Telekamery a sprawa polska
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Telekamery a sprawa polska
Obejrzałem dzisiejsze telekamery i byłem w szoku. Kiedy TVP było pod rządami PiS-u we wszystkich kategoriach wygrywał TVN a teraz kiedy PO zdobyło TVP okazało się że TVN został zmieciony przez TVP. Wychodzi więc na to że nie bacząc na poziom danych programów, seriali czy aktorów decydowało w głosowaniach to kto czym zawiaduje. Nawet tam decyduje polityka więc zero obiektywizmu a tylko sympatie polityczne decydują kto wygra w danym rankingu niezależnie od tego czy ma to czy nie coś wspólnego z polityką. Tak czy siak cieszę się że wreszcie TVN dostał po d................ niezależnie od tego jakie były tego powody. Nie cierpię tej stacji alergicznie. 
|
| Pn lut 07, 2011 23:34 |
|
|
|
 |
|
Elbrus
|
 Re: Telekamery a sprawa polska
osiris napisał(a): decydowało w głosowaniach to kto czym zawiaduje. Teraz PO ma TVP, więc TVP "rządzi". Kiedy PiS miało TVP, wygrywał TVN. Czy PiS zawiadowało wtedy TVNem?
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
| Pn lut 07, 2011 23:38 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
|
| Pn lut 07, 2011 23:40 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Najzabawniejsze, że o nagrodach decydowali widzowie.....osiris - poparcie dla PO przełożyło się na TVP 
|
| Wt lut 08, 2011 22:33 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Najzabawniejsze, że o nagrodach decydowali widzowie.....osiris - poparcie dla PO przełożyło się na TVP  I o tym właśnie pisałem. Jednak tej gorzkiej pigułki nie może przełknąć TVN więc dalej drąży temat popadając wręcz w śmieszność tworząc nową teorie spiskową nie gorszą od smoleńskiej. http://www.tvn24.pl/-1,1692070,0,1,200-tysiecy-za-zalatwienie-telekamery,wiadomosc.htmlNiektórzy nie potrafią się pogodzić z porażką i to bolesną bo jeśli poprzednio ponad 90% nagród przypadło TVN to teraz mamy dokładnie odwrotnie. Kiedy Tusk potrzebował TVN rozpieszczał ich a teraz ma ich w wiadomym miejscu bo zdobył największa tubę propagandową. TVN zrobił swoje, TVN może odejść i Telekamery są tego przykładem.
|
| Wt lut 08, 2011 22:35 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
O unieważnieniu kilku tysięcy głosów donosiły media 3.02.2011r.
|
| Wt lut 08, 2011 22:43 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A jak poprzednio wygrywał TVN to nie mieliśmy do czynienia z czymś podobnym tylko w odwrotną stronę? Skąd tak świetne rozeznanie w sprawie przez TVN? Wiemy jak to się robi bo sami tak robiliśmy?
|
| Wt lut 08, 2011 22:55 |
|
 |
|
ashkel86
|
Moim zdaniem nie warto przejmować się takimi konkursami, gdzie towarzystwo wzajemnej adoracji samo przyznaje sobie nagrody. Kto w ogóle widział te głosy widzów , po za organizatorami ?
|
| Śr lut 09, 2011 10:22 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A to już inna para kaloszy czyli wiarygodność takich głosowań. Chodziło mi tylko o to jak sympatie polityczne przekładają się na wyniki danych konkursów.
|
| Śr lut 09, 2011 10:32 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
TVN dalej się odczula po porażce. Cytuj: Jak pracować, to tylko w TVN. W rankingu Idealny Pracodawca 2010, firma zdobyła aż cztery nagrody tryumfując w dwóch z kategorii.
|
| Śr lut 09, 2011 16:25 |
|
 |
|
ashkel86
|
osiris napisał(a): A to już inna para kaloszy czyli wiarygodność takich głosowań. Chodziło mi tylko o to jak sympatie polityczne przekładają się na wyniki danych konkursów. Nijak się nie przekładają , ponieważ nominacje do nagród są ustalane odgórne  Widzowie mają głosować na tych co "salon" im wskaże palcem.
|
| Śr lut 09, 2011 23:28 |
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
osiris napisał(a): TVN dalej się odczula po porażce. Cytuj: Jak pracować, to tylko w TVN. W rankingu Idealny Pracodawca 2010, firma zdobyła aż cztery nagrody tryumfując w dwóch z kategorii. Idealny pracodawca nie musi wcale w TV produkować tego, co ludzie chcą oglądać. Jak się lansuje na gwiazdy tylko swoich własnych, nieznanych nigdzie indziej, pracowników, to trudno coś sensownego zrobić.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Cz lut 10, 2011 15:19 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Mnie śmieszy sama nagroda Idealny Pracodawca. Generalnie w mediach jest jak jest więc dziwnym było by żeby zatrudniając swojaków nie byli dla nich idealnymi pracodawcami, no chyba że pójdziemy za tym pomysłem i rozpiszemy konkursy na najlepszego taty i mamy, babci i dziadka. Gdyby to Biedronka wygrała uznałbym ten fakt za niesamowity sukces ale jeśli uznamy że media to ciepłe posadki konkurs ten (a właściwie wynik) wydaje się w takich okolicznościach kuriozalny więc chyba TVN nie ma za bardzo czym się chwalić.
|
| Cz lut 10, 2011 16:00 |
|
 |
|
SweetChild
|
TVN to firma komercyjna tak jak Biedronka.
|
| Cz lut 10, 2011 16:21 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
SweetChild napisał(a): TVN to firma komercyjna tak jak Biedronka. Tylko że w TVN jest jak u mamy a w Biedronce niekoniecznie. Jedynym wspólnym co ich łączy to komercja i poziom owej. Jakość programów w TVN jest porównywalna z jakością towaru w Biedronce.  Stąd też nie dziwi wynik Telekamer. Chciałem tylko podkreślić że jest to moja osobista ocena.
|
| Cz lut 10, 2011 16:44 |
|
|
|