Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N paź 19, 2025 20:44

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Następna strona
 Duch Święty jest Panem Wszechświata 
Autor Wiadomość
Post Re: Duch Święty jest Panem Wszechświata
Jestem wstanie każdemu psychiatrze udowodnic że Duch Święty jest Jednym jedynym lekarzem.Duch Święty jest Nieskończenie Wielkim Intelektem który stworzył cały Wszechświat.Duch Święty sam wymyślił najmniejszą komórkę.Np. dana osoba nie ma nogi To Duch Święty tak ukochał człowieka że sam przeniknie do jego ciała i odbuduje najmniejszy jej fragment ciała,komórki.Osoba która będzie chodziła do Komunii Świętej zostanie uzdrowiona,bo Komunia Święta to POTĘGA !!!!! TO ŻYCIE.Nowe życie. To co napisałem to szczera Prawda podpisał Piotr Bartosz

Wt sie 30, 2011 12:56
Australijczyk napisał(a):
I mylisz sie, modlitwa to monolog, nie rozmowa. No chyba, ze Ty slyszysz jak Bog odpowiada.
Zblizyc sie do Boga mozna tylko poprzez swoje czyny, a nie przez klepanie w kolko Zdrowasiek, Aniele Bozy, czy Ojcze Nasz.

Masz pojęcie o modlitwie uboższe od większości przedszkolaków.One lubią się zwracać do Boga swoimi słowami.Nie musisz od razu odmawiać różańca,to jeden ze sposobów.Jest wiele innych.
Modlitwa to nie rozmowa w ścisłym tego słowa znaczeniu.
-Panie Boże,to ja,Mariel
-Poczekaj chwilę,niech Baśka skończy...dobra,dawaj
-Panie Boże,proszę cię..
Bóg odpowiada na różne sposoby(choć nie wykluczam że niektórym wybranym odpowiada Osobiście).Podsuwając konkretne osoby,które odpowiadają na wątpliwości,dając t zw "nagłe olśnienia"-miałeś coś takiego?przestaje sie myślec nad jakimś problemem,a rozwiązanie przychodzi nagle,znikąd,ni z gruszki ni z pietruszki.Inicjując jakieś sytuacje,które odpowiadają na przedstawioną Mu prosbę..
Australijczyk napisał(a):
Bede szczesliwy, ze wiem, ze ON jest i tyle
To też ;)

Wt sie 30, 2011 13:00
Żadnych pieniędzy nie będzie !!!! żadnych groszy !!! jak będą pieniądze nie będzie uzdrowienia i dana osoba będzie nadal chora !!! podpisał Piotr Bartosz

Wt sie 30, 2011 13:07
Jeśli ktokolwiek bierze pieniądze za jakieś tam uzdrowienie to ma kontakt z szatanem (okultyzm) proszę nie wierzyc w uzdrowienie za pieniądze bo to nie jest żadne uzdrowienie tylko sami sobie robicie krzywdę.Jesteście w tedy uzależnieni tylko i wyłącznie od szatana a on Was skrzywdzi i będziecie płakac i dawac pieniądze a to nic nie da chorej osobie.Podpisał Piotr Bartosz to co pisze to słyszę ! Słysze głośno i nie nadążam pisac.Dla tego czasami jest tyle wykrzykników i błędów ort

Wt sie 30, 2011 13:20

To jest straszne...

Wt sie 30, 2011 13:23

To już bardziej złożony problem.Bez specjalisty się nie obejdzie.

Wt sie 30, 2011 13:39
Zbliżyc się do Boga to musisz iśc do spowiedzi generalnej potem Komunia Święta.Musisz byc całkowicie szczery z Panem Bogiem bo jak nie to nie dostąpisz uwielbienia Komunii Świętej tak jak ja to robię.Musisz całkowicie zaufac Panu Bogu nie możesz sobie drwic z niego jak to robisz.Szczerośc wobec Pana Boga musisz byc otwarty nie wolno kłamac.Jak będziesz kłamał to Duch Święty wyprzedza twoje myśli nim ty coś powiesz.Twoje serce musi byc naprawdę szczere,otwarte,wtedy dostąpisz uwielbienia !!!!! i nie będziesz chciał z tym skończyc !!!!!!!! będziesz pragną tylko byc z Panem Bogiem i nic dla ciebie nie będzie się liczyc !!! tak jak dla mnie.Podpisał Piotr Bartosz

Wt sie 30, 2011 13:48

P.Piotrze,pan jest pewnie na swój sposób szczęśliwy,ale trzeba uważać,życie potrafi być bolesne.

Wt sie 30, 2011 14:01
zbanowany na stałe

Mam pytania Piotrze.
Na co byłeś chory?
Czy leczyłeś się kiedyś psychiatrycznie?

Wt sie 30, 2011 14:08

Mysle, ze ktos z braci chrzescijan powinien postarac sie Piotrowi pomoc. Chyba widzicie, w jakim jest stanie psychicznym.

Wt sie 30, 2011 14:21

Forma wypowiedzi być może zastanawiająca, ale sama treść słuszna. Uzdrowienie, służba drugiemu człowiekowi czy modlitwa nie powinny być świadczone przez księdza za pieniądze! Tyczy się to wszelkiego rodzaju "uzdrowicieli" jak i kapłanów, którzy biorą kasę za MSZE! Ateiści powyżej to hipokryci, plujecie się po same kostki, że księża się bogacą, świadczą sakramenty za $, ale jeżeli ktoś użyje podobnej retoryki (podpartą inną argumentacja - nie jedyną słuszną, czyli Waszą) to odsyłacie człowieka, przy okazji kpiąc z niego, do psychiatry.

Żenujące...

głosząc nauki, które są ludzkimi nakazami."
- Izajasz 29,13

Wt sie 30, 2011 15:08
zbanowany na stałe

Jeju, spytać się nie można. :P

Wt sie 30, 2011 17:53
Witam serdecznie dziękuję za poparcie LJ91.Ja tylko chce iśc do ludzi chorych do takich którym żaden lekarz tu na ziemi nie daje szans życia.Płomienie Duch Świętego są tak Wielkie że moje serce rwie się do każdego chorego człowieka.Jakby teraz Kościół mi pozwolił to bym poszedł do szpitali i powiedział wszystkim chorym że Duch Święty tak bardzo ich Kocha że są zdrowi i mogą iśc do domu.Nie ma nic wspanialszego jak widziec osobę która była chora a teraz jest zdrowa.To serce tak się cieszy że wszystkie blizny na sercu się goją.To jest największe szczęście patrząc na zdrowego człowieka.Podpisał Piotr Bartosz

Wt sie 30, 2011 17:59

Tak, nie ma nic wspanialszego, niż odzyskać pełnię zdrowia. Pamiętać należy jednak przy tym, że impulsywne działania, wypisywanie na prawo i lewo pełnych emocji tekstów na pewno nie pomoże Panu głosić naukę Jezusa i nawracać ludzi. W takim wypadku łatwiej wyjść na chorego psychicznie niż uzdrowionego mocą Boga. Proponuję pokorę i naśladowanie samego Mistrza.

głosząc nauki, które są ludzkimi nakazami."
- Izajasz 29,13

Wt sie 30, 2011 19:37
To niech mnie mają wszyscy za wariata Jezusowego jest mi wszystko jedno !!! i niech mnie wszyscy opluwają co mi tam.Najważniejsze że jest zemną Duch Święty tylko On może zaprowadzic mnie do masy chorych ludzi.Pragnę tylko byc z chorymi aby Oni wszyscy byli zdrowi !!!!!!!! Ogień Ducha Świętego Jest tak gorący że nie da się go powstrzymac,ugasic.Trudno miejcie mnie za wariata tego nie da się zmienic,powstrzymac.Podpisał Piotr Bartosz

Wt sie 30, 2011 22:02
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Następna strona