|
|
|
Agitacja polityczna z ambony
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Agitacja polityczna z ambony
Cytuj: Za to PO stosuje taktykę wykluczenia swoich oponentów. Kto nie jest z nami jest naszym wrogiem więc trzeba go zlikwidować bez wchodzenia w sens tego słowa. Przeciwnie niż PiS, które z miłością traktuje swoich przyjaciół ze stowarzyszenia PJN  ..... Palikot/Posada/forsa jest Najważniejsza, niemoralni, nielojalni, barbarzyńcy, zdrajcy
|
Wt gru 28, 2010 11:11 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I tu się mylisz lub raczej wytknę pewną prawidłowość. Ani PiS ani ja nie twierdzę że dążę do pojednania i przebaczenia bo nie dążę. Ani PiS ani ja nie twierdzę iż rozmawiam językiem miłości. Za to PO cały czas twierdzi iż tak robi a czyni dokładnie to samo co PiS jeśli nie gorzej. Ja nie jestem hipokrytą czego nie można powiedzieć o PO i Was.
|
Wt gru 28, 2010 12:18 |
|
 |
MARKO2010
|
Ha ha ha. A czym bylo te 3 m-ce od kwietnia do lipca jesli nie hipokryzją? Najbardziej perfidna i wyrafinowana postawa/akcja jaka widzialem w polityce, ktora powinnna odbywac sie pod szyldem "wladza jest najwazniejsza". Jestes hipokryta osiris. Jestes, jesli nawet tego nie chcesz. Kazdy, kto angazuje sie w polityke nim po czesci jest. Tym bardziej ksieza uprawiajacy agitacje w kosciele.
|
Wt gru 28, 2010 12:59 |
|
|
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Ja uważam, ze osiris jest jajcarzem, a nie hipokrytą. I bardzo go lubię 
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Wt gru 28, 2010 13:45 |
|
 |
SweetChild
|
maly_kwiatek napisał(a): Ja uważam, ze osiris jest jajcarzem, a nie hipokrytą. I bardzo go lubię  Z tego co wiem, osiris jest już żonaty 
|
Wt gru 28, 2010 15:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
SweetChild, nie rób z tego tematu seks-szopki.
|
Śr gru 29, 2010 10:16 |
|
 |
SweetChild
|
Nie zamierzam Ci chleba odbierać, w końcu to Ty jesteś jajcarzem 
|
Śr gru 29, 2010 12:31 |
|
|