Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 21:55

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 815 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 55  Następna strona
 Wątek powitalny :) 
Autor Wiadomość

Post Re: Wątek powitalny :)
Witam po raz pierwszy :).

Mam na imię Kuba i pochodzę z Polic koło Szczecina. Mam 22 lat, należę do LSO w parafii rzymskokatolickiej pw. św. Kazimierza w Policach, poza tym administruję stronę parafialną (http://www.kazimierz.police.info.pl), a także współredaguję parafialny miesięcznik "Świadomi Chrystusa".

Aha i studiuję stosunki międzynarodowe (teraz będzie IV rok) na Uniwersytecie Szczecińskim. Obroniłem pracę licencjacką pt. "Laicyzacja i sekularyzacja Europy w obliczu jej zjednoczenia - stały trend, czy chwilowe zjawisko?".

Jest tu ktoś z Polic ;>?? W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW ;)

Wt sie 09, 2011 13:31
Zobacz profil WWW

Heh, niestety, od jakiegoś roku mam problem z systematycznym zaglądaniem na forum.

Spróbuję się poprawić :)

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Wt sie 23, 2011 11:33
Zobacz profil WWW

Ha, to i ja się przywitam,

czytuję wątki na tym forum już od pewnego czasu, ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałam. i będę pisać :)

Wt sie 23, 2011 12:52

Szczęść Boże,
mam na imię Marta, mam 26 lat i wspólnie z ukochanym mężem wychowujemy 2-letnią córkę Zosię. Za miesiąc ponownie zostanę mamą, w związku z czym, mam więcej czasu na odpoczynek i poznanie nowych miłujących Boga, siebie i świat, ludzi. Mam nadzieję, że uda mi się to na tym forum.

So wrz 03, 2011 17:26

cześć wszystkim to znowu ja przepraszam za długie niepisanie ,więc się znowu poprawiam i serdecznie pozdrawiam :-)

Pn wrz 05, 2011 16:22

Cześć Wam! ;-) Czasami zaglądam na to forum, czytam różności, ale nie przyszło mi do głowy, że będę tu użytkownikiem. Hmm.. coś o sobie?
Jestem Wiola, studentka w Lublinie. W wolnym czasie często zaglądam tam do Kościoła Garnizonowego, z czym wiąże się duszpasterstwo akademickie. Bardzo lubię też czytać, słuchać audycji Drogami Młodości i.. więcej rozgadywać się nie będę. ;)

Pozdrawiam! ;-)

bł. Frassati, bł.ks.Jerzy
[b]Bóg cię kocha! ;-)[/b]

N wrz 11, 2011 12:07
Zobacz profil WWW

Witam, nazywam sie Michał. Czasem czytam to forum i często mam ochote coś dopowiedzieć, dlatego załozyłem konto.

Pn wrz 12, 2011 1:30

witam witam! po długiej nieobecności pojawiam się ponownie :)

Dominika studentka z Lublina :)

Śr wrz 21, 2011 13:04

Witam wszystkich. Niedawno zarejestrowalam sie na forum i postanowilam sie przywitac. Mam nadzieje, ze uda mi sie tutaj podyskutowac na ciekawe tematy zwiazane z wiara i nie tylko, a takze poznac nowe osoby.
Teraz cos o sobie: Mam 17 lat, ucze sie w liceum, przygotowuje sie do matury. Moim glownym zainteresowaniem jest sport, w wolnych chwilach chetnie sie nim zajmuje w roznych formach. Zajmuje sie tez wieloma innymi rzeczami, ale o tym moze innym razem.
Pozdrawiam. Menqa

Śr wrz 21, 2011 18:08
Dzień dobry, tegoroczna maturzystka z Warszawy się kłania ^-^ mam nadzieję że miło spędzę czas na tym forum i poznam interesujących ludzi :)

N paź 09, 2011 22:23

Witam wszystkich!

Właśnie zarejestrowałam się na forum więc wypadałoby się przywitać :) Mam na imię Basia i uczę się w liceum w Bielsku-Białej. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Pt paź 21, 2011 15:07
Szczęść Boże wszystkim przyjaciołom i adwersarzom.
Gita2 oraz Gita, to ja. Musiałam zmienić nick, gdyż zapomniałam hasła i dlatego przez pewien czas nie pisałam. Niektórzy się na pewno za mną stęsknili, a więc jestem.
Sądzę, że zaglądać będę nieco rzadziej niż poprzednio, jako Gita2.
Zaczynam po przerwie w pierwszy dzień nowego roku liturgicznego, czyli I Niedzielę Adwentu, a więc to dobry dla mnie znak. Pozdrawiam

N lis 27, 2011 11:29

Witajcie :)
Mam na imię Karolina i jestem z Lublina :d Prawie skończyłam studia męczę się z magisterką. Od roku jestem we wspólnocie Odnowy i to błogosławiony czas dla mnie. Jezus odmienił moje życie i cały czas to robi ! Jest wspaniały !
Pozdrawiam kochani :)

Śr lis 30, 2011 23:06

Hej! :)

Jestem studentem, trochę się interesuję tematami religijnymi, i pomyślałem że się zarejestruję tu bo forum wygląda całkiem przyjaźnie :) Pozdrawiam! :)

Unframed by poetry
A canvas of awe
Planet Earth falling back into the stars"

(Nightwish - Storytime)

Pn gru 26, 2011 19:58

to i ja się przywitam! Kulturalnie piszę "dzień dobry" wszystkim. Przypadkiem tu trafiłam, ale chyba zostanę na chwilę, bo całkiem mi się podoba :)

Cz sty 26, 2012 13:29
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 815 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 55  Następna strona