Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 13:48

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
 DO KĄD PROWADZI DROGA BEZ BOGA? Ludzkie twory. 
Autor Wiadomość
Post Re: DO KĄD PROWADZI DROGA BEZ BOGA? Ludzkie twory.
Po pierwsze proszę o powtórne przeczytanie tematu wątku i postu wstępnego, bo zdaje się, że ~Soul33 i ~gadkaszmatka tego nie zrobili.
Treść moich postów jest jak najbardziej w temacie , zdania nie zmieniam,i nie wytłumaczyliście mi, dlaczego miałabym to zrobić.
Właściwie to żadne z Was nie napisało niczego, z czym bym mogla polemizować.
Jeśli ~gadkaszmatka chce zaczerpnąć dowód z literatury, to niech przywoła jakieś bardziej opiniotwórcze dzieła z włoskiego Renesansu, bo to wstyd powoływać się na Dekameron, utwór przeznaczony dla nieco sprośnej rozrywki, chociaż dobry literacko.
Z nazwisk, które się liczyły,i którymi szczycono się w bibliotekach mógłby być np Dante ( ale on zdaje się umieścił jakichś homoseksualistów w Piekle), Francesco Petrarca, Lodovico Ariosto, lub Torquato Tasso.

gadkaszmatka napisał(a):
"Psucie obyczajow"? Przez kogo? Zakladasz, ze ludzie sa jak bydlo, ze ida tam gdzie sie ich popchnie? Tylko w takim razie jak Ty ocalalas? Jak to mozliwe, ze jak ta 'demoralizacja' jest taka skuteczna nie podzialala na Ciebie? Zakladasz wyzszosc swojej oceny i swojego rozumowania nad tym 'masowym', latwym do zmanipulowania. Wszyscy sie daja oszukac tylko nie Ty, wszyscy sa glupi i nie potrafia rozroznic dobra od zla, oprocz Ciebie.
Ale wiesz, nie wszystkie zmiany sa na gorsze.

To nie są argumenty, tylko inwektywy, a na takie nie odpowiadam.

gadkaszmatka napisał(a):
A jesli chodzi o pedofile, to oczywiscie jestem przeciwna, ale nie slyszalam, zeby gdzies byla legalizowana. Przeciwnie, jest teraz nawet przesadne wyczulenie na ten temat, takie, ze juz nie mozna zrobic 'golego' zdjecia wlasnego dziecka, nawet noworodka.

Tu z kolei chyba opowiadasz mi te film grany w kółko aż do znudzenia na sto trzydziestym którymś kanale. Ale my tu nie rozmawiamy o tym filmie, tylko o naszym tu i teraz, i to w nawiązaniu do wstępnego postu ~ArturP.

Soul33 napisał(a):
Jakoś nie mogę zupełnie spokojnie patrzeć, gdy ktoś ustawia homoseksualizm w jednym rzędzie z pedofilią. No tak, ja wiem, że ignorancja nie ma żadnych granic. Ale ciągle mam takie naiwne wrażenie, że jakieś powinna. A potem znowu jestem zaskoczony :D

Pedofilia, fanatyzm, czy faszyzm na pewno mają coś wspólnego. Ale homoseksualizm to za cholerę tam nie pasuje.

W zasadzie odpowiedź jak wyżej.
Homoseksualizm i pedofilia- czy naprawdę są to rzeczy tak odległe? Wymieniłam je obok siebie jako naganne moralnie, bo tak jest w istocie.
Zaprzecza się, by miały mieć z sobą coś wspólnego, ale chociaż się temu zaprzecza, i tak wychodzi na to, że z braku dorosłych partnerów często bywają seksualnie wykorzystywane dzieci.
W jednym Ci mogę oddać sprawiedliwość, a mianowicie w tym, że tych samych czynów dopuszczają się również osoby heteroseksualne.I tym gorzej wróży to naszym czasom.
Poza tym dziękuję Ci za Twoje pozdrowienia wyrażone w prostych słowach ignorancja, fanatyzm, faszyzm.
Zapoznałam się z dyskusjami na tym forum, i wiem, że Twoja formacja tak ma.
Niemniej dziękuję, dla wiary jestem to w stanie znieść . Pozdrawiam.

N sty 30, 2011 20:59

oleksa57 napisał(a):
Homoseksualizm i pedofilia- czy naprawdę są to rzeczy tak odległe?
Pedofilia i celibat - czy naprawdę nie mają nic wspólnego?
oleksa57 napisał(a):
Wymieniłam je obok siebie jako naganne moralnie, bo tak jest w istocie.
Powinnaś zatem wymienić więcej grzechów, bo chyba na tych dwóch się nie kończy?
A naganny moralnie ja też mogę uznać celibat, więc stawianie go obok pedofilii jest uzasadnione.
oleksa57 napisał(a):
Zaprzecza się, by miały mieć z sobą coś wspólnego, ale chociaż się temu zaprzecza, i tak wychodzi na to, że
z braku dorosłych partnerów często bywają seksualnie wykorzystywane dzieci.
No właśnie.
Komu bardziej brakuje dorosłych partnerów seksualnych - gejom aktywnym w środowisku gejowski czy celibatariuszom?
oleksa57 napisał(a):
W jednym Ci mogę oddać sprawiedliwość, a mianowicie w tym, że
tych samych czynów dopuszczają się również osoby heteroseksualne.I tym gorzej wróży to naszym czasom.
Dlaczego piszesz 'też'?
Wychodzi z tego, że czynów pedofilnych częściej doupuszczają się homoseksualiści.
Możesz to potwierdzić jakimś źródłem?
oleksa57 napisał(a):
Niemniej dziękuję, dla wiary jestem to w stanie znieść . Pozdrawiam.
Co za skromność...
Ale nie ustawaj - licznik dobrych uczynków bije.
Jesteś prześladowana dla Jezusa - nie będzie ci to zapomniane.
Jesteś błogosławiona!!

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

N sty 30, 2011 21:40
Moderator

oleksa57 napisał(a):
Homoseksualizm i pedofilia - czy naprawdę są to rzeczy tak odległe?
Nie, wcale nie są odległe. Dwoje kochających się dorosłych ludzi stawia się w jednym rzędzie z takimi, którzy niejednego uczynili martwym za życia.

Nad mądrością takich słów nie da się pochylić. To już kucnąć trzeba.

Cytuj:
wiem, że Twoja formacja tak ma.
"Czy przestał pan wreszcie bić żonę?" - uwielbiam taki styl dyskusji :D

oleksa57 napisał(a):
żadne z Was nie napisało niczego, z czym bym mogla polemizować.
Ja nie polemizuję. Nie da się polemizować z zaślepieniem.

~ Pink Floyd, "Hey you"

N sty 30, 2011 21:46

1. Dekameron jest jak najbardziej opiniotworczy, gdyz jest proza i najlepiej przedstawia rzeczywistosc tamtych czasow (jak ktos oczywiscie przebrnie przez dawke ironii). Boccaccio byl niesamowicie wyksztalcony, znal na pamiec Boska Komedie i w Dekameronie czesto z nia polemizuje. Jako jedyny w swoim czasie znal jezyk grecki i z niego tlumaczyl. Dekameron jest prawdziwa perla, jesli potrafi sie go czytac. Krytycy literaccy oczywiscie z odpowiednia doza rezerwy, czerpia z niego calymi garsciami o tym, jak funkcjonowalo spoleczenstwo w tamtych czasach. Jest w nim caly wachlarz ludzkich relacji, od najnizszych do najwyzszych klas spolecznych. Dlatego wlasnie go zacytowalam- zeby ukazac, ze wtedy ludzkosc wygladala podobnie i nie ma tu mowy o zadnym dazeniu do zaglady.
Ani poezja Petrarki ani poematy Ariosto ani Tasso nie ukazuja rzeczywistosci tylko jej idealizacje- dwoch ostatnich autorow pisze poematy rycerskie, wysoko wyidealizowane i z elementami fantastycznymi. W jaki sposob mialyby one ukazywac zycie tamtej epoki?
Poza tym Dante nie jest przedstawicielem wloskiego renesansu, jego zycie i dzielo zalicza sie do sredniowiecza. A w piekle umiescil wiele roznych osob, rowniez ojca innego pisarza, z ktorym nie podzielal pogladow politycznych (nie mogl umiescic jego samego, gdyz byl jeszcze zywy)

2. Nie bylo zadnej inwektywy. Probowalam Ci tylko pokazac, ze nie istnieje cos takiego jak 'psucie obyczajow', kazdy odpowiada za siebie i uwaza, ze to wlasnie jego poglady sa sluszne. Wytlumacz mi co konkretnie rozumiesz przez 'psucie obyczajow' i 'demoralizacje'.

3. Nie wiem, o jaki film Ci chodzi, nie ogladam prawie telewizji (a polskiej telewizji to juz w ogole, od lat)
Mowie z doswiadczenia- znajoma ma zaklad fotograficzny i policja zalecila im, ze w przypadku zdjec nagich dzieci maja to im zglaszac. Kilka miesiecy temu bylam u kolezanki, ktora od niedawna urodzila, i ona pokazala mi zdjecia dzieciatka, wszystkie w ubranku albo od pasa w gore, gdyz wlasnie dowiedziala sie, ze 'cale' nie sa tolerowane.

Dlatego w tym wszystkim nie widze tej domniemanej 'dekadencji' naszych czasow. No bo w jaki sposob ma mnie ruszac, ze w jakims kraju dwie lesbijki sie ozenily. Czy mi to jakos szkodzi? Ja jestem pewna swojej orientacji i nie sadze, aby takie prawo mialo dla mnie cokolwiek zmieniac. A one widocznie sa szczesliwe. Czyli: dla mnie neutralnie, dla nich szczescie= prawo ma skutek pozytywny.

A osobiscie jestem przeciwna aborcji i z tym rzeczywiscie sie zgadzam, ze pewnych praw moznaby uniknac.

Za to fakt sprzedawania kosciolow wydaje mi sie logiczny, jesli sa one puste, a poza tym naleza do Kosciola, wiec to on sam je sprzedaje.
Potepiam calkowicie fakt jakichkolwiek profanacji, z chocby prostego powodu, ze sa one niszczeniem wlasnosci prywatnej, czyli przestepstwem, a co gorsze, wyrazem nietolerancji. Kazdy ma prawo do wyznawania swojej religii.

N sty 30, 2011 21:52

gadkaszmatka napisał(a):
2. Nie bylo zadnej inwektywy. Probowalam Ci tylko pokazac, ze nie istnieje cos takiego jak 'psucie obyczajow',
kazdy odpowiada za siebie i uwaza, ze to wlasnie jego poglady sa sluszne.
Wytlumacz mi co konkretnie rozumiesz przez 'psucie obyczajow' i 'demoralizacje'.
Jeżeli tylko ze względu na ludzi potykałem się w Efezie z dzikimi zwierzętami,
to cóż mi stąd za pożytek?
Skoro zmarli nie zmartwychwstają, to jedzmy i pijmy, bo jutro pomrzemy.
Nie łudźcie się! Wskutek złych rozmów psują się dobre obyczaje.

Ocknijcie się naprawdę i przestańcie grzeszyć!
Są bowiem wśród was tacy, co nie uznają Boga. Ku waszemu zawstydzeniu to mówię!

(1 Kor 15:32-34)

Ach, ci przeklęci ateiści - od samego początku zasiewali kąkol na roli Pańskiej!
Ale przyjdzie czas żniwa - zostaną wycięci i w ognień wrzuceni do pieca rozpalonego.
Nadzieja sprawiedliwości pokrzepia serce... :aniol:

(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.

