Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 22, 2025 4:56

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona
 Boże Orędzia przed mistycznym wydarzeniem pt. "The Warning" 
Autor Wiadomość
Post Re: Boże Orędzia przed mistycznym wydarzeniem pt. "The Warni
Żeby to wiedzieć, nie potrzeba studiów teologicznych. Tego samego uczyli mnie bowiem na lekcjach religii.
To, że nie istnieje obowiązek wierzenia w prywatne objawienia, nie stanowi wszakże przesłanki do tego, żeby je wyśmiewać czy zwalczać.
Wiele z nich bowiem zawiera aktualne upomnienia dla ludzkości. Kościół je bada pod względem zgodności z doktryną wiary i po rzetelnym zbadaniu w te uznane wierzyć pozwala.
Kontynuując studia z pewnością dowiesz się i tego. Miłej nauki .

So lip 09, 2011 16:21
Upomnienie dla ludzkosci były stale aktualne - nawracajcie się, bo nie znacie dnia ani godziny....jeśli się nie nawrócicie podobnie zginiecie - "wizjoner", który matkę swoich dzieci nazywa k***ą, nie głosi nic odkrywczego a daje jedynie świadectwo arogancji i braku empatii.

So lip 09, 2011 16:35

Akurat uznaję te objawienia które posiadają imprimatur Kościoła

So lip 09, 2011 17:23

Najlepiej niech się jakiś kapłan na ten temat wypowie

So lip 09, 2011 17:30
zbanowany na stałe

dominik12 napisał(a):
Gargamelu jak ty czytasz te oredzia skoro nie widzisz dat??? chyba niedokładnie przeczytałeś.
A czy daty zmieniają sens słów tych orędzi?

Cytuj:
Twierdzisz że piekło jest puste ?
Można wyciągnąć taki wniosek na podstawie kilku zdań z tych sławetnych "orędzi". Ja tam nic nie twierdziłem.

Cytuj:
W orędziu Zywego Płomienia pisze nawet ile miliardów ludzi znajduje się w piekle a ty twierdzisz że piekło jest puste :))
Mało tego! Prywatnie myślę, że piekło w ogóle nie istnieje, ale cicho sza ;)

Cytuj:
Daty końca świata nikt nie zna za to data Wielkiego Ostrzeżenia jest wyznaczona na początek roku 2012 lub kilka miesięcy póżniej czas się opóźnia wskutek wielu modlitw wierzących w każdym razie będzie to 2012 rok w tym roku mają być jeszcze katastrofy ekologiczne.
http://www.youtube.com/watch?v=eZKErNyPHyg

A poza tym, czy to nie Jezus wspominał, że namnoży się samozwańczych wizjonerów i innych nawiedzonych, którzy będą prawić trzy po trzy. Patrz ks.Natanek :)

i jeszcze:
http://wiadomosci.wp.pl/gid,11440004,ti ... caid=1ca1b
http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/t ... omosc.html

Czy naprawdę myślicie, że Jezus nie ma nic ciekawszego do roboty jak objawiać się jakimś Agnieszkom, Fullom, Centuriom? Czy nie lepiej by było, żeby objawił się raz i komu trzeba, aby świat o tym usłyszał i zastanowił.

So lip 09, 2011 18:16
Gabriela32 napisał(a):

Nie sądzę aby duchowni zajmowali się takimi "objawieniami" - mają tłumaczyć, że sex w starszym wieku to nie grzech, albo udawadniać, że Kościól nie jest opanowany przez masonów i nie tworzy wespół z nimi "światowego rządu".

So lip 09, 2011 18:35

Cytuj:
For My Followers who denounce these messages

Tuesday 5th July 2011 14.30 hours

My dearly beloved daughter today is a special day for it pleases Me to tell you that those whose faith has been strengthened by My messages can be assured that their daily recital of the Divine Mercy is saving souls. My children must never forget that prayers, when said with sincerity and from the heart, will always be heard. Prayers are always listened to and any special intentions are fulfilled according to My most Holy Will.

Children please continue with your prayers because they will help ease the period of the Great Chastisement. My Father is now ready to take over his Holy Kingdom and commence his reign once again when the new Paradise on Earth emerges. The evil in the world right now has never been so intense. Because of the huge world population and the works of the Evil One, war is everywhere. The hatred shown by man to man is palpable. Whether this hatred is manifested as political greed or control over other countries by another it is all the same. Satan has many followers. They, his followers, in many instances are not aware as to how he influences every thought and deed at all times during any one day.

If My children could only see the amount of demons present in such men they would be sickened. They possess many of My children the only visible signs being through their evil deeds. Pray, Pray now My followers that those poor lost souls can be saved during The Warning.

Between now and The Warning all I ask of you children are your prayers and especially the recital of The Divine Mercy. My Father will save souls if you dedicate yourselves to saying this once a day preferably at 3 o´clock in the afternoon.

For those of My followers who denounce these messages I implore of you to pray to the Holy Spirit to ask for the gift of discernment before you dismiss my Holy Word. To those of you who insult My visionary and recipient of these messages you must ask this question. If it is Satan who you believe influences these messages then why would he ask you to pray? To seek forgiveness? To receive the Holy Eucharist? Then you will know that this is impossible.

The deceiver will influence My followers firstly to encourage them to deny My word because he knows that it will be their rejection of My Most Holy words of love that will hurt Me most.

Reject Satan and his wicked ways now. Turn to Me. I implore you for you must not allow him influence you in this way. Your prayers are needed now to save My poor children who will not survive The Warning.

Your loving saviour

Jesus Christ

N lip 10, 2011 11:09
Alus napisał(a):
Gabriela32 napisał(a):

Nie sądzę aby duchowni zajmowali się takimi "objawieniami" - mają tłumaczyć, że sex w starszym wieku to nie grzech, albo udawadniać, że Kościól nie jest opanowany przez masonów i nie tworzy wespół z nimi "światowego rządu".

Ksiądz egzorcysta daje wyczerpującą odpowiedź
http://kosciol.wiara.pl/doc/897861.Diabel-to-smutas

N lip 10, 2011 11:28

Cytuj:
Sobota, 25 czerwca 2011, godz.16.00

(Uwaga od wizjonerki „Tuż przed otrzymaniem tego orędzia skończyłam właśnie Koronkę do Miłosierdzia Bożego, gdy nagle Duch Święty zapowiedział mi, że mam otrzymać komunikat od Boga Ojca. Drżałam z nerwów. Zadałam wtedy pytanie: „W czyim imieniu przychodzisz?” To była odpowiedź:)

Przychodzę w Imię Mojego umiłowanego Syna, Jezusa Chrystusa, Zbawiciela rodzaju ludzkiego. Ja Jestem Bogiem Ojcem i mówię do ciebie po raz pierwszy. Moja wybrana Córko, mówię do ciebie dzisiaj i w ten sposób mogę poinformować ludzkość o Miłości, którą mam dla wszystkich.

Wielu Mnie nie zna. Myślą, że Mnie znają, ale dla milionów Moich Dzieci jestem tylko anonimową Istotą. Tak niewiele wiedzą o Moim pragnieniu umożliwienia im Miłości do Mnie w sposób, który zawsze był Moim zamiarem.

Moje Imię używane jest dowolnie na świecie przez wielu, którzy nie uznają, że to Moją ręką świat i jego mieszkańcy zostali stworzeni. Ci, którzy tak robią, są zdezorientowani kim Ja jestem i nieco się Mnie obawiają. Nie należy się Mnie obawiać, gdyż Moja Miłość do wszystkich Moich Dzieci jest czysta. Tak bardzo was kocham, że dokonałem Największej z możliwych Ofiar, by spowodować wasz powrót w Moje Ramiona i dać wam możliwość uratowania się od oszusta. Wysłałem Mojego umiłowanego Syna, Jezusa Chrystusa na świat, abyście mogli zrozumieć Prawdę Miłości. Miłość ta, jeżeli Ją przyjmiecie, zbawi was wszystkich.

Moje Serce jest złamane, gdyż tak wielu z was nie powróci do Mnie i nie okaże mi swej miłości. Pragnę tego, abyście po prostu wrócili i poprosili Mnie o pomoc. Mojej Miłości nie trzeba się obawiać, gdyż przez Moją Miłość dany wam został wasz pierwszy oddech. Stworzyłem każdego z was na Moje podobieństwo, abym mógł mieć Rodzinę. Stworzyłem świat z czystej Miłości tak, abyście wy Moje Dzieci mogły dzielić się tym Rajem ze Mną. Tak pięknie był stworzony, każdy szczegół był tak starannie dopracowany. Tak byłem szczęśliwy, gdy powstał Raj na ziemi, że anioły radowały się i niebo jaśniało w Płomieniach Miłości; pojęcie tego dla człowieka jest chyba niemożliwe. A potem został zniszczony przez grzech spowodowany przez węża.

Moje Dzieci, pozwólcie Mi wyjaśnić. Nadszedł czas dla Mnie, aby odzyskać Raj, stworzony przeze Mnie z taką miłością, abyśmy mogli znowu stać się Jedną Rodziną. Rodziną, która stanie się bliska ze względu na silne więzy Miłości razem ją scalające.

Ten Nowy Raj na ziemi jest obecnie zaplanowany dla wszystkich Moich Dzieci.

Potrwa na ziemi 1000 lat i nikt nie może być wykluczony, gdyż to złamałoby Moje Serce. Mój ukochany Syn, Jezus Chrystus i Duch Święty starają się bardzo doprowadzić was z powrotem do Mej umiłowanej Owczarni tak, żeby Raj, stworzony na początku, mógł jeszcze raz okazać się największym z darów dla pocieszenia wszystkich Moich Dzieci.

Raj ten będzie miejscem miłości, piękna, chwały i będzie domem dla wszystkich, którzy mają czyste serca i dusze. Jest on dla każdej duszy na ziemi oraz jest celem, który zawarty jest wewnątrz każdej duszy na ziemi, w tym tych, którzy nie zdają sobie z tego sprawy.

Podczas gdy Mój Syn mówi do świata i przygotowuje was do okazania Swojego Wielkiego Miłosierdzia podczas Ostrzeżenia, by wszystkim grzesznikom dać szansę cieszenia się Nowym Rajem na ziemi, musicie usłyszeć Mój Głos.

Wzywam was wszystkich do zwrócenia uwagi. Wróćcie do Mnie. Zaakceptujcie, że Ja istnieję; że Ja Jestem źródłem wszelkiego życia, wszelkiego stworzenia, wszelkiej chwały. Jeśli to uczynicie, będziecie powitani w Moim Raju na ziemi, który oferuje wszystko, o czym można marzyć. Posłuchajcie Mojego Syna i przekazów, które daje światu, aby nawrócić was wszystkich. Tym, którzy nawet wtedy nie będą słuchać lub nadal pozostaną na ścieżce ohydnego grzechu, nie zostanie okazane Miłosierdzie.

Jestem Bogiem całego Stworzenia. Jestem Bogiem Miłości i Współczucia. Jestem też Bogiem Sprawiedliwości. Moja ręka spadnie na ludzkość, która przez upartą wierność złemu, odmawia podążenia drogą Miłości i Prawdy. Gdyż teraz nadszedł czas dla Mnie, aby odzyskać Moje Chwalebne Królestwo, czego przez grzech nikt nie zatrzyma. Ci, którzy staraliby się spróbować, będą na zawsze zgubieni.

Ja Jestem waszym Bogiem, Waszym Stwórcą. Moja Miłość nigdy nie umiera. Płonie pełna głębokiej czułości, aby doprowadzić was do Mnie, do Dziedzictwa, które z taką miłością stworzyłem. Z powodu grzechu, wiele Moich Dzieci zmuszonych będzie do rezygnacji ze swojego prawa do tego Dziedzictwa i cofnięcia się, aby ci, którzy naprawdę Mnie kochają, mogli wejść przez bramę bez przeszkód.

