Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi do moderacji II
Przyłączam się do zapytania Alus o zakładkę facebooka...przeszkadza i irytuje. Nie mogliby się reklamować w jakiś mniej denerwujący sposób?
|
So lis 05, 2011 8:18 |
|
|
|
 |
szumi
Moderator
|
U mnie jest tylko mały znaczek facebook'a z prawe strony, absolutnie nie przeszkadzający... Dopiero, gdy się najedzie na niego kursorem, to się wysuwa. Ale najeżdżać nie trzeba...
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
So lis 05, 2011 8:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
szumi napisał(a): U mnie jest tylko mały znaczek facebook'a z prawe strony, absolutnie nie przeszkadzający... Dopiero, gdy się najedzie na niego kursorem, to się wysuwa. Ale najeżdżać nie trzeba... szumi  ....jestem na tyle kumata, że wiem iż nie należy na niego najeżdżać. Ale przesówając kursorem na ikonkę "cytuj", czy "zgłoś do moderacji", lub chcąc przejśc na stronę w danym watku, chochlik-diablik automatycznie się uaktywnia. Ktoś nie przewidział - po lewej stronie nie wadziłby wcale.
|
So lis 05, 2011 9:16 |
|
|
|
 |
szumi
Moderator
|
Ja nadal nie widzę problemu. Ale domyślam się, że to kwestia przeglądarki lub monitora. Bo ja mogę spokojnie i cytować, i edytować, i (ewentualnie) zgłaszać do moderacji. A znaczek facebook'a jest daleko poza obszarem wątku . Współczuję tym, którzy mają problem z facebook'iem 
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
So lis 05, 2011 9:37 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Osobiście uważam facebook za narzędzie Szatana umożliwiające inwigilację wszystkich przez wszystkich, do rozsiewania fałszywych pogłosek, niepokojów itd. Właściwe pytanie jest zatem, dlaczego i po co wiara.pl zapisała się do facebooka?
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
So lis 05, 2011 9:46 |
|
|
|
 |
Elbrus
|
maly_kwiatek napisał(a): dlaczego i po co wiara.pl zapisała się do facebooka? viewtopic.php?f=19&t=24083 - Wiara.pl na FaceBooku
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
So lis 05, 2011 10:53 |
|
 |
szumi
Moderator
|
maly_kwiatek napisał(a): Osobiście uważam facebook za narzędzie Szatana umożliwiające inwigilację wszystkich przez wszystkich, do rozsiewania fałszywych pogłosek, niepokojów itd. Właściwe pytanie jest zatem, dlaczego i po co wiara.pl zapisała się do facebooka? Podejrzewam, że wiara.pl nie podziela Twojego stanowiska.
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
So lis 05, 2011 10:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A zakładka do Google+ będzie?
|
So lis 05, 2011 10:57 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
szumi napisał(a): kwestia przeglądarki lub monitora Kwestia wielkości monitora. A konkretniej rozdzielczości. Czyli poszkodowani są posiadacze starszych monitorów lub tańszych laptopów z małymi ekranami. W ustawieniach forum powinna być możliwość wyłączenia tego. Alus napisał(a): ...wyskakiwać jak diabeł z prawej strony? No właśnie! Diabeł to przecież zawsze z lewicy wyskakuje 
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So lis 05, 2011 11:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: No właśnie! Diabeł to przecież zawsze z lewicy wyskakuje  Skoro "dowiedziono", że Kościołem rządzą masoni, to i diabeł wyskakuje z prawicy 
|
So lis 05, 2011 12:35 |
|
 |
noOne
|
a po "kiego grzyba" ten fejsbuk na tym forum? idąc tym śladem można porobić zakładki do innych portali ? tylko po co ?
wysuwa mi sie niebieski prostokąt i po co to..
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
So lis 05, 2011 18:30 |
|
 |
fokus
zbanowany na stałe
|
noOne napisał(a): a po "kiego grzyba" ten fejsbuk na tym forum? idąc tym śladem można porobić zakładki do innych portali ? tylko po co ?
wysuwa mi sie niebieski prostokąt i po co to.. A po co to...? A na co to...? A czemu...? Gdyby wśród naszych przodków wiekszośc stanowiły osobniki podobne do NoOne, bysmy jeszcze na drzewach siedzieli. A po co schodzić - tutaj jest dobrze. A co jesli tam cos jest np. Masoni?
|
So lis 05, 2011 19:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Chyba już wyłączyli...
|
So lis 05, 2011 21:31 |
|
 |
jo_tka
|
Hmm - przełączyłam się na netbooka i to faktycznie pałęta się po prawym brzegu ekranu, ale w stałej pozycji - u mnie to wypadło gdzieś po środku prawego brzegu i w sumie nigdzie na "diabła" nie musiałam najeżdżać, raz ruszyłam zbyt zamaszyście... Rozdzielczość 1024 na coś tam.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
So lis 05, 2011 21:47 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Problem jest też, gdy ktoś lubi korzystać z paska przewijania (lub nie ma kółka/ma słabszy touchpad).
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So lis 05, 2011 22:01 |
|
|
|