Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So paź 11, 2025 0:19

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
 Boże Orędzia przed mistycznym wydarzeniem pt. "The Warning" 
Autor Wiadomość

Post Re: Boże Orędzia przed mistycznym wydarzeniem pt. "The Warni
Cytuj:
Otrzymano czwartek, 29 września 2011, godz.20.15

Ja Jestem Alfa i Omega. Ja Jestem Bogiem Ojcem.

Moja ukochana Córko, coraz bliższy jest czas, gdy świat będzie świadkiem Miłosierdzia okazanego ludzkości przez Mojego Drogiego Syna, Jezusa Chrystusa.

Te zagubione dusze, które zachowują wierność zwodzicielowi szatanowi, obfitują w wiele sił zła. One także przygotowane są do Ostrzeżenia i z arogancją wierzą, że moc obiecana im przez szatana pokieruje je do ich własnego, przez nich zrealizowanego, nowego światowego raju. Jest to największe kłamstwo popełnione przez szatana, któremu ulegli. Ich ciemność duszy oznacza, że serca ich nie okażą litości dla tych, którzy wierzą we Mnie, Boga, Stwórcę Wszystkich Rzeczy. Moc, którą posiadają, jest jednak teraz słabsza.

Dni szatana na tej ziemi są prawie policzone, ale szatan nie spocznie, dopóki nie usidli milionów tych zabłąkanych i zwiedzionych dusz. Moja córko, módlcie się za nie, gdyż one nie mają celu. Są rozkojarzone i w swej panice próbowały będą wszystkiego co możliwe, aby kontrolować Moje dzieci poprzez ich ziemski dobytek.

Uważajcie teraz na Moje Słowo. Ludzkość nie posiada mocy. Jedyna moc powstanie poprzez modlitwę, pancerz przeciwko tym złym ludziom. Oni, w grzechu śmiertelnym, obrazili Mnie i Moje drogocenne Dzieła Stworzenia, i za to będą cierpieć. Tak wiele wydarzeń będzie się teraz rozwijać przed oczami niewierzącego świata. Tak wiele z Moich dzieci będzie zdezorientowanych i zaskoczonych, kiedy poczują cierpienia czyśćca i piekła.

Wszyscy grzesznicy w trakcie i po Ostrzeżeniu doświadczą, jacy byliby, gdyby stracili życie. Ci w grzechu, cierpieć będą takie samo palące oczyszczanie, jak dusze w czyśćcu, które oczekują wejścia do Mojego Chwalebnego Królestwa. Ci w grzechu śmiertelnym, doświadczać będą głębokiej rozpaczy i ciemności piekielnych ogni. Cierpienie to nie potrwa zbyt długo, a następnie ponownie zaznają smaku świata, który mieli przed Ostrzeżeniem. Świat ten będzie jednak zupełnie inny od wcześniejszego. W końcu ich oczy otworzą się na Prawdę o niebie, piekle i czyśćcu. Będą musieli wybrać, którą drogą chcą iść. Moja Córko, mogłabyś sobie wyobrażać, że pójdą drogą do Mojej Boskiej Miłości i Współczucia, ale w wielu przypadkach zatwardziałych grzeszników, tak nie będzie. Będą tak zarażeni pustymi, fałszywymi obietnicami, danych im przez oszusta, że wrócą do podążania w jego kierunku. Będą walczyć i zmagać się, ale wpływ demonów rozpętanych przez szatana, uwolnionych z głębi piekła, pozwoli wciągnąć ich dusze w jego zły plan globalnej dominacji.

Jest to naglące wezwanie, apel do was wszystkich, do poszukiwania ratunku przez wasze serca, dla waszego złego życia. Macie czas, aby to zrobić, ale zróbcie to szybko.

Przygotujcie się, aby prosić o Miłosierdzie. Ja kocham wszystkie Moje dzieci. To Wielkie Wydarzenie jest dla dobra wszystkich Moich dzieci, więc zamiast strachu pozwólcie okryć się Moją Miłością, dla waszego umocnienia. W ten sposób możecie wytrzymać cierpienia, które są przed wami.

Wasz Kochający, Przedwieczny Ojciec

Najwyższy Bóg

So paź 01, 2011 18:48

Cytuj:
Otrzymano w poniedziałek, 26 września 2011, godz.23.45

Moja droga, ukochana Córko, tej nocy, po raz pierwszy dałem ci jasny obraz Mojego Ukrzyżowania, który cię zaskoczył. Jednak to, co ci ujawniłem ma ogromne znaczenie.

Wielu powierzchownie wierzących myśli, że gdy zostałem ukrzyżowany, to w jakiś sposób, ponieważ jestem Synem Mojego Ojca, nie cierpiałem normalnie odczuwanego fizycznego bólu. Sądzą też, że ze względu na Mój Boski status, nie bałem się, czego przyczyną miałaby być siła, którą otrzymałem od Mojego Ojca.

