Autor |
Wiadomość |
anmara
|
 Kto ma rację ?
U nas na wieży w kościele jest duża antena jakiejś sieci, pewnie GSM. Koleżanka mówiła mi, że miała jeszcze pół roku temu dwa guzki po 3 milimetry na tarczycy, a teraz ich nie ma bo te prądy z antny ją wyleczyły. A ja myślę, że to modlitwa wstawiennicza w kościele, czy ja mam rację. Ona ma chyba nie tak po kolei.
_________________ *****
|
Pn lis 21, 2011 6:49 |
|
|
|
 |
WIST
|
 Re: Kto ma rację ?
Masz poczucie humoru, to trzeba przyznać.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Pn lis 21, 2011 13:49 |
|
 |
tadeuszek
|
Ja sądzę, że to jednak ta antena.
U nas na wsi, niedaleko cmentarza, w starym domu mieszka pewien człowiek. Mówią, że para się magią i okultyzmem. Podobno na półce ma nawet wszystkie tomy Harrego Pottera i inne księgi czarnej magii. A więc ten człowiek razu pewnego na innego mieszkanca wsi rzucił klatwę - by człowiek ten zachorował. I co sie okazało. Ano klatwa nie zadziałała, bo na posesji niedoszłej ofiary równiez stoi taki słup GSM,a prądy, które emituje go ochroniły. Stara od Kwiatkowskich równiez skarżyła się na pewne dolegliwości, ale odkad antena staneła we wsi już ich nie odczuwa. Co wiecej, gdy w okolicznych wsiach świnie masowo chorowały ma pryszczycę, to u nas ani jedna. Ale tam takich anten nie mają.
|
Pn lis 21, 2011 15:51 |
|
|
|
 |
AquilaSPQR
|
Prawdziwy ekspert od trollingu 
_________________ Niektórzy chrześcijanie, niczym ludzie, którzy po pijanemu działają na własną zgubę, zmienili trzy, cztery czy więcej razy tekst Ewangelii i sfałszowali go, aby mieć odpowiedź na stawiane zarzuty.
Celsus, "Prawdziwe słowo"
|
Pn lis 21, 2011 17:46 |
|
 |
anmara
|
WIST napisał(a): Masz poczucie humoru, to trzeba przyznać. Wy sobie żartujecie, a moja koleżanka jest naprawdę przekonana że te promienie z anteny ja urotowali od operacji. Lekaz był zdziwiony i powiedział, że guzki mogły się wchłonąć pod wpływem jakiegoś bodzca. A ja jej tłumacze, że modliłam sie i prosiłam Jana Pawła II o jej uzdrowienie.
_________________ *****
|
Pn lis 21, 2011 18:49 |
|
|
|
 |
WIST
|
Ja sobie nie żartuje, ja się tylko dziwie poziomowi waszego sporu.
WIST
|
Pn lis 21, 2011 21:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Poważnie podchodząc do tