Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 5:57

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 833 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56  Następna strona
 na kogo zagłosujesz ? 

na kogo zagłosujesz ?
PiS 22%  22%  [ 31 ]
PJN 4%  4%  [ 6 ]
PO 37%  37%  [ 53 ]
PSL 1%  1%  [ 2 ]
SLD 17%  17%  [ 24 ]
SDPL 1%  1%  [ 1 ]
UPR 6%  6%  [ 9 ]
inna opcja? 13%  13%  [ 18 ]
Liczba głosów : 144

na kogo zagłosujesz ? 
Autor Wiadomość

Post Re: na kogo zagłosujesz ?
Nie ważne jest, kto i jak głosuje, ale kto liczy głosy" - Lenin

Pn paź 03, 2011 19:28

i jeszcze nieco cennych informacji z serii "co tu sie wyprawia" :
http://wiernipolsce.wordpress.com/2011/ ... -milijardy

Pn paź 03, 2011 20:30

Ale numery w debacie z Lisem! Jarosław "nie-szanuję-inaczej-myslących" Kaczyński przyznał, że ma inne poglądy niż Macierewicz!

A jeszcze lepsze było to dopytywanie o pistolet - ale chodzi nie tylko o Lisa, także o zgraję komentatorów i publicystów, którzy z całą powagą debatowali, jak to Lis Kaczora "przyszpilił", "Kaczyński się pogubił", "ale Lis dociskał dalej" itp. itd. Nikt nie widzi zupełnie niczego zdrożnego w traktowaniu Kaczyńskiego jako co najmniej jakiegoś podejrzanego typka, noszącego ze sobą broń i wygrażającego nią przeciwnikom. No, przecież, o, proszę, pogubił się! Coś w tym jest! Może rzeczywiście zamordował Życińskiego? Po nim można się wszystkiego spodziewać! Nie to, co normalni politycy PO!

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn paź 03, 2011 21:47

Według mnie Jarkacz ,,przejechał się po Lisie. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:
Warto było oglądać wpienionego ,,obiektywnego dziennikarza",który wyciągał stare trupy z szafy bez efektu.

Pn paź 03, 2011 22:00
Awa napisał(a):
Według mnie Jarkacz ,,przejechał się po Lisie. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:
Warto było oglądać wpienionego ,,obiektywnego dziennikarza",który wyciągał stare trupy z szafy bez efektu.

I musiał jeszcze wysłuchac starego, powszechnie znanego repertuaru "pokrzywdzonego" prezesa - naprawdę zasługuje na współczucie.

Pn paź 03, 2011 22:08

Alus napisał(a):
Awa napisał(a):

I musiał jeszcze wysłuchac starego, powszechnie znanego repertuaru "pokrzywdzonego" prezesa - naprawdę zasługuje na współczucie.

Na wspólczucie to Lis zasługuje. Dostał solidną nauczkę. ale ja mu nie współczuję, że Jarosław go przeczołgał.
Należalo mu się, oj należalo.

Pn paź 03, 2011 22:53
Cytuj:
Na wspólczucie to Lis zasługuje. Dostał solidną nauczkę. ale ja mu nie współczuję, że Jarosław go przeczołgał.

Nie dostał nauczki, bo wiedział i przynajmniej 70% Polaków, że nic innego ze strony JK go nie spotka.....dziwne tylko, że to go zirytowało.
Nie rozmowa, nie debata, ale stałe ataki personalne, insynuacje, żale i pomówienia.
Dowiedziałaś się cokolwiek konkretnego o ewentualnym przyszłym rządzie PiS, koalicji, programie??
Jedyny "konkretny" powalający logiką argument padł z ust JK, że po słowach Komorowskiego śp. LK zginął, a po słowach o. Rydzyka nie zginął.

Wt paź 04, 2011 7:54

Alus napisał(a):
Cytuj:

Nie dostał nauczki, bo wiedział i przynajmniej 70% Polaków, że nic innego ze strony JK go nie spotka.....dziwne tylko, że to go zirytowało.
Nie rozmowa, nie debata, ale stałe ataki personalne, insynuacje, żale i pomówienia.
Dowiedziałaś się cokolwiek konkretnego o ewentualnym przyszłym rządzie PiS, koalicji, programie??
Jedyny "konkretny" powalający logiką argument padł z ust JK, że po słowach Komorowskiego śp. LK zginął, a po słowach o. Rydzyka nie zginął.

Prowadzeniem przesłuchania przez Lisa jestem zbulwersowana. Lis robił to momentami po chamsku.
Nie sadzę, abyś była taka głupia, aby tego nie dostrzec.
Mniej ważne jest to, że Kaczyński poradził sobie z napastliwymi pytaniami Lisa, ale to jest ważne, na co pozwala sobie wzięty redaktor w telewizji "publicznej".
Lis przekroczył wszelkie cechy obiektywnego dziennikarstwa, natychmiast powinien byc zwolniony.
P.S.Twoje pytanie Alus:Czy dowiedziałas się coś konkretnego? jest po prostu śmieszne.

Wt paź 04, 2011 8:28
Gita2 napisał(a):
Alus napisał(a):
Cytuj:

Prowadzeniem przesłuchania przez Lisa jestem zbulwersowana. Lis robił to momentami po chamsku.
Nie sadzę, abyś była taka głupia, aby tego nie dostrzec.
Mniej ważne jest to, że Kaczyński poradził sobie z napastliwymi pytaniami Lisa, ale to jest ważne, na co pozwala sobie wzięty redaktor w telewizji "publicznej".
Lis przekroczył wszelkie cechy obiektywnego dziennikarstwa, natychmiast powinien byc zwolniony.
P.S.Twoje pytanie Alus:Czy dowiedziałas się coś konkretnego? jest po prostu śmieszne.

Dziennikarz to nie ksiądz, nie musi być obiektywny, a JK wiedział na co się decyduje.
JK "poradził sobie" w swoim charakterystycznym stylu, dokładnie jak powiadają niektórzy najgorszym wrogiem J.Kaczyńskiego jest J. Kaczyński.

Wt paź 04, 2011 8:39

Alus! Wiesz co Ci powiem, juz kolejny raz:Żal mi Ciebie i w tym temacie z Tobą skończyłam dyskusję.

Wt paź 04, 2011 8:51
Gita2 napisał(a):
Alus! Wiesz co Ci powiem, juz kolejny raz:Żal mi Ciebie i w tym temacie z Tobą skończyłam dyskusję.

A znasz przynajmniej powód Twojego żalu nade mną....bo widzisz, ja nie żałuję, nie irytują mnie cudze wybory - jestem wolnym człowiekiem i szanuję wolność innych.
I dlatego z Kościołem toruńskim i PiSem nigdy nie będzie mi po drodze.

Wt paź 04, 2011 8:56

Czy głosowanie na Ruch Palikota może być traktowane jako grzech?

Wt paź 04, 2011 10:01

oczywiście ze tak,
przykładasz w ten sposób swój palec do obrazy Pana Boga (co czyni wiekszosc ugrupowan politycznych, chocby glosowanie za ochroną życia poczetego - to jest dobry wyznacznik)

Wt paź 04, 2011 10:30

Fever napisał(a):

Raczej nie.
Zdecydowanie grzechem jest głosowanie na Jarosława K. ( i jego dwór)
Dlaczego?
Bo nie ma on nic wspólnego z chrzescijaństwem, owoce które wydaję to owoce ciała, nie ducha.
Owoce ciała to m.in nienawiść, spór, zawiść, wzburzenie, niewłaściwa pogoń za zaszczytami, niezgoda, rozłamy,(Ga 5, 20-21). Jak widać przemawia przez niego zły duch, a chrześcijanin nie powinien wspierac zła, tylko z nim walczyć.

(swoja droga nie rozumiem jak telewizja publiczna moze zapraszac takiego typa jak J.K. do studia. To prawie jak promocja satanizmu. Nergal przy nim to pobożna dziewica)

Wt paź 04, 2011 13:14

tadeuszek napisał(a):
Fever napisał(a):

Raczej nie.
Zdecydowanie grzechem jest głosowanie na Jarosława K. ( i jego dwór)
Dlaczego?
Bo nie ma on nic wspólnego z chrzescijaństwem, owoce które wydaję to owoce ciała, nie ducha.
Owoce ciała to m.in nienawiść, spór, zawiść, wzburzenie, niewłaściwa pogoń za zaszczytami, niezgoda, rozłamy,(Ga 5, 20-21). Jak widać przemawia przez niego zły duch, a chrześcijanin nie powinien wspierac zła, tylko z nim walczyć.

(swoja droga nie rozumiem jak telewizja publiczna moze zapraszac takiego typa jak J.K. do studia. To prawie jak promocja satanizmu. Nergal przy nim to pobożna dziewica)

Zważaj, abys sam nie wpadł w dołek, który perfidnie kopiesz pod przyzwoitymi ludźmi.
W salonie24 napisałam notkę: "Kto pod kim dołki kopie..."
Tobie też ją dedykuję.
http://gita.salon24.pl/349621,kto-pod-kim-dolki-kopie

Wt paź 04, 2011 13:24
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 833 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56  Następna strona