Prawda jest całkiem inna. Czułem się bardzo samotny i pełen lęku. Mój czas w Ogrójcu, ze względu na Moją ludzką naturę, był przerażający. Pamiętajcie, że przyszedłem w ciele. Miałem takie samo uczucie bólu i smutku, jak każdy człowiek. Wielu ludzi tego nie rozumie.

Czułem się opuszczony przez Przedwiecznego Ojca i przez, pod pewnym względem uważających to za rzecz oczywistą, Moich apostołów, którzy nie zrobili nic, aby pocieszyć Mnie podczas tych strasznych godzin.

Kiedy stałem w obliczu Moich katów, drżałem ze strachu i ledwo mogłem odpowiedzieć na ich zarzuty. Czułem się tak, jak czułby się każdy człowiek w obliczu gwałtownej egzekucji. Moja Godność, ze względu na Ofiarę, o której wiedziałem, że muszę ponieść dla ludzkości, pozostała nienaruszona. Wiem, że to paradoks, ale podczas tego Cierpienia czułem również Miłość i Radość w Moim Sercu, gdyż wiedziałem, że Moja śmierć ratuje was Moje dzieci, na wieczność. Lecz teraz chcę, abyście zadali sobie pytanie Jak wielu może być uratowanych przez Moją śmierć na krzyżu, kto chce być uratowany i czy naprawdę rozumiecie tego znaczenie?

Dzięki Mojej Śmierci możecie teraz wejść do Nieba. Czy wiecie też, że będzie to z waszego własnego wyboru i przez wolną wolę, która została wam dana? Waszym priorytetem musi być wiara w Boga Ojca. Przyjdźcie najpierw do Mnie, a Ja zaprowadzę was do Niego. Przestrzegajcie Moich Nauk danych wam przez Pismo Święte. Kochajcie swoich bliźnich. Zachowujcie szczerą wiarę. Miejcie wyważony pogląd na waszą wiarę. Kochajcie Mnie. Módlcie się do Mnie. Adorujcie Mnie. Pozwólcie Mi kochać was Moim czułym Sercem tak, aby Moja boska Obecność wypełniała wasze drogie, małe dusze. Ja Jestem wasz. Wy jesteście Moimi dziećmi. To jest takie proste.

Im więcej się modlicie, tym bardziej przybliżacie się. W bliskości wasze serca splotą się z Moim.

Wasz Jezus

Zbawiciel ludzkości

So paź 01, 2011 19:13

Cytuj:
Otrzymano czwartek 29 września 2011 godz. 20:45

Moja droga, ukochana córko, gdy Ostrzeżenie staje się coraz bliższe, racz, proszę, upraszać moich ukochanych wyznawców aby modlili się i radowali się w dziękczynieniu za wielkie miłosierdzie, które Mój Ojciec Przedwieczny podarował ludzkości.

To dzięki temu wspaniałemu aktowi czystej miłości więcej ludzi może być zbawionych aby radowali się Erą Pokoju na ziemi. Bądźcie wdzięczni, że żyjecie w tych czasach gdyż miliony z was zostanie uratowanych – tych, którzy w innym wypadku, nie mogliby nigdy wejść w bramy nieba.

Przygotowania są zakończone*. W domach waszych przygotujcie poświęcone gromnice i zapasy wody i jedzenia aby wystarczyły na kilka tygodni. To co nastąpi po Ostrzeżeniu będzie trudne, ale nie możecie się bać.

Przeciwnie, odczujcie ulgę, gdyż wasze cierpienie ma być ofiarowane jako dziękczynienie za życie wieczne, które teraz daję tym Moim drogim duszom, które przyjmują z zapałem ten wielki dar.

Pokój z wami. Ufajcie Mi pamiętając, że jestem waszym Zbawcą i oferuję tym wiernym duszom ochronę w każdym momencie. Chodzę z wami. Prowadzę was. Trzymam wasze ręce z czułą miłością. Jesteście Moimi i nigdy nie pozwolę wam odejść z Mojego świętego serca. Wy, moi zwolennicy (uczniowie) jesteście otoczeni łaskami, potrzebnymi wam do przeżycia Ostrzeżenia.

Wasz ukochany Jezus

Zbawca i Odkupiciel całej Ludzkości

Thursday 29th September 2011 20.45 hours

My dearly beloved daughter as The Warning draws closer please ask My beloved followers to pray and rejoice with thanks for the great mercy which My Eternal Father has granted to mankind.

It will be because of this glorious act of pure love that more of mankind can be saved to enjoy the era of peace on earth. Be thankful that you are living in these times for millions of you will be saved who, otherwise, would never have entered the gates of Heaven.

The preparations are complete. Prepare your homes with Blessed candles and a supply of water and food to last for a couple of weeks. The aftermath will be difficult but you must not be frightened. Instead be relieved for the suffering is to be offered in thanksgiving for the eternal life which is now being afforded to My precious souls who embrace this great gift.

Be at peace. Trust in Me for remember I am your Saviour and offer those faithful souls protection at every moment. I walk with you. I guide you. I hold your hands with tender love. You are Mine and I will never let you go from My sacred heart. You, My followers are surrounded with the graces you need to survive The Warning.

Your beloved Jesus

Saviour and Redeemer of all of Mankind

So paź 01, 2011 19:15
zbanowany na stałe

Tylko co komu po ostrzeżeniu skoro może go nie przeżyć? Toż nie zdąży się nawrócić, czy zdąży? Kiedy ma nastąpić owe ostrzeżenie, to wiadomo już?

Btw. Jak do końca 2012 roku nie nastąpi żadne nadzwyczajne zjawisko, to czy noOne zachowa swoją wiarę w te orędzia?

So paź 01, 2011 21:56
,,Jego przebiegły plan ukryty będzie za przystojną, uroczą i elokwentną fasadą, ale kiedy Moje dzieci spojrzą w jego oczy, ujrzą ciemność, gdyż on nie ma duszy. On – nie został stworzony ręką Boga Ojca.,,
Jak to, Bóg nie stwozył szatana ?? To kto ?? Raczej nie chodzi tu o stworzenie zła jako takiego przez Boga, ale o dosłowne stworznie szatana, tchnienie w niego życia boską ręką. Bóg nie jest sprawcą narodzenia zła w szatanie, ale czy nie jest sprawcą jego istnienia, stworzenia ??

Wt paź 11, 2011 12:22

czytaj uważnie, bo tu nie chodzi o szatana, tylko antychrysta (człowiek bez duszy), który objawi się wkrótce medialnie i zaproponuje Ci wspaniałe rozwiązanie życiowe - np chip pod skórę.. nie bedziesz musiał nosić portfela, dowodu osobistego, legitymacji ubezpieczeniowej, same "korzyści"..

Wt paź 11, 2011 13:24
noOne napisał(a):
czytaj uważnie, bo tu nie chodzi o szatana, tylko antychrysta (człowiek bez duszy), który objawi się wkrótce medialnie i zaproponuje Ci wspaniałe rozwiązanie życiowe - np chip pod skórę.. nie bedziesz musiał nosić portfela, dowodu osobistego, legitymacji ubezpieczeniowej, same "korzyści"..

Jeśli człowiek to tylko z duszą....Bóg nie tworzy dziwów, to ludzie wymyślają bzdety i przydają im jakąś rangę....czipami pod skórą straszą już ze 40 lat - i nadal jest to jedynie pusty sztraszak.

Wt paź 11, 2011 15:18

Usunęłam śmietnik. Przepychanki, spam i pojedyncze sensowne komentarze do powyższych.

Na marginesie: proponowałabym pamiętać, że zgodnie z nauczaniem Kościoła żadne prywatne objawienie nie wnosi nic nowego, jedynie przypomina pewne prawdy. Oraz - co ważne - można w nie nie wierzyć. Nawet w te uznane przez Kościół.

Zatem: jeśli ktoś wzywa do nawrócenia, nie widzę problemu. Jeśli pojawia się pytanie o sprzeczność, lepiej się tym nie posługiwać.

Wt paź 11, 2011 20:33

Pani Jotka nie wiem czy z rozmysłem czy też nie, ale usuneła również 2 posty z orędziami..
więc powtórka

Cytuj:
Otrzymano piątek, 30 września 2011, godz.21.15

Moja droga, ukochana Córko, Moje zadanie nawracania dusz nabiera teraz intensywności.

Proszę, ostrzegaj tak wielu, jak możesz, aby przygotowali swe dusze przed Ostrzeżeniem.

Poinformuj wszystkich, księży, zakonnice, biskupów i ludzi innych wyznań, którzy wierzą w Mojego Przedwiecznego Ojca, aby wysłuchali Mojego Słowa. Tak wiele z Moich dzieci jest w takiej ciemności, że światło Mojej Boskiej Chwały porazi ich dusze. Będą czuć prawdziwy ból, gdyż nie będą w stanie wytrzymać tego Wielkiego Aktu Mojego Miłosierdzia.

U niektórych ludzi te Święte Przekazy wywołują uśmiech rozbawienia. To Mnie zasmuca. Nie dlatego, że nie wierzą, że mówię do nich w ten sposób, ale ponieważ nie chcą uwierzyć we Mnie. Wszyscy ci, którzy obawiają się o przyszłe miejsce swoich bliskich, módlcie się, aby oczyszczenie, którego zaznają podczas Ostrzeżenia, ostatecznie przyniosło ich do Mojego Serca.

Wszystkich Moich wyznawców proszę, chrońcie się teraz sami przed szatanem. Musicie pokropić każdy zakątek waszego domu święconą wodą, noście Krzyż Benedykta i trzymajcie blisko siebie Różaniec. Módlcie się także do świętego Michała Archanioła. Szatan i jego armia zwolenników zrobi wszystko, aby przekonać was, że to nie Ja jestem, który mówi. Szatan i jego demony rozpoczną dręczenie was i wprowadzanie strasznych wątpliwości w waszych umysłach. Wy, Moje dzieci, możecie powstrzymać go przez wykonanie Moich instrukcji. Niestety, zawróci w umysłach słabych dusz, aż do całkowitego odrzucenia Mnie.

Dla zatwardziałych dusz Ostrzeżenie nie będzie łatwe. Będą dyskutować, w jaki sposób Mnie obraziły. Nawet płomienie ogni piekielnych, których będą doświadczać podczas Ostrzeżenia, nie usuną ich wszystkich wątpliwości o Moim Istnieniu.

Wielu szerzyć będzie kłamstwa o Ostrzeżeniu, po tym jak ono nastąpi. Oni, poganie, którzy są niewolnikami szatana, stworzą kłamstwo, które będą wszędzie rozprzestrzeniać. Przedstawiane będą naukowe argumenty, aby wyjaśnić to Wydarzenie. Oni nie chcą słuchać prawdy. Musicie modlić się za nich. Tak silny jest uchwyt szatana nad całym światem, że moje Imię nie będzie wymawiane w miejscach publicznych. Dyskusja na temat Mojej egzystencji na ziemi postrzegana jest jako kłopotliwy temat rozmowy.

Moje Imię używane jest dziś głównie przy użyciu wulgarnego języka lub, co gorsza, przez przejęzyczenie przy przekleństwach. Ale słuchajcie Mnie teraz. Moje Imię będzie usłyszane i ponownie zaakceptowane po Ostrzeżeniu przez tych, którzy się nawrócą. Wówczas Moje Imię będzie używane wtedy, kiedy Moje dzieci będą się do Mnie modliły.

Wasz ukochany Jezus

Wt paź 11, 2011 21:09

Cytuj:
Otrzymano niedziela, 2 październik 2011, godz.15.00

Moja droga, umiłowana Córko, warunki pogodowe zmieniają się teraz, jako kolejny znak zmiany czasów. Inne zmiany będą doświadczane. Słońce zacznie pulsować i obracać wobec świata, kiedy będzie przygotowywany do Ostrzeżenia.

Najpierw pojawi się Mój Krzyż. Będziecie zszokowani, ale dany będzie jako Znak, abyście mogli przygotować wasze dusze i poprosić o przebaczenie za popełnione przez was grzechy. Czyniąc tak, nie ucierpicie podczas Ostrzeżenia.

Módlcie się, módlcie się, módlcie się. Moi wyznawcy na całym świecie, radujcie się gdy niebo eksploduje, gdyż będziecie wiedzieć, że Ja naprawdę przychodzę do świata. W końcu ludzkość nie będzie mogła się Mnie wyprzeć. Moja Miłość promieniować będzie w każdym zakątku świata, gdy spróbuję wniknąć we wszystkie dusze, wszędzie.

Wydarzenie to będzie tak nieoczekiwane, że świat zatrzyma się w wielkim szoku. Kiedy powoli wróci do normalnego stanu, wielu nadal nie będzie pewnych, co się stało. Kiedy przyjdę Ja, uczyni tak też szatan i demony z piekła rodem, którzy spróbują porwać dusze Moich dzieci. To dlatego muszę zalecić wam wszystkim pokropienie domów święconą wodą i posiadanie wszędzie poświęconych gromnic. Musicie stale chronić samych siebie.

Wcześniej proszę was o to: módlcie się za wszystkich tych, którzy nie mogą znaleźć w swoich sercach akceptacji dla Prawdy Moich Nauk. Módlcie się aby ich uratować, a zwłaszcza za tych, którzy czynią ogromny wysiłek, aby wyrzec się Mnie, choć są świadomi Mojego Ukrzyżowania.

Pamiętajcie, że umarłem za każdego z was, aby was odkupić. Pamiętajcie, że tym razem przyjdę ponownie, aby was uratować, każdego z was. Nikogo nie wykluczam.

Dzieci, teraz jest wasza szansa, aby być pewnym miejsca w Erze Pokoju na ziemi. Dlaczego mielibyście nie chcieć mieć w tym udziału? Dlaczego ktoś miałby świadomie wybrać głębię piekła zamiast tego Wielkiego Daru?

Cieszcie się. Módlcie się. Dziękujcie Bogu Ojcu za to Wielkie Ostrzeżenie. Przyjmijcie ten Dar z miłością i radością w waszych sercach.

Wasz Zbawiciel
Jezus Chrystus

Otrzymano poniedziałek, 3 październik 2011, godz.12:30

Moja droga, ukochana Córko, dzisiaj rozmawiam z tobą o potrzebie zrozumienia czym jest Ostrzeżenie i aby rozwiać wszelkie dotyczące go nieporozumienia. Wielu ludzi boi się i wierzy, że jest to Dzień Sądu, ale tak nie jest. Będzie to dzień Chwalebnego Bożego Miłosierdzia, które obejmie cały świat. Moje Promienie Miłosierdzia wylane będą na każdą duszę z osobna, mężczyzn, kobiet i dzieci. Nikt nie będzie wykluczony. Nikt.

Jest to Mój powrót, aby uratować was po raz kolejny. Czyż nie wiedzieliście, że zawsze pozostanę miłosierny? Że nigdy nie czekałbym do Dnia Sądu Ostatecznego, nie próbując jeszcze raz uratować was wszystkich?

Jest to Oczyszczenie, o którym mówiłem. W drodze do tego Wielkiego Wydarzenia, świat znosił oczyszczanie na przestrzeni ostatnich kilku lat. Dozwoliłem, aby ludzkość cierpiała straty i nabrała pokory poprzez globalne załamanie rynków finansowych, choć nie Ja byłem tego przyczyną. Było to sterowane ze złej chciwości przez globalne grupy w miejscach sprawowania władzy, w tym na poziomie rządów na całym świecie. Jednak z powodu tego cierpienia miliony ludzi będzie teraz gotowych, aby usłyszeć Moje Słowo i zaakceptować Moje Miłosierdzie. Inaczej nie byliby gotowi. Jeśli mnie kochacie i żyjecie według Przykazań danych światu przez Mojżesza na polecenie Mojego Przedwiecznego Ojca, nie macie się czego obawiać.

Czekajcie na Moje przybycie w przewidywaniu miłości i radości, i bądźcie wdzięczni, że żyjecie dzisiaj na świecie, aby otrzymać Mój Wielki Dar Ratunku. Nigdy nie opuszczę was, Dzieci. Dlatego przychodzę. Robię to dlatego, że kocham was tak bardzo. Dlatego, że chciałem przygotować was i przybliżyć do Mojego Serca, dałem światu Moje Orędzia poprzez Moją ukochaną córkę.

Przekazy te będą kontynuowane po Ostrzeżeniu, aby dać wam możliwie jak najwięcej wskazówek odnośnie Moich Nauk. Moje Słowo zawarte w tych tomach, które Ja nazywam Księgą Prawdy, wykreuje nową Chrześcijańską Armię, która będzie bronić Mojego Imienia, zanim rozpocznie się Nowa Era Pokoju.

Radujcie się Moje dzieci. Pozwólcie Mi was pocieszyć, gdyż będzie to po raz pierwszy gdy przyjdziecie, aby stanąć przede Mną twarzą w twarz. Dla Moich wyznawców będzie to chwila wielkiej Miłości, Pokoju i Szczęścia. Powstańcie teraz i bądźcie silni, gdyż zostaliście uprzywilejowani i za to musicie głosić Chwałę Boga, Wszechmogącego Ojca, który na to pozwolił.

Wasz ukochany Zbawiciel, Jezus Chrystus

Otrzymano wtorek, 4 październik 2011, godz.15.30

Moja droga, ukochana Córko, w niedalekiej przyszłości Nowa Era stawać się będzie rzeczywistością.

Era Pokoju, z której korzystać będą wszyscy Moi wyznawcy. Będzie to okres miłości, szczęścia i pokoju. Nie będzie chorób, bólu, kłopotów finansowych, ponieważ wszystko, czego będziecie potrzebować dostarczone będzie przeze Mnie. Wam, Moje dzieci, nie będzie niczego brakować, a Ja obejmę was i będę się wami opiekować w Moim nowym Raju, tak jak rodzic pielęgnowałby noworodka. Należy to powitać. Jest to cel, do którego wszyscy powinniście dążyć.

Zwlekanie z przygotowaniem się do wejścia do Mojego nowego Raju Pokoju nic nie da, gdyż może zostawiacie to na okres, gdy będzie już za późno. Planujcie dziś, gdyż nie wiecie, kiedy to nastąpi. W rzeczywistości wydarzy się to tak szybko i nagle, że wy, Moi wyznawcy, po prostu znajdziecie się tam w mgnieniu oka. To dlatego musicie teraz rozpocząć przygotowanie waszych dusz, gdyż tylko czyste dusze mogą tam wejść.

Czas nagli. Moje dzieci, jest to jeden z ostatnich apeli do was, abyście zmienili wasze życie przed Ostrzeżeniem. Przygotowujcie się każdego dnia i ufajcie Mojemu Boskiemu Słowu, gdy teraz nakazuję wam wypełnienie Moich próśb o ratowanie dusz.

Era Pokoju nie jest teraz daleko, więc zachęcam was do przygotowania waszych rodzin tak, abyście mogli stać się Jednością w Moim Nowym Królestwie.

Wasz Boski Zbawiciel

Jezus Chrystus

Otrzymano środa, 5 październik 2011, godz.21.00

Moja droga, ukochana Córko, cieszę się, że zwiększyłaś ilość godzin w Adoracji do Mnie. To dobrze, gdyż Moje Łaski dawane tobie w tym szczególnym czasie wzmocnią twoją wolę, aby jeszcze bardziej rozprzestrzeniać Moje Orędzia.

Teraz, gdy więcej Moich dzieci zdaje sobie sprawę z atmosfery w świecie, która zarówno politycznie, jak i gospodarczo, zmieniła się w niezrozumiały dla nich sposób, wkrótce ujrzą prawdę. Światowi przywódcy, o których mówię, którzy przez tchórzostwo ukrywają się tam, gdzie nie możecie ich zobaczyć, potęgują swoje plany globalnej dominacji.

Budują armie, produkują broń i toksyczne substancje, a wszystko w jednym celu, aby zniszczyć Moje dzieci. Jeśli wnikliwi obserwatorzy publikują prawdę, potępiana jest ona stale jako teorie spiskowe. Musicie zrozumieć, tak silne są te grupy, wszystkie zjednoczone pod jednolitą fasadą powagi, że mogą manipulować prawdą i ukryć ją przed opinią publiczną.

Dzieci, przyjmijcie do wiadomości, że zła grupa podnosi się do walki przeciw Moim własnym wyznawcom i liderom w Kościele. Udało im się nawet przeniknąć od wewnątrz do Mojego Kościoła. Ich jad wypluwany jest nadal, jak strumień płynący i tryskający we wszystkich kierunkach. Istnieje plan, nie tylko aby was oszukać, ale też, aby przekonać was do ich sposobu myślenia. Na zewnątrz będą postrzegani, jako oferujący światu ratunek pod postacią humanitarnych wysiłków. Ich kreatywne rozwiązania, aby ułatwić wam życie, będą formą łączącą w jedno – wasze pieniądze, waszą żywność, wasze zdrowie, wasz majątek i waszą religię, wszystko pod jedną domeną – władzą antychrysta.

Proszę, odrzućcie próby tych złych ludzi, wciągnięcia was Moje niewinne dzieci, do ich podłego planu. Oni chcą, abyście wy, poprzez wasze własne przyzwolenie, odrzucili Boga, Mojego Wszechmogącego Ojca. Jeśli tylko uzyskają nad wami kontrolę, będziecie zgubieni. Będą kontrolować to, co jecie, w jakich religijnych praktykach uczestniczycie oraz lekarstwa, które wam dostarczą.

Módlcie się, módlcie się do Boga Ojca, aby zatrzymać teraz ich podłe okrucieństwo i proście Go, aby uratował ich dusze podczas Ostrzeżenia. Niezależnie od tego, jak przebiegłe są ich plany, oni przede wszystkim potrzebują waszych modlitw. Są marionetkami w rękach szatana i w wielu przypadkach, te słabe, zabłąkane dusze nie wiedzą co robią, ani na czyje rozkazy reagują.

Jeśli możecie, módlcie się codziennie Koronką do Mojego Bożego Miłosierdzia za te dusze, tak długo, jak tylko możecie. Pomóżcie Mi je uratować.

Wasz Jezus

Otrzymano czwartek, 6 październik 2011, godz.22.45

Moja droga, najmilsza Córko, módlcie się mocno, gdyż antychryst gotowy jest do skoku ze swojej kryjówki, a będzie to skok na świat, aby pochłonąć Moje dzieci.

Jego przebiegły plan ukryty będzie za przystojną, uroczą i elokwentną fasadą, ale kiedy Moje dzieci spojrzą w jego oczy, ujrzą ciemność, gdyż on nie ma duszy. On – nie został stworzony ręką Boga Ojca.

Moje dzieci, módlcie się teraz, każdy z was, aby powstrzymać go od zniszczenia tych wszystkich, których kontroluje poprzez Jeden Światowy Porządek.

Modlitwa może złagodzić wiele z jego zamierzonych, obrzydliwych planów przeciwko ludzkości. Niestety, wielu da się zwieść przez niego. Nigdy wcześniej nie wzywałem Moich dzieci do aż tak intensywnej modlitwy, ale bez waszych modlitw, wzniecane przez niego intrygi zostaną wypełnione tak, jak przepowiedziano w Księdze Objawienia.

Jego obecność na ziemi odczuwalna jest na całym świecie, ale jego działania nie są widoczne. Jest jak skała, która po wrzuceniu do wody powoduje fale, które przemieszczać się mogą kilometrami. Chce was zniszczyć, ponieważ jesteście Moimi dziećmi.

Moje dzieci, które podążają za nim w coraz bardziej niewolniczy sposób, mają opaski na oczach. Tajemnica zbrodni popełnionych przez tych ludzi budzi ogromny smutek w niebie.

Dzieci, muszę prosić was o modlitwę do Świętego Michała Archanioła, aby skarcił szatana w tych burzliwych czasach. Antychryst porusza się szybko, a jego wpływ przyspiesza globalny spisek w celu ujednolicenia wszędzie waszej waluty.

Załamanie waszego systemu bankowego sterowane było celowo przez antychrysta tak, aby – kiedy wasze kraje potrzebują pomocy – on i jego podli sługusi mogli wystąpić dla ratowania waszych krajów.

Obudźcie się wszyscy i zobaczcie, co naprawdę dzieje się na waszych oczach. On czeka, żeby rzucić się na was, ale wasze modlitwy mogą złagodzić jego działania i zatrzymać go na jego torach. Jego brudne ręce czekają, aby złapać was w objęcia, z których trudno wam będzie się uwolnić.

Dzieci, pamiętajcie, że czas, który pozostał dla szatana na ziemi, jest krótki. Antychryst został wysłany, aby skraść dusze od Mojego Ojca. Dusze te pochodzą od Mojego Ojca, Boga, Stwórcy wszystkich rzeczy. Obietnica wiecznego wszechświata dawana przez antychrysta jest nonsensem. Wiele dusz jest obecnie uwodzonych tą nową i złowieszczą doktryną. Widzę, jak wpadają w tą podstępną otchłań ciemności i płaczą gorzkimi łzami. Jeśli tylko dusze te podążą tą drogą oszustwa, stają się zanieczyszczone, a ich stosunek do innych, w tym ich rodzin, zmienia się, gdy serca ich ogarnia zimno.

Moc szatana jest silna, ale Bóg Ojciec wkroczy i ukarze jego zwolenników na ziemi jak najsurowiej. Ostrzeżenie jest ich ostatnią szansą, aby odwrócić się od antychrysta.

Módlcie się, aby Moje Światło przeniknęło każdą duszę podczas Ostrzeżenia tak, aby szczególnie dusze zagubione mogły zostać uratowane z tej strasznej ciemności.

Wasz ukochany Jezus Chrystus

Otrzymano piątek, 7 październik 2011, godz.21.45

Moja droga, ukochana Córko, powodem dla którego wysyłam tak dużo przekazów do Moich dzieci jest, aby pomóc im w przygotowaniu ich dusz w sposób, który do tej pory nie był możliwy.

Wiele z Moich dzieci nie czytało Pisma Świętego, ani nie są świadomi wszystkich Moich Nauk.

Moi wyświęceni słudzy poświęcają więcej czasu, koncentrując się na części Moich Nauk, gdzie proszę was wszystkich o miłość do bliźniego, i jest to dobre. Brak jest natomiast rozmowy o konsekwencjach, przed którymi stoi ludzkość, jeśli odrzuciłaby Boga Ojca. Dlaczego Moi wyświęceni słudzy zaprzeczają istnieniu piekła i dlaczego malują różowy obraz czyśćca?

Moje dzieci nauczane były przez kościoły wielu dobrych rzeczy głoszących chwałę Boga, Wszechmogącego Ojca. Niestety jednak, egzystencja czyśćca i piekła bagatelizowana jest aż do tego stopnia, że Moje dzieci popadły w samozadowolenie, gdy chodzi o ich istnienie.

Moje dzieci wprowadzane są również w błąd na temat egzystencji szatana. Wielu Moich wyświęconych sług zaprzecza nawet jego istnieniu. Och, jak niemądrzy są wierząc, że człowiek może umocnić swoją wiarę, bez wiedzy i zrozumienia prawdy o mocy szatana.

Ten brak kierunku ze strony Moich wyświęconych sług oznacza, że zło w świecie rozwinęło się w sposób, któremu można było zapobiec poprzez modlitwę. Szatanowi zostało przez pewien czas dozwolone swobodne poruszanie się na tej ziemi, z powodu ślepoty Moich wyświęconych sług. Gdyby Moje dzieci były prawidłowo uświadamiane o spustoszeniu powodowanym przez szatana, wówczas modlitwy dla złagodzenia jego wpływu byłyby znacznie silniejsze.

Istnienie czyśćca

Istnienie czyśćca jest źle rozumiane. Wielu wierzy, że jest to po prostu karencja oczyszczenia, zanim dusze mogą wejść do Nieba, dla tych dusz, które nie mogły być w stanie łaski w chwili śmierci. Dzieci, istnieją różne poziomy czyśćca i wszystkie dusze odczuwają palący ból ciemności, który nasila się bardziej na niższych poziomach. Oznacza to, że dusze, którym niewiele zabrakło, aby wtrącone zostały do piekła, cierpieć będą palący ból najbardziej. Mimo, że wszystkie dusze cierpiące w czyśćcu ostatecznie wejdą do Królestwa Mojego Ojca, nie jest to miejsce, do którego wchodząc, Moje dzieci powinny czuć zadowolenie. Dlatego musicie walczyć z grzechem i szukać przebaczenia tak często jak możliwe, abyście mogli pozostawać w stanie łaski. Dlatego zawsze musicie przestrzegać Dziesięciu Przykazań. Dlatego również musicie modlić się za dusze, które tu są, ponieważ bez modlitwy nie mogą wejść do Królestwa Niebieskiego w Dniu Sądu Ostatecznego.

Dzieci, nadszedł czas, aby stawić czoło prawdzie.

Módlcie się o łaski potrzebne wam dla uwolnienia się od grzechu tak, abyście mogli wejść do Nieba. Bądźcie gotowi każdego dnia, bo nie znacie planów, które już istnieją, i które was oczekują. Daję wam to orędzie tak, że prawda jest jasna. Dzieci, te ważne informacje nie zostały wam przedstawione wyraźnie na przestrzeni dziesięcioleci. To jest takie ważne, abyście byli dobrze przygotowani.

Jeśli modlicie się codziennie o godzinie piętnastej Koronką do Bożego Miłosierdzia, będę interweniować w chwili śmierci w waszym imieniu, bez względu na to, jakimi jesteście grzesznikami i okażę wam Moje Miłosierdzie. Mówię wam o tym, bo was kocham, nie aby was straszyć, ale aby upewnić się, że przekażecie Prawdę do waszych rodzin.

Moje dzisiejsze Słowo jest po prostu przypomnieniem Prawdy, która była wam odmawiana pod maską tolerancji. To jest trochę jak z rodzicami dziecka, które jest rozpieszczane, ponieważ oni tak bardzo dziecko kochają. Jeżeli rodzice przekarmiają dziecko, to jego zdrowie ucierpi. Mimo to, w imię fałszywej miłości, rodzice nadal dają dziecku pokarm, do którego się już przyzwyczaiło. Może to doprowadzić do dalszego pogorszenia jego zdrowia. Z kolei samo dziecko staje się nieświadome, jaka jest zdrowa żywność do jedzenia, bo nic o niej nie wie. Nigdy mu nie powiedziano.

Idźcie teraz i powiedzcie waszym braciom i siostrom Prawdę o piekle i czyśćcu, zanim będzie za późno. Bo jeśli nie zrobicie tego wy, nie uczyni tego nikt inny.

Wasz Nauczyciel i Boski Zbawiciel

Jezus Chrystus

Otrzymano sobota, 8 październik 2011, godz.14.20

(Odebrane podczas prywatnego Objawienia Błogosławionej Matki, które trwało 30 minut)

Moje dziecko, tak wiele dusz przeznaczonych jest na wieczne wygnanie, jeśli miałyby nie powrócić do Mojego Drogiego Syna.

Mój Syn bardzo cierpi z bólu, gdy widzi jak dzieci te wchodzą z jednej ścieżki zła na inną.
Grzech obojętności wobec Mojego Syna jest powszechny i tak wielu, którzy wiedzą o Jego Istnieniu, poprzez swoją wolną wolę wybiera nadal wyrzeczenie się Go.

Teraz jest czas, gdy zrozumieją co ich oczekuje, jeśli nie okażą skruchy podczas Oświetlenia Sumienia, którego wkrótce doświadczą.

Ci z was, którzy kochacie Mojego Syna, weźcie Jego Krzyż i pomóżcie Mu przywrócić te dusze, za którymi tęskni, aby trzymać je w Swoich szlachetnych, kochających Ramionach.

Tak wiele z was dzieci, które tak naprawdę nie znacie Mojego Syna, musi zrozumieć delikatną czułość Jego Serca. On ma tak wiele Miłości dla was wszystkich, że gdybyście zobaczyli Jego cierpienie z powodu odrzucenia, kładlibyście się na ziemię, płacząc i błagając o przebaczenie grzechów ludzkości.

Proszę, wzywam was do intensywnej modlitwy o tak upragnione przez Mojego Syna nawrócenie podczas Ostrzeżenia.

Wasza Błogosławiona Matka

Królowa całej Ludzkości
[/quote]

Wt paź 11, 2011 21:11

Tadeuszek - bez kpin, które wykorzystują Imię Jezusa, proszę.
No one - co to jest, co wklejasz, skąd pochodzi? Proszę o informację i zaprzestanie "wklejek".

Śr paź 12, 2011 20:39

@jo_tka
Wszystkie te orędzia pochodzą ze strony podanej przez noOne w jej podpisie:
http://dzieckonmp.wordpress.com/
Zostają one przeklejane m.in. tu: http://www.swiadectwanawroconych.pl i tu: http://gloria.tv

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

Śr paź 12, 2011 20:54

jo_tka napisał(a):
No one - co to jest, co wklejasz, skąd pochodzi? Proszę o informację i zaprzestanie "wklejek".

źródła podane są w 1 poście tego wątku

Cz paź 13, 2011 8:01
jo_tka napisał(a):
Tadeuszek - bez kpin, które wykorzystują Imię Jezusa, proszę.

Ze strony na której lży się kapłanów, pomawia o różne niecne czyny i zamiary, a równolegle innych promuje - zwłaszcza tych, którzy mają problemy z pokorą i posłuszeństwem.
Przy tym straszy "objawieniami", które funkcjonują poza Kościołem, a którym ktoś anonimowy przydaje rangę objawionia Bożego.

Cz paź 13, 2011 8:06

módl się chopie o światło i prowadzenie

Cz paź 13, 2011 8:11
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona