Jaki jest Prezydent Komorowski?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Gita2 napisał(a): Jaki jest prezydent Komorowski, taki jest, obrażać nie wolno. Wolno natomiast było Palikotowi, wówczas prominentnemu politykowi PO nazywać Prezydenta Lecha Kaczyńskiego chamem, wolno było Wałęsie nazywać Go durniem, wolno było obrażać L.Kaczyńskiego przez prominentnych polityków PO jak Sikorski, Niesiołowski czy Komorowski, wolno było, obrażac prezydenta, gdyż był to prof.Kaczyński. Teraz nie wolno, taką, to mamy "sprawiedliwość" za rządów Platformy. Ta niesprawiedliwość, aż bije po oczach i woła o pomstę do nieba. Pan Bóg już wynagrodził i wynagrodzi....przestaliście ufać w zapewnienie?: - Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie dla sprawiedliwości, albowiem do nich należy królestwo niebieskie
|
Cz lip 07, 2011 11:31 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Pan Bóg już wynagrodził i wynagrodzi....przestaliście ufać w zapewnienie?: - Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie dla sprawiedliwości, albowiem do nich należy królestwo niebieskie Alus, nie od dziś odnoszę wrażenie, ze masz talmudyczne podejście do chrześcijaństwa. Jako do ideologii ułatwiającej spacyfikowanie przeciwników politycznych. Polecam jako pomocną literaturę książkę Ks Justyna Bonawentury Pranajtisa "Chrześcijanin w Talmudzie "
|
Cz lip 07, 2011 11:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
oleksa57 napisał(a): Alus napisał(a): Pan Bóg już wynagrodził i wynagrodzi....przestaliście ufać w zapewnienie?: - Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie dla sprawiedliwości, albowiem do nich należy królestwo niebieskie Alus, nie od dziś odnoszę wrażenie, ze masz talmudyczne podejście do chrześcijaństwa. Jako do ideologii ułatwiającej spacyfikowanie przeciwników politycznych. Polecam jako pomocną literaturę książkę Ks Justyna Bonawentury Pranajtisa "Chrześcijanin w Talmudzie " Chrześcijanstwo jako metoda pacyfikowania?  ....zwłaszcza wobec partii, która w swoim programe tak gorliwie eksponuje swoją bazę - wartości chrześcijanskie.
|
Cz lip 07, 2011 13:07 |
|
|
|
 |
Gita2
|
Alus napisał(a): Gita2 napisał(a): Jaki jest prezydent Komorowski, taki jest, obrażać nie wolno. Wolno natomiast było Palikotowi, wówczas prominentnemu politykowi PO nazywać Prezydenta Lecha Kaczyńskiego chamem, wolno było Wałęsie nazywać Go durniem, wolno było obrażać L.Kaczyńskiego przez prominentnych polityków PO jak Sikorski, Niesiołowski czy Komorowski, wolno było, obrażac prezydenta, gdyż był to prof.Kaczyński. Teraz nie wolno, taką, to mamy "sprawiedliwość" za rządów Platformy. Ta niesprawiedliwość, aż bije po oczach i woła o pomstę do nieba. Pan Bóg już wynagrodził i wynagrodzi....przestaliście ufać w zapewnienie?: - Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie dla sprawiedliwości, albowiem do nich należy królestwo niebieskieZgoda, a teraz czekam na coś pozytywnego w wykonaniu prezydenta Komorowskiego.
|
Wt lip 12, 2011 10:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Zgoda, a teraz czekam na coś pozytywnego w wykonaniu prezydenta Komorowskiego A istnieje coś co nazwałabyś pozytywnym jeśli wykona to Komorowski?
|
Wt lip 12, 2011 13:05 |
|
|
|
 |
Gita2
|
Alus! Podaj przykład to ocenię.
|
Wt lip 12, 2011 13:07 |
|
 |
noOne
|
może np dobrowolnie odejść ze stanowiska, albo ogłosić Chrystusa Królem Polski..
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
Wt lip 12, 2011 13:25 |
|
 |
waldix
zbanowany na stałe
|
Jesli nie "odejdzie dobrowolnie ze stanowiska" i nie ogłosi "Chrystusa Królem Polski" ma u mnie pozytywa.
|
Wt lip 12, 2011 14:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita2 napisał(a): Alus! Podaj przykład to ocenię. Niemożliwe....nie potrafię wejść w skórę prawych Polaków patriotów. Podałam, Ci jako argument dzieci - pracowite, katolicy praktykujący, nie rozwodzą się, nie łapią "pomrocznosci jasnej", nie biora udziału w tańcach z gwiazdami - jakoś nie przekonało Cię.
|
Wt lip 12, 2011 14:59 |
|
 |
Gita2
|
Przekonałaś mnie!, Komorowski nie bierze udziału w tańcu z gwiazdami i to jest bardzo pozytywne.
|
Wt lip 12, 2011 15:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita2 napisał(a): Przekonałaś mnie!, Komorowski nie bierze udziału w tańcu z gwiazdami i to jest bardzo pozytywne. Wczesniej gdy napisałam o dobrym, własciwym wychowaniu dzieci - takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie, uciekłaś na kilka dni z forum, teraz dyskusję sprowadzasz do parteru....może dorzucisz jeszcze jakieś plewy..... Wiem, że unikasz odpowiedzi, gdy brak Ci argumentów, ale czy musisz trywializować dyskusję?
|
Wt lip 12, 2011 16:11 |
|
 |
Gita2
|
Alus napisał(a): Gita2 napisał(a): Przekonałaś mnie!, Komorowski nie bierze udziału w tańcu z gwiazdami i to jest bardzo pozytywne. Wczesniej gdy napisałam o dobrym, własciwym wychowaniu dzieci - takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie, uciekłaś na kilka dni z forum, teraz dyskusję sprowadzasz do parteru....może dorzucisz jeszcze jakieś plewy..... Wiem, że unikasz odpowiedzi, gdy brak Ci argumentów, ale czy musisz trywializować dyskusję? Uciekłam z forum, ponieważ nie jestem żandarmem tego forum. Nie chcę Ci chleba odbierać. Jeśli natomiast idzie o rodzinę to napisałam, że Komorowski ma u mnie plus za to. To, że nie uczestniczy w tańcu z gwiazdami to też plus i gdzie tu trywializacja 
|
Wt lip 12, 2011 16:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzięki Bogu nawet w czasach słusznie minionych, kiedy bałam się dotknąć do komputera chleba nigdy mi nie brakowało....a i zawsze potrafiłam się postarać o coś do chleba. 
|
Wt lip 12, 2011 17:13 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Alus napisał(a): Dzięki Bogu nawet w czasach słusznie minionych, kiedy bałam się dotknąć do komputera chleba nigdy mi nie brakowało....a i zawsze potrafiłam się postarać o coś do chleba.  To interesujące. Podaj jeszcze związek Twoich doświadczeń z Prezydentem Komorowskim.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Wt lip 12, 2011 18:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
maly_kwiatek napisał(a): Alus napisał(a): Dzięki Bogu nawet w czasach słusznie minionych, kiedy bałam się dotknąć do komputera chleba nigdy mi nie brakowało....a i zawsze potrafiłam się postarać o coś do chleba.  To interesujące. Podaj jeszcze związek Twoich doświadczeń z Prezydentem Komorowskim. Te z alkowy? 
|
Wt lip 12, 2011 19:20 |
|
|
|