Proszę, Dzieci, nie odrzucajcie Mojego apelu do ludzkości. Zaakceptujcie Miłosierdzie oferowane teraz przez Mojego umiłowanego Syna.

Przyjmijcie je z otwartymi ramionami.

Bóg Ojciec

Stwórca i Przyczyna Wszystkich Rzeczy

Wt lip 12, 2011 11:20

Czwartek lipiec 5, 2011 godz. 14:30

Moja droga i umiłowana córko dzisiejszy dzień jest specjalnym, ponieważ sprawia mi przyjemność mówienie ci o tych, których wiara wzmocniła się przez te Orędzia mogą oni być pewni ze ich codzienne odmawianie Koronki do Mojego Miłosierdzia zbawia dusze. Moje dzieci musza nigdy nie zapominać tej modlitwy, bo gdy odmawiają ją szczerze i z serca zawsze będzie wysłuchana. Modlitwy są zawsze wysłuchiwane jak również wszystkie specjalne intencje spełniane zgodnie z Moja Świętą Wola.
Od chwili obecnej aż do Ostrzeżenia wszystko, o co was proszę Moje dzieci to modlitwa a w szczególności odmawianie Koronki do Mojego Miłosierdzia. Mój Ojciec będzie zbawiał dusze, jeżeli wy zadedykujecie siebie do odmawiania jej najlepiej o godzinie trzecie po południu.
Do tych Moich wiernych, którzy potępiają te Orędzia błagam was pomódlcie się do Ducha Świętego i poproście o dar roztropności przedtem nim odrzucicie Moje Święte Słowo. Do tych, którzy znieważają Moja wizjonerkę i odbiorców tych Orędzi by zadali sobie to pytanie. Jeżeli wierzycie ze to pod wpływem szatana ukazują się te Orędzia to, dlaczego by on was prosił o modlitwę? Byście szukali przebaczenia? Wtenczas będziecie wiedzieli, że nie jest to możliwe.

Śr lip 13, 2011 9:24

Temat jest o orędziach i czsach ostatecznych dlatego chciałbym zamieścić także modlitwę.

Intencje Koronek do Miłosierdzia Bożego :
1. Za Ojca Świętego i o wielką pobożność dla kapłanów i ludu Bożego
2. O pomnożenie wiary w naszych rodzinach ,parafiach i całej Ojczyzny
3. O Miłosierdzie Boże dla wszystkich i o odsunięcie kar i kataklizmów
4. Za chorych i konających
5. O Miłosierdzie Boże dla nas w czasie śmierci i miłosierny sąd nad nami i naszymi rodzinami
6. O przebaczenie grzechów naszych i całej ludzkości.
7. O wynagrodzenie za nasze grzechy i całego świata

Jeżeli ktoś nie może o tej porze czyli.15.00 ,gdyż sytuacje są różne w życiu to może to odmówić w daną niedziele o godz.21.00 po Apelu Jasnogórskim.Z ufnością przyjmijmy ten dar Boga Miłosiernego i wyznaczmy sobie każdą niedzielę na tę modlitwę .Te domy zostaną objęte opieką Jezusa Miłosiernego i w godzinie grozy ,te domy nie muszą się niczego obawiać.
Jako dowód sam Pan Jezus wypowiedział następujące słowa;

Ja osobiście to każdej rodzinie zapewniam, że kto będzie Mnie jako Jezusa cierpiącego czcił w tych koronkach ,niech niczego się nie boi ,gdyż do takiego domu wysyłam Anioła Miłosierdzia ,który ma zadanie ,wszystkie modlitwy jak i kto je będzie odmawiał przynieść przed Mój tron. Ja wszystkie je będę odbierał ,kochał i pieścił jak byście Mi dali drogocenny skarb .Spełnicie tym wolę Moją ,która jest dla waszego dobra .
Niech moja miłość zostanie na zawsze z wami.
Błogosławię was moje dzieci.
Wasz Zbawiciel i brat Jezus Chrystus

Śr lip 13, 2011 9:31

już wszystko przetłumaczone
http://dzieckonmp.wordpress.com/categor ... 2010-2011/

N lip 17, 2011 17:28
dominik12 napisał(a):
Temat jest o orędziach i czsach ostatecznych dlatego chciałbym zamieścić także modlitwę.

