że najpóźniej z całego towarzystwa - oprócz Wikinga, ale on nie ma baszty, a w ogóle by się obyczajówka (=moderacja) mogła wtrącić  - chodzi spać Julia]
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr mar 23, 2005 22:16 |
|
|
|
 |
Julia
|
wilczku.... wilczku... jestes tu?
a kto dzis spi u mnie? 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Śr mar 23, 2005 22:19 |
|
 |
monisia_gd
|
Zoe za to drapanie to mogę u Ciebie ziuziać nawet i przez następną nockę  .
Wilczku - oczywiście, że Cię będę w fosie odwiedzać. Przyjdę jak stwierdzę, że czas na zabawę, albo na coś do amkania, albo..., albo...  .
Julko, dziękuję za twoją rękę na mojej sierściuchowatej główce  .
Chmurko - basen, nienajlepszy pomysł - ja tam nie lubię wody (tzn jako tygrysek - jako monisia to bardzo lubię).
_________________ Choć tak wiele nas różni jesteśmy do siebie bardzo podobni. Odpowiedzialni i samotni.
|
Śr mar 23, 2005 22:20 |
|
|
|
 |
Julia
|
sorki wilczku... tak cichutko siedzisz ze nie zauwazylam  jak weszlas...
oczywiscie sesje terapeutyczna, tzw. drapoterapie chyba czas zaczac na dzis
na poczatek prawe uszko
[drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap]
teraz czas na lewe uszko
[drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap]
moze na koniec jeszcze po pyszczku, co ty na to?
[drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap] z prawej strony
teraz [drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap] z lewej strony
i jak sie podobalo?
|
Śr mar 23, 2005 22:23 |
|
 |
angua
|
Julia - właśnie z Tobą rozmawiam
Wiem, że wstęp niemiecki nie był najlepszym posunięciem
Ale mam nadzieję, że i tak mnie na noc przygarniesz
Chmurko - zawsze możesz wskoczyc do mojej fosy.
To znaczy na razie nie skacz, bo jej nie ma, nie mówiąc już o wodzie...
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr mar 23, 2005 22:24 |
|
|
|
 |
angua
|
|
Śr mar 23, 2005 22:26 |
|
 |
Zoe
|
Julka cobys jej tylko nie zadrapala
ok ... ja ide spac - moja siostra-tyran znow sie daje we znaki
angua - 2,00 - pakujesz swoja siersc do lozka  mam nadzieje, ze pamietasz
a ja jestem jak najbardziej ZA basenem  uwieeeelbiam sie pluskac
dobranocka ludki moje 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Śr mar 23, 2005 22:26 |
|
 |
Julia
|
spokojnie wilczku... okazalo sie ze niemiecki mi wczoraj odwolali wiec... da sie przezyc
jak sie drapoterapia podobala?
jasne ze mozesz dzis u mnie spac  moj dywanik czeka... a baszta sie buduje... ale jeszcze nie skonczona, bo  dopiero dzis przypomniala mi zoe, ze moje miejsce jest obok jej baszty po stronie zachodniej 
|
Śr mar 23, 2005 22:27 |
|
 |
Julia
|
Zoe... postatam sie nie wydrapac wilczkowi calej siersci...
ja tez zaraz zmykam, ale postaram sie doplnowac  o ile wczesniej nie usne, zeby nasz wilczek wczesnie bryknal na dywanik spac 
|
Śr mar 23, 2005 22:29 |
|
 |
angua
|
A Zoe powiedziała, że mogę nie tylko na dywanik, ale i do łóżka  :D:D
Zoe - zapewniam Cię, że do rana się za drapaniem stęsknię, a że będzie mi sie należała nagroda za bycie grzecznym spiącym wilczkiem, to...
Miłej nocy!

|
Śr mar 23, 2005 22:31 |
|
 |
Julia
|
oki pewnie ze mozesz... przeciez ostatnio obiecalam ci ze mozesz i do lozka wskoczyc tylko bez spychania i zabierania pierzynki 
|
Śr mar 23, 2005 22:32 |
|
 |
angua
|
Hehe
Widział ktoś kiedykolwiek wilczka pod pierzynką?
To jednak pozostanę przy dywaniku, baaardzo go lubię.
A czy wie ktoś gdzie się podziała Nutka?
Boję się, że ją za bardzo przysypałam 
|
Śr mar 23, 2005 22:37 |
|
 |
Julia
|
Nutka gdzies cichaczem przemykala tylko nie wiem gdzie sie schowala... mam tylko nadzieje ze nie najadla sie za bardzo smakowego piasku i ze jej nie zaszkodzil 
|
Śr mar 23, 2005 22:41 |
|
 |
angua
|
Jeju, nie wiem, czy z tym piaskiem to był dobry pomysł...
on nie jest do jedzenia
on jest do plucia  :P:P
A Nutka może po prostu chodzi własnymi drogami...
 Mała, gdziekolwiek jesteś!
|
Śr mar 23, 2005 22:46 |
|
 |
Julia
|
Nutka pewnie jest na wieczornym treningu relaksujacym... skokow po piesiolinii...
a drogi sa rozne, ale wszystkie w konczu prowadza pod moja pierzynke 
|
Śr mar 23, 2005 22:50 |
|
|
|