N sty 30, 2011 22:28
Soul33 napisał(a):
Jakoś nie mogę zupełnie spokojnie patrzeć, gdy ktoś ustawia homoseksualizm w jednym rzędzie z pedofilią. No tak, ja wiem, że ignorancja nie ma żadnych granic. Ale ciągle mam takie naiwne wrażenie, że jakieś powinna. A potem znowu jestem zaskoczony Pedofilia, fanatyzm, czy faszyzm na pewno mają coś wspólnego. Ale homoseksualizm to za cholerę tam nie pasuje.

I jedno i drugie to zboczenia. I jedno i drugie normalne nie jest. Małżeństwa homoseksualne mające dostęp do dzieci wyrządzają im podobną krzywdę co pedofile. Wystarczy aby stawiać w jednym rzędzie.

N sty 30, 2011 23:40

ArturP napisał(a):

PRZYKŁADY LUDZKIEJ NIE WIEM ŚLEPOTY CZY WIARY W WŁASNY ROZUM:
[/b]

Nigeria: Zbrodniczy atak na chrześcijańską wioskę

Ponad 500 osób zginęło po ataku muzułmanów na chrześcijańską wioskę w środkowej Nigerii. Ciała ofiar leżały na ulicach Dogo Nahawa – miejscowości położonej na południe od Jos, głównego miasta stanu Plateau. Do napaści doszło 7 marca.

USA: Martwe dzieci w słojach i zamrażarkach
Coraz częściej się zdarza ze aborcjoniści trzymają szczątki uśmierconych dzieci w specjalnych słojach i zamrażarkach. Szczątki dzieci wykorzystywane są do produkcji… luksusowych kosmetyków i przeprowadzania kuracji odmładzających regenerujących skórę oraz celów tzw. Medycznych. Popyt na ciała jest duży. Ten problem dotyczy również Chin i Ukrainy!!!

nigeria - świetny przykład wiary we własny rozum i zagrożeń płynących z odrzucenia religii. Człowieku oni mordowali DLA BOGA. to była własnie droga z BOGIEM i bez rozumu.

usa- abstrahując od tego ze dziecko to człowiek od urodzenia do pełnoletności to chciałbym zobaczy źródło tych bzdur.

Pn sty 31, 2011 0:46

quas napisał(a):
Soul33 napisał(a):
Jakoś nie mogę zupełnie spokojnie patrzeć, gdy ktoś ustawia homoseksualizm w jednym rzędzie z pedofilią. No tak, ja wiem, że ignorancja nie ma żadnych granic. Ale ciągle mam takie naiwne wrażenie, że jakieś powinna. A potem znowu jestem zaskoczony Pedofilia, fanatyzm, czy faszyzm na pewno mają coś wspólnego. Ale homoseksualizm to za cholerę tam nie pasuje.

I jedno i drugie to zboczenia. I jedno i drugie normalne nie jest. Małżeństwa homoseksualne mające dostęp do dzieci wyrządzają im podobną krzywdę co pedofile. Wystarczy aby stawiać w jednym rzędzie.

po pierwsze zdefiniuj normalność.
po drugie czemu uważasz ze należy karać za jej brak.
po trzecie moim zdaniem ty nie jesteś normalny, i co teraz? Ciebie tez trzeba karać tylko dlatego ze ja tak sądzę?

Pn sty 31, 2011 0:49

quas napisał(a):
I jedno i drugie to zboczenia.
Uzyskanie większej przyjemności seksualnej z żoną mając kanapkę na głowie też jest zboczeniem.
quas napisał(a):
I jedno i drugie normalne nie jest.
Niektórzy ludzie mają alergię na orzeszki.
Jest to zdecydowana mniejszość - oni nie są normalni.
quas napisał(a):
Małżeństwa homoseksualne mające dostęp do dzieci wyrządzają im podobną krzywdę co pedofile.
Księża mający dostęp do dzieci wyrządzają im większą krzywdę niż pedofile i maltretujący rodzice razem wzięci.
Zaprzeczysz?
Podobnej wartości stwierdzenie co twoje.
quas napisał(a):
Wystarczy aby stawiać w jednym rzędzie.
Co też konsekwentnie czynię. :-D

(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.

Pn sty 31, 2011 1:12
Elbrus, mistrz owijania w bawełne. Powiedz czasami też swoje zdanie na temat a nie tylko podpinasz się pod wypowiedzi innych robiąc z igły widły. No dobrze, niech Ci będzie, pederaści to zboczeńcy ale nie zapominajmy też o zboczonych facetach lubiących robić to ze swoją żoną mając kanapkę na głowie. Pederasci są nienormalni ale nie zapominajmy też o alergi na orzeszki. Naprawdę to dużo wniosło do dyskusji. Niby jesteś przeciwko homo, ale jabyś stwał trochę w ich obronie próbując wykazać że takich zboczeńców i nienormalnych jest więcej, co nie zmienia faktu o samych homo. Nie wstydz się swojego zdania i wyrazaj je chętniej i troszkę jaśniej, a nie po środku ale raczej bazując na zdaniach innych. Jeżeli Cię zle zrozumiałem to tylko dlatego że chowasz się w krzakach. :D
Elbrus napisał(a):
Księża mający dostęp do dzieci wyrządzają im większą krzywdę niż pedofile i maltretujący rodzice razem wzięci.Zaprzeczysz?Podobnej wartości stwierdzenie co twoje.

Znowu Pan Igły Widły. Owszem zaprzczę. Tacy księża są pedofilami, a ta wypowiedz jest nie logiczna.....pedofile wyrządzają większą krzywdę dzieciom niż pedofile i maltretujący rodzice razem wzięci..... Sprowadzasz rozmowę do czepialstwa i pewnie dlatego jeteś taki ostrożny w wyrażaniu własnego zdania. Ja wskazałem na wspólną cechę dla pedofili i homoseksualnych małżeństw, i tu i tu dzieje się krzywda dziecku , a Ty jak widać już się pogubiłeś w tym swoim bazowaniu na wypowiedziach innych i obcych zdaniach że aż zaczełeś nielogicznie pisać. Masz jakąs manię przyczepiania się do słówek innych ?? Elbrus większość by chyba skumała o co chodzi, ale dla Ciebie zmodyfikuję troszkę wypowiedz, choć to pewnie i tak nic nie da.... ,,Pedofile i małżeństwa homoseksualne mające dostęp do dzieci wyrządzają krzywdę dzieciom.'' Znając Twoj tok myślenia...., tak, pijacka rodzina heteroseksualna również wyrządza krzywdę dziecku.... :?

Pn sty 31, 2011 2:36

quas napisał(a):
Elbrus, mistrz owijania w bawełne. Powiedz czasami też swoje zdanie na temat a nie tylko podpinasz się pod wypowiedzi innych robiąc z igły widły. No dobrze, niech Ci będzie, pederaści to zboczeńcy ale nie zapominajmy też o zboczonych facetach lubiących robić to ze swoją żoną mając kanapkę na głowie. Pederasci są nienormalni ale nie zapominajmy też o alergi na orzeszki. Naprawdę to dużo wniosło do dyskusji. Niby jesteś przeciwko homo, ale jabyś stwał trochę w ich obronie próbując wykazać że takich zboczeńców i nienormalnych jest więcej, co nie zmienia faktu o samych homo. Nie wstydz się swojego zdania i wyrazaj je chętniej i troszkę jaśniej, a nie po środku ale raczej bazując na zdaniach innych. Jeżeli Cię zle zrozumiałem to tylko dlatego że chowasz się w krzakach. :D
Elbrus napisał(a):
Księża mający dostęp do dzieci wyrządzają im większą krzywdę niż pedofile i maltretujący rodzice razem wzięci.Zaprzeczysz?Podobnej wartości stwierdzenie co twoje.

Znowu Pan Igły Widły. Owszem zaprzczę. Tacy księża są pedofilami, a ta wypowiedz jest nie logiczna.....pedofile wyrządzają większą krzywdę dzieciom niż pedofile i maltretujący rodzice razem wzięci..... Sprowadzasz rozmowę do czepialstwa i pewnie dlatego jeteś taki ostrożny w wyrażaniu własnego zdania. Ja wskazałem na wspólną cechę dla pedofili i homoseksualnych małżeństw, i tu i tu dzieje się krzywda dziecku , a Ty jak widać już się pogubiłeś w tym swoim bazowaniu na wypowiedziach innych i obcych zdaniach że aż zaczełeś nielogicznie pisać. Masz jakąs manię przyczepiania się do słówek innych ?? Elbrus większość by chyba skumała o co chodzi, ale dla Ciebie zmodyfikuję troszkę wypowiedz, choć to pewnie i tak nic nie da.... ,,Pedofile i małżeństwa homoseksualne mające dostęp do dzieci wyrządzają krzywdę dzieciom.'' Znając Twoj tok myślenia...., tak, pijacka rodzina heteroseksualna również wyrządza krzywdę dziecku.... :?

Na świecie jest trochę par homoseksualnych wychowujących dzieci.
Z pewnością potrafisz znaleźć jakieś opracowanie naukowe potwierdzające twoją tezę.

To ze Tobie coś się wydaje ze jest takie a nie inne, albo ze coś ci się przyśniło to możne i wystarczy do założenia religii, ale w materialnym świecie w którym dyskutuje się o faktach należy podpierać swoje tezy faktami-lub uznać je za błędne.

a więc jak będzie z tymi źródłami? podasz jakieś?:)

Pn sty 31, 2011 13:22
zbanowany na stałe

quas napisał(a):
Soul33 napisał(a):

Co to jest?
Zamurowało mnie na chwilę.

Znane jest przysłowie: Złodziej uciekając z łupami często najgłośniej krzyczy "Łapaj złodzieja!!!"
Czyżby to było na względzie ???

Czyli małżeństwa bez problemów zdrowotnych wyrządzają krzywdę kalekim dzieciom mając dostęp do nich?
Czy może kalekie małżeństwa wyrządzają krzywdę dzieciom zdrowym stając z nimi w jednym rzędzie?

A może największą krzywdę dzieciom wyrządzają heteroseksualni rodzice płodząc i wychowując homoseksualne córki i synów ?????????????????????
Oni przecież mają największy udział w istnieniu w ogóle homoseksualistów i homoseksualizmu???

Ludzie ogarnijcie się.
Weźcie poczytajcie Pismo Święte albo coś.
Może pomódlcie się, a może pokropcie siebie i wszystko wokół siebie wodą święconą, ze słowami prostego egzorcyzmu.

Mam taki prosty przepis, jak pisać na forum, by nie wyjść na oszołoma, kretyna czy opętanego.
Zanim coś napiszę, to myślę, czy to co chcę napisać, powiedziałbym realnie wobec żywych ludzi, stojących obok mnie, reprezentujących całe społeczeństwo.

Pn sty 31, 2011 14:04
maly_kwiatek napisał(a):
Co to jest?Zamurowało mnie na chwilę. Znane jest przysłowie: Złodziej uciekając z łupami często najgłośniej krzyczy "Łapaj złodzieja!!!"Czyżby to było na względzie ?Czyli małżeństwa bez problemów zdrowotnych wyrządzają krzywdę kalekim dzieciom mając dostęp do nich? Czy może kalekie małżeństwa wyrządzają krzywdę dzieciom zdrowym stając z nimi w jednym rzędzie?A może największą krzywdę dzieciom wyrządzają heteroseksualni rodzice płodząc i wychowując homoseksualne córki i synów ???????????????????Oni przecież mają największy udział w istnieniu w ogóle homoseksualistów i homoseksualizmu???

Do kogo Ty piszesz?? Bo pytania które se wymyśliłeś mają się nijak to tego co napisałem. Dziecko wychowywane przez dwóch Tatusiów pozostanie z urazem na psychice do końca życia. Jeżeli według Ciebie to nieprawda to ok, ale nie wyskakuj z jakimiś kalekimi dziecmi i rodzicami. Na przyszłość czytaj tekst.
maly_kwiatek napisał(a):
Ludzie ogarnijcie się. Weźcie poczytajcie Pismo Święte albo coś. Może pomódlcie się, a może pokropcie siebie i wszystko wokół siebie wodą święconą, ze słowami prostego egzorcyzmu.

Sam się ogarnij i pomódl jeżeli uważasz że dwóch gejów powinno mieć prawo do dzieci.
maly_kwiatek napisał(a):
Mam taki prosty przepis, jak pisać na forum, by nie wyjść na oszołoma, kretyna czy opętanego. Zanim coś napiszę, to myślę, czy to co chcę napisać, powiedziałbym realnie wobec żywych ludzi, stojących obok mnie, reprezentujących całe społeczeństwo.

A więc nie piszesz co myślisz i czujesz tylko to co inni chcą usłyszeć. Jeżeli miałbyś wyjść na kretyna to nie powiedzenie czegoś przy swiadkach chyba niczego tu nie zmienia. Trochę dwulicowa postawa. Zresztą kiedy na moją krytykę gejów mających dzieci opowiadasz o kalekach to ja nie wiem na kogo wyszłeś z tego co wymieniłeś.

Pn sty 31, 2011 14:33
zbanowany na stałe

quas napisał(a):
na moją krytykę gejów mających dzieci opowiadasz o kalekach to ja nie wiem na kogo wyszłeś z tego co wymieniłeś.

Nie zajmuję się krytykowaniem ludzi za ich cechy.
Czasem, owszem, krytykuję postępowanie.

Poszedłem drogą Twojego rozumowania.
I pokazałem paradoksy, jakie są na tej drodze.

Nawiasem słyszałem o polskich badaniach wykonywanych na próbie polskich związków homoseksualnych kobiecych, kobiet wychowujących dzieci. W wyniku badań nie stwierdzono żadnego wpływu homoseksualizmu wychowujących na wychowywane dzieci.
Niestety, wiadomość jest zasłyszana i nie umiem podać jej źródła.

Pozdrawiam :)

Pn sty 31, 2011 14:43
maly_kwiatek napisał(a):
Nie zajmuję się krytykowaniem ludzi za ich cechy. Czasem, owszem, krytykuję postępowanie.

To podobnie jak ja. Nie krytykuję gejów za to że nimi są ale za to że domagają się praw do dzieci i statusu normalnej rodziny gdzie jest mama, tata i dzieci. Pisząc o zboczeniu i nienormalności maiałem na myśli współżycie dwóch facetów czy kobiet. Uważam że jest to zoboczone i nienormalne, mam prawo i chyba większośc ludzi w Polsce tak uważa. Jeszcze bardzo daleko nam do Ameryki itp.
maly_kwiatek napisał(a):
Poszedłem drogą Twojego rozumowania. I pokazałem paradoksy, jakie są na tej drodze.

Ja bym powiedział że zoboczyłeś z kursu i to sporo.
maly_kwiatek napisał(a):
Nawiasem słyszałem o polskich badaniach wykonywanych na próbie polskich związków homoseksualnych kobiecych, kobiet wychowujących dzieci. W wyniku badań nie stwierdzono żadnego wpływu homoseksualizmu wychowujących na wychowywane dzieci. Niestety, wiadomość jest zasłyszana i nie umiem podać jej źródła.Pozdrawiam

Jeżeli stwierdzono że fakt wychowywania dziecka przez dwóch tatusiów nie ma żadnego wpływu na owe dziecko w stosunku do normalnej rodziny to pozwolę sobie uznać to za komplentą bzdurę a ludzi którzy dali taki osąd za niekompetentnych albo sprzedajnych (raczej drugie).

Również pozdrawiam. :)

Ostatnio edytowano Pn sty 31, 2011 15:19 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Pn sty 31, 2011 15:12
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona