Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt wrz 19, 2025 9:17

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Potrzebni Undergroundowi ludzie - dziwna prosba. 
Autor Wiadomość

Post Potrzebni Undergroundowi ludzie - dziwna prosba.
To co teraz napisze moze sie wydac niektorym bardzo bardzo dziwne, ale wiele rzeczy jest dziwnych na tym swiecie.

z zawodu jestem informatykiem i interesuje sie sterowaniem bialek spozycia bialek tak by zblizyc sie lub wyjsc nieco ponad ograniczenie dlugosci zycia nadane przez Boga do 120 lat.

Zrobilem taka maszynke (ktora wyglada jak czarne pudelko rack - U1), podlacza sie do niej sensory ktore mierza rozne parametry ciala czlowieka, elektronika oblicza ile bialek jakich w ktorym momencie nalezy zaaplikowac i na ekranie komputera pojawia sie napis co jesc i ile jesc (czlowiek dostarcza organizmowi tych bialek i w takiej ilosci ile akurat potrzebuje).
Efekty sa zadziwiajace z tego co obserwuje wlasne cialo.

Chcialbym pokazac urzadzenie swiatu, i dokonczyc prace nad produktem, najlepiej w Polsce.
Boje sie niestety, ze wieksi gracze zabiora mi urzadzenie i zatluka mnie jak bydlo.

Szukam Polskiego patrioty z sarmacka natura, ktory bedzie trzymal u siebie to urzadzenie.
Ja bym je nazwal proteins driver.

To jest wielkie pudlo sensorow, i glowna czesto to rack U1 z elektronika w srodku, kilka kabli, dysk tardy lub plyta CD z firmwarem (zakodowanym). Nie ma w tym nic ukrytego, mozna wszedzie zajrzec i zobaczyc ze nie ma tam ukrytych narkotykow itp itd.

Chcialbym oddac to komus na przechowanie, i jezeli cos mi sie stanie, to ten ktos powinien urzadzenie zniszczyc lub schowac na 50 lat.

Poprosze o maile:
i_am_with_you
malpa
o2.pl

Dziekuje.

Cz kwi 28, 2011 14:34

Post Re: Potrzebni Undergroundowi ludzie - dziwna prosba.
I wybrałeś najlepszą z możliwych opcji szukania zaufanych ludzi na ogólno dostępnym forum. Pełna dyskrecja gwarantowana, a co więcej zgłoszą się do Ciebie sami uczciwi ludzie. Jest to doprawdy zastanawiające co Ty naprawdę kombinujesz.

N maja 01, 2011 1:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2 ]