Intencje Koronek do Miłosierdzia Bożego :
1. Za Ojca Świętego i o wielką pobożność dla kapłanów i ludu Bożego
2. O pomnożenie wiary w naszych rodzinach ,parafiach i całej Ojczyzny
3. O Miłosierdzie Boże dla wszystkich i o odsunięcie kar i kataklizmów
4. Za chorych i konających
5. O Miłosierdzie Boże dla nas w czasie śmierci i miłosierny sąd nad nami i naszymi rodzinami
6. O przebaczenie grzechów naszych i całej ludzkości.
7. O wynagrodzenie za nasze grzechy i całego świata

Jeżeli ktoś nie może o tej porze czyli.15.00 ,gdyż sytuacje są różne w życiu to może to odmówić w daną niedziele o godz.21.00 po Apelu Jasnogórskim.Z ufnością przyjmijmy ten dar Boga Miłosiernego i wyznaczmy sobie każdą niedzielę na tę modlitwę .Te domy zostaną objęte opieką Jezusa Miłosiernego i w godzinie grozy ,te domy nie muszą się niczego obawiać.
Jako dowód sam Pan Jezus wypowiedział następujące słowa;

Ja osobiście to każdej rodzinie zapewniam, że kto będzie Mnie jako Jezusa cierpiącego czcił w tych koronkach ,niech niczego się nie boi ,gdyż do takiego domu wysyłam Anioła Miłosierdzia ,który ma zadanie ,wszystkie modlitwy jak i kto je będzie odmawiał przynieść przed Mój tron. Ja wszystkie je będę odbierał ,kochał i pieścił jak byście Mi dali drogocenny skarb .Spełnicie tym wolę Moją ,która jest dla waszego dobra .
Niech moja miłość zostanie na zawsze z wami.
Błogosławię was moje dzieci.
Wasz Zbawiciel i brat Jezus Chrystus

Jesli piszesz o Koronce do Miłosierdzia Bozego podyktowanej św. Faustynie, to Jezus nie wyznaczał żadnej godziny dla jej odmawiania.

Godzina 15,00 to Godzina Miłosierdzia Bożego, o której Jezus mówi: W godzinie tej uprosisz wszystko dla siebie i dla innych; w godzinie tej stała się łaska dla świata całego miłosierdzie zwycięzyło sprawiedliwość. Córko moja, staraj się w tej godzinie odprawiać drogę krzyzową, o ile ci na to obowiązki pozwolą; a jeżeli nie możesz odprawiać drogi krzyżowej, to przynajmniej wstąp na chwilę do kaplicy i uczcij moje serce, które jest pełne miłosierdzia w Najświętszym Sakramencie; a jeżeli nie możesz wstąpić do kaplicy, pogrąż się w modlitwie tam, gdzie jesteś, chociaż na krótką chwilę(Dzienniczek 1572)
Objawienia uznane i przyjęte przez KK, w odróżnieniu od anonimowych.

onONo - skąd się tych grup tyle namnożyło...Jedna Światowa Grupa, Światowa Grupa Zła, Nowa Światowa Grupa...i jeszcze:...Róbcie zapasy artykułow spożywczych, kupujcie nasiona które pomogą wam utrzymac sie przy życiu Zaopatrzcie się w srebrne i złote monety....kupcie kuchenki na butle gazowe, koce, suszone pożywienie i konserwy, tabletki do czyszczenia wody i świece, oraz obrazy religijne.
Dokładnie o takie same środki apelowała "wizjonerka" Centuria w latach 70-tych ubiegłego wieku.

N lip 17, 2011 18:33

do Kapłanów :
(z przedwczoraj)
Cytuj:
Call to priests and nuns in the Roman Catholic Church

Monday 25 July 2011 21.00 hours

My dearly beloved daughter word is now spreading rapidly as foretold regarding The Warning.

My poor sacred servants are suffering my daughter. Please ask all who read my messages to pray hard for all those sacred servants, priests, nuns, pastors and all those who head up Christian congregations all over the world.

The Catholic Church is being persecuted beyond its endurance. Satan and his army have attacked the Roman Catholic Church through infestation. It is his desire to undermine my church through the wickedness of clerical abuse which has led to this terrible situation.

The poor children who suffered sexual abuse were attacked by the minions of Satan who were present in those sacred servants who allowed themselves be seduced by the Evil One.

Satan walks in my church because he wants to bring about its downfall. As for my poor innocent nuns and priests they too are victims of the prejudice at the hands of those who blame of the sins of others upon them.

My pleas to my beloved priests, nuns and sacred servants are this. Do not give up. Remember, by your trials you will be raised in my eyes if you can endure these prejudices. Let me wipe away your tears now for you are being persecuted in a way never before experienced by My Church.

You, my beloved servants are my apostles and must never give in to these external pressures. You must never give up your calling to follow me. For remember I am your church. I weep tears of great sadness for you. You are now suffering for the sins of your brothers and sisters who succumbed to the Evil One. Pray, pray, pray for courage now to stand up with dignity to impart My Holy Word.

I need your support, more than ever. I need you to administer the sacraments to a starving and disillusioned congregation. Please do not desert Me especially at this time when Satan has infiltrated the Christian Church with his followers.

Turn now and pray hard to salvage yourselves from the False Prophet who walks in the corridors of power within the Vatican. He will rise shortly. Do not turn to him or you will be lost to Me forever. This is My promise. Kneel down in humility and call in the Holy Spirit to enlighten your soul so that you will be able to discern the truth from the lies which you will be forced to swallow by the False Prophet.

Never be disillusioned with the trials you endure. Accept them for what they will offer you – strength of mind and soul. Then you will lead my children to the end times with humility, dignity and strength. Be brave now. I am guiding you. Turn now and pray for extra graces to make you stronger in your divine mission.

You’re Loving Saviour

Jesus Christ

źródło :
http://www.thewarningsecondcoming.com/c ... ic-church/

Śr lip 27, 2011 8:48

Cytuj:
Niedziela 23 lipiec 2011 godz17.15

Drugie przesłanie od Boga Ojca

Przychodzę w imieniu Mojego ukochanego i najdroższego Syna Jezusa Chrystusa

Moja wybrana córko, podczas gdy czasami chwiejesz się w swojej uwadze na wezwania Mojego ukochanego Syna by go wysłuchać, to urosłaś w Moich oczach z powodu daru, jaki Mu dałaś. Twój dar duszy ofiary, by mu pomóc zbawiać miliony dusz, co powoduje, że On plącze z radością i ulgą. Dla tak wielu dusz, które idą na zatracenie do ogni piekielnych każdego dnia, każdej sekundy i podczas twojego każdego oddechu.

Moja córko Moj Syn wymaga teraz twojego całkowitego oddania się. Nie wąchaj się przestrzegać każdego Jego Przykazania. Twoje serce jest pełne miłości i pokory nie tylko dla Mojego najdroższego Syna, ale i dla wszystkich Moich dzieci. Dotknięta przez Ducha Świętego będziesz teraz odczuwać natychmiastowa miłość do obcych, w których będziesz dostrzegać Moja Światłość. Ty Moja córko zostałaś obdarowana łaskami by moc dostrzegać miłość i zło w każdym. Też będziesz mogła szybko rozpoznać grzech w biednych zwiedzionych duszach.

Dla tej pracy musisz się teraz otoczyć wszelka protekcja. Ja Bedę strzegł ciebie i twoich ukochanych, ponieważ teraz będziesz bardziej zaciekle atakowana przez złego. Módl się i proś Mnie każdego Dnia o tą protekcję a będziesz zachowana od natężającego się ucisku. Musisz teraz wzywać Mnie do pomocy rozpowszechniania tych Orędzi tak aby glos Mojego Syna był wysłuchiwany i czczony w ten sposób, w jaki być powinien.

Moja posłanko, Moja córko, masz małe zrozumienie tego, co jest od ciebie wymagane. Tylko pewna znajomość może ci być teraz dana. Teraz będziesz inspirowana przeze Mnie i ty wypełnisz te proroctwa pod Moją ochroną, które przepowiadają, że Słowo Mojego Syna będzie się rozprzestrzeniać tak jak Pismo Święte do całej ludzkości. Nie będzie żadnego człowieka, który by nie usłyszał Słowa Mojego Syna zanim przyjdzie czas na jego powrót. Ty otrzymałaś to zadanie i przed tym musisz pochylić swoją głowę z wdzięcznością za to Chwalebne wezwanie z Nieba.

Moja córko będziesz wspomagana na wszystkie sposoby, ale musisz być posłuszna Mojemu Synowi przez cały czas. Powstań teraz Moja córko, ponieważ ludzkość musi usłyszeć słowo Ostrzeżenia, które Moj Syn ci przekazuje po to by dusze nie musiały cierpieć mąk piekielnych, jeżeli by umarli w grzechu ciężkim przed otrzymaniem szansy przebaczenia mojego Syna podczas Ostrzeżenia.

Pozwól by Moj Pokój zalał twoja dusze. Moje serce ogarnia każdy twój ruch. Nigdy nie czuj się osamotniona w tej pracy, ponieważ jesteś osłaniana w każdej minucie dnia.

Bóg Ojciec

Sobota 23 lipiec 2011 godz.17:30-17:40

Moja ukochana córko czynisz Mnie tak szczęśliwym. Twoje całkowite oddanie się Mnie oznacza, że ​​mogę ocalić więcej dusz. Moja córko, nie pojmujesz w pełni co znaczy dusza ofiarna (pokutna), ale z czasem to zrozumiesz. Do tego czasu wzmocnisz się tak, że cierpienie dla Mnie będzie przynosić ci radość zamiast smutku. To nie będzie proste. Z drugiej strony praca dla ukochanego Zbawiciela nie może być łatwa. Zachęta do tego ostatecznego poświęcenia się Mnie pochodzi z natchnienia Boga Ojca Przedwiecznego. Jest to wyjątkowa łaska, Moja córko, choć w kategoriach ludzkich może się wydawać inaczej, ponieważ nie zawsze Moje łaski wnoszą radość i szczęście do ziemskiego życia. Mogą one przynosić cierpienie, ale równocześnie zapewniają wgląd do Mojego Chwalebnego Królestwa.

Wielu, wielu ludzi na świecie tworzy Moją najdroższą armię. Będą oni przez modlitwę, cierpienie i rozpowszechnianie moich Słów ratować dusze. Im silniejsza będzie Moja armia dla zbawienia dusz, tym mniejsza nastąpi Kara.

Proszę wszystkie Moje dzieci by spędziły miesiąc sierpień na codziennej modlitwie Koronką do Bożego Miłosierdzia w intencji dusz ludzi, którzy nie przeżyją „Ostrzeżenia”. Wymagam również jednego dnia postu w tygodniu, codziennego udziału we Mszy Świętej i przyjmowania Najświętszej Eucharystii.

Jeśli wystarczająco dużo osób podejmie się tego, co nazywam „Miesiącem ocalenia dusz”, to miliony dusz na świecie zostaną zbawione. Zróbcie to dla Mnie dzieci, a staniecie się częścią Mojego Cudownego Królestwa. Wasze dusze w chwili śmierci dołączą do Mnie w Raju. To jest Moje szczególnie uroczyste przyrzeczenie.

Kocham was dzieci. Teraz idź i twórzcie najpotężniejszą armię na świecie. Armię Miłości. Armię Zbawienia.

Wasz kochający Zbawiciel, Odkupiciel ludzkości, Jezus Chrystus

Śr lip 27, 2011 9:00
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona