|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Dusza? Anioł stróż? Czy moja aura?
Autor |
Wiadomość |
RockBaby
|
 Dusza? Anioł stróż? Czy moja aura?
Witam, ostatnio kupiłem aparat, postanowiłem go wypróbować i zrobiłem ze 2 zdjęcia z balkonu. Wrzucę tylko to co udało mi się uchwycić... Nie jest to żaden dym z papierosa lub co innego. http://img840.imageshack.us/img840/9589/97239466.jpgJeżeli zły dział to proszę moderatorów o przeniesienie, po prostu muszę to szybko wam pokazać.
|
Wt paź 25, 2011 18:18 |
|
|
|
 |
Elbrus
|
 Re: Dusza? Anioł stróż? Czy moja aura?
RockBaby napisał(a): Dusza? Anioł stróż? Czy moja aura? A może para wodna?
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Wt paź 25, 2011 19:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zgaduj zgadula? To zdjęcie przedstawia coś. Mogło być ciemno, źle ustawione parametry zdjęcia, poruszony aparat. Chusteczka wie, nawet nie wiem co na nim jest.
|
Wt paź 25, 2011 20:21 |
|
|
|
 |
grzmot
|
Zdecydowanie nie dusza. Dusza ma takie małe trójkąciki i błyszczy na turkusowo.
Anioła stróża też nie podejrzewam, bo zwykle latają wyżej (żeby mieć sytuację pod kontrolą) i przede wszystkim mają wyraźne skrzydełka.
Ale może to być trzecia lub czwarta warstwa Twojej aury, tylko wtedy mam dla Ciebie złą wiadomość. Te turbulencje po prawej oznaczają jakąś skazę na nerkach, jeśli jeszcze nic Cię nie boli, to niedługo zacznie.
_________________ A rychło nastanie niepozorne wydarzenie. I jedni będą płakać, a inni się radować. Bs-c 21:39
|
Wt paź 25, 2011 22:15 |
|
 |
noOne
|
przemyj obiektyw ?
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
Śr paź 26, 2011 15:05 |
|
|
|
 |
RockBaby
|
grzmot napisał(a): Zdecydowanie nie dusza. Dusza ma takie małe trójkąciki i błyszczy na turkusowo.
Anioła stróża też nie podejrzewam, bo zwykle latają wyżej (żeby mieć sytuację pod kontrolą) i przede wszystkim mają wyraźne skrzydełka.
Ale może to być trzecia lub czwarta warstwa Twojej aury, tylko wtedy mam dla Ciebie złą wiadomość. Te turbulencje po prawej oznaczają jakąś skazę na nerkach, jeśli jeszcze nic Cię nie boli, to niedługo zacznie. Żart? Bo jakoś Ci nie wierzę. A do tematu, jak zacznie mnie boleć to napiszę. Dziękuję za szczerą odpowiedź.
|
Śr paź 26, 2011 18:01 |
|
 |
tanie_wino
|
to raczej był żart 
_________________ pajacyk.pl
|
Pt paź 28, 2011 0:50 |
|
 |
grzmot
|
tanie_wino napisał(a): to raczej był żart  Przepraszam bardzo, ale nie był. Naprawdę staram się pomóc, zgodnie z moją ograniczoną wiedzą. Nie wiem dlaczego na tym forum tylu ludzi zakłada złe intencje dyskutantów?
_________________ A rychło nastanie niepozorne wydarzenie. I jedni będą płakać, a inni się radować. Bs-c 21:39
|
Pt paź 28, 2011 11:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
grzmot napisał(a): tanie_wino napisał(a): to raczej był żart  Przepraszam bardzo, ale nie był. Naprawdę staram się pomóc, zgodnie z moją ograniczoną wiedzą. Nie wiem dlaczego na tym forum tylu ludzi zakłada złe intencje dyskutantów? Nie wiem jak inni, ale ja zakładam aktywność poczucia humoru, a często sie zdarza, że nieaktywne, wyłączone, brak 
|
Pt paź 28, 2011 11:39 |
|
 |
tanie_wino
|
grzmot napisał(a): tanie_wino napisał(a): to raczej był żart  Przepraszam bardzo, ale nie był. Naprawdę staram się pomóc, zgodnie z moją ograniczoną wiedzą. Nie wiem dlaczego na tym forum tylu ludzi zakłada złe intencje dyskutantów? Ze mną się Tobie nie uda, ale uważaj bo ktoś inny naprawdę może się zastanawiać - czy grzmot pisał poważnie? 
_________________ pajacyk.pl
|
Pt paź 28, 2011 15:09 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
|