Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: na kogo zagłosujesz ?
Gita2 napisał(a): Alus napisał(a): Homosovieticus w pełnej krasie http://respublica.blox.pl/tagi_b/265138 ... lczyk.htmlNajzabawniejsza jest pretensja, że rząd nie zbudował na wsiach domów kultury, kortów, basenów. W moim rejonie, gdzie samorządy działają domy kultury na wsiach (przewaznie z siedzibą urzędu gminy) to żaden ewenement, a w wielu i baseny i korty aktywni samorządowcy pobudowali. A co tu jest homosovietikusem??? Czy rozpacz człowieka, który zadaje premierowi pytanie:Panie premierze jak żyć??? Czy to, że ten człowiek pojawił się na konwencji PiS??? Dzisiaj "Autobus Tuska" wyruszył w teren. Przez trzy tygodnie premier na koszt podatników, zamiast kierować pracami rządu będzie spotykał się z wyborcami. Może to i dobrze, prawdopodobnie usłyszy trochę prawdy o sobie i swoim rządzie. Czy przyspoży to Platformie dodatkowych punktów procentowych i kolejny raz uda sie Tuskowi oszukać wyborców? Czas pokaże. Ten sam - dokładnie. Pokrzywdzeni rolnicy-paprykarze w liczbie 600 (słownie sześciuset) złożyło wnioski o pieniądze z UE, która dysponuje specjalnym funduszem dla wszystkich rolników poszkodowanych w katastrofach naturalnych. Ów pan woli pokrzyczeć i żądać abyśmy wszyscy podatnicy zapłacili mu odszkodowanie. Świadomi wyborcy nie oczekują socjalu, ale sami dbaja o byt swój i swojej rodziny.
|
Pn wrz 19, 2011 15:53 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Heh. Widzę że i tu agentów nie brakuje. PO 41, SLD 19, PIS 18.  . Ale jakoś mnie to nie dziwi, na onecie np. 95 % wszystkich wpisów to agenci PO,SLD, i Ruchu Palikota. Wiara.pl i wychodzi na to że nawet komuchy rządzą  . Oj, aż rzuca się w oczy jak ten rząd marnotrwii pieniądze na tą propagandę kłamstwa.
|
Pn wrz 19, 2011 19:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Heh. Widzę że i tu agentów nie brakuje. PO 41, SLD 19, PIS 18.  . Ale jakoś mnie to nie dziwi, na onecie np. 95 % wszystkich wpisów to agenci PO,SLD, i Ruchu Palikota. Wiara.pl i wychodzi na to że nawet komuchy rządzą  . Oj, aż rzuca się w oczy jak ten rząd marnotrwii pieniądze na tą propagandę kłamstwa. Czyli finansuje redakcję portalu "wiara" 
|
Pn wrz 19, 2011 20:01 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
quas napisał(a): Heh. Widzę że i tu agentów nie brakuje. PO 41, SLD 19, PIS 18.  . Ale jakoś mnie to nie dziwi, na onecie np. 95 % wszystkich wpisów to agenci PO,SLD, i Ruchu Palikota. Wiara.pl i wychodzi na to że nawet komuchy rządzą  . Oj, aż rzuca się w oczy jak ten rząd marnotrwii pieniądze na tą propagandę kłamstwa. No co Ty?! To przecież Ruscy mgłę wywołali w domach bogobojnych katolików, i ci nie mogą trafić we właściwą rubrykę jak głosują. Przecież to oczywiste.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pn wrz 19, 2011 20:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): No co Ty?! To przecież Ruscy mgłę wywołali w domach bogobojnych katolików, i ci nie mogą trafić we właściwą rubrykę jak głosują. Przecież to oczywiste. Chyba coś Ci się pomyliło. Mgły to się nałykal Tusk i Ci co brali udział w kłamliwych sondarzach PO. Jeszcze niedawno słyszałem że połowa Polaków zagłosuje na PO  . Tusk sobie kpi i myśli że ludzie łykną każdą bzdurę jaką media im podrzucą.
|
Pn wrz 19, 2011 22:10 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Jajko napisał(a): No co Ty?! To przecież Ruscy mgłę wywołali w domach bogobojnych katolików, i ci nie mogą trafić we właściwą rubrykę jak głosują. Przecież to oczywiste. Chyba coś Ci się pomyliło. Mgły to się nałykal Tusk i Ci co brali udział w kłamliwych sondarzach PO. Jeszcze niedawno słyszałem że połowa Polaków zagłosuje na PO  . Tusk sobie kpi i myśli że ludzie łykną każdą bzdurę jaką media im podrzucą. Nałykał się obsługując agregaty wytwarzające tą mgłę 10.04.2010r??
|
Wt wrz 20, 2011 7:51 |
|
 |
Johnny99
|
Cytuj: Najzabawniejsza jest pretensja Wiadomo - każda pretensja i krytyka obecnej Władzy jest zabawna, śmieszna i świadczy o homosovieticucyzmie, a w ogóle to pewnie mgła w Smoleńsku, no nie, hahaha. Ktoś pytał, jak wygląda niszczenie społeczeństwa w czasach PO? Właśnie tak.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Wt wrz 20, 2011 8:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Cytuj: Najzabawniejsza jest pretensja Wiadomo - każda pretensja i krytyka obecnej Władzy jest zabawna, śmieszna i świadczy o homosovieticucyzmie, a w ogóle to pewnie mgła w Smoleńsku, no nie, hahaha. Ktoś pytał, jak wygląda niszczenie społeczeństwa w czasach PO? Właśnie tak. Akurat pretensja pana parykarza to typowe pieniactwo homosowietikusa. Społeczeństwo w liczbie 600 poszkodowanych hodówców papryki potrafiło złożyć wnioski o bezzwrotne zasiłki dla poszkodowanych rolników UE na skutek katastrof naturalnych. Pieniacz miast do UG pędzi do PiS wylewac żale.....
|
Wt wrz 20, 2011 11:04 |
|
 |
Gita2
|
Alus napisał(a): Johnny99 napisał(a): Cytuj: Najzabawniejsza jest pretensja Wiadomo - każda pretensja i krytyka obecnej Władzy jest zabawna, śmieszna i świadczy o homosovieticucyzmie, a w ogóle to pewnie mgła w Smoleńsku, no nie, hahaha. Ktoś pytał, jak wygląda niszczenie społeczeństwa w czasach PO? Właśnie tak. Akurat pretensja pana parykarza to typowe pieniactwo homosowietikusa. Społeczeństwo w liczbie 600 poszkodowanych hodówców papryki potrafiło złożyć wnioski o bezzwrotne zasiłki dla poszkodowanych rolników UE na skutek katastrof naturalnych. Pieniacz miast do UG pędzi do PiS wylewac żale..... "Pieniactwo homosowietikusa", jakie to pełne "miłości" określenie fanki Platformy w stosunku do poszkodowanego.
|
Wt wrz 20, 2011 11:57 |
|
 |
finest
czasowo zablokowany
|
Gita2 napisał(a): "Pieniactwo homosowietikusa", jakie to pełne "miłości" określenie fanki Platformy w stosunku do poszkodowanego. Ależ to stwierdzenie faktu. To taki sam fakt jak ten, że Jarosław nie dba o zęby i nieużywa trymera do przycinania włosów w nosie.
|
Wt wrz 20, 2011 12:14 |
|
 |
Gita2
|
Oczywiście pieniactwo Platformy jest jak najbardziej zasadne. Podawanie spraw do sądu w trybie wyborczym to priorytety Platfoormy w tych i poprzednich wyborach: http://forum.gazeta.pl/forum/w,28,12816 ... formy.html
|
Wt wrz 20, 2011 12:22 |
|
 |
finest
czasowo zablokowany
|
Twoje zęby zasługują na więcej Załącznik:
Ząbki.jpg [ 124.04 KiB | Przeglądane 788 razy ]
|
Wt wrz 20, 2011 12:35 |
|
 |
Thurs
|
"- Panie Boże, może zlituj się już, bo katastrofa samolotu, dwie powodzie, spowolnienie gospodarcze to chyba wystarczy - prosi przy obiedzie św. Piotr. - Jaja sobie robisz - odpowiada Przedwieczny - przecież sami powiesili w całym kraju, że >Polska zasługuje na więcej<!"
_________________ kim jesteś człowieku żyjący w XXI wieku...
|
Wt wrz 20, 2011 13:07 |
|
 |
gargamel
zbanowany na stałe
|
Gita2 napisał(a): To,że Tusk ustawił swoich na stołeczkach, to mamy skutek:wyniki sondażu dla PO 41%. Jednym słowem szykuje się kontynuacja szkodliwych rządów Platformy. O szkodliwości tych rządów mozna byłoby pisać do rana, a ja wymienię tylko jeden:plan sprzedaży LOTOSu. Oczywiście nie przeszkadza to fanom Platformy i tak będą głosować na nią. Ja wybiorę to co lepsze dla Polski, czyli PiS, ale wszystko wskazuje na to, że będę w lepszym, ale mniejszym liczbowo towarzystwie. Pozostaje nam pociecha:przeżyliśmy okupację faszystowską i sowiecką, a więc przezyjemy złe dla Polski rządy Platformy. Jak czytam Twoje posty Gito2 to cosik mi się wydaje, że z 'lekka' nawiedzona jesteś. Niech zgadnę, pewnie też uważasz, że katastrofa smoleńska to wynik spisku Tusk-Putin-Komorowski-KGB-NBA A że inteligentna z Ciebie osoba, tym bardziej dziwi to, że tak dałaś się omamić.
_________________ http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=42&t=30168 http://pajacyk.pl/
|
Wt wrz 20, 2011 13:27 |
|
 |
finest
czasowo zablokowany
|
Załącznik:
pis.jpg [ 34.46 KiB | Przeglądane 771 razy ]
|
Wt wrz 20, 2011 13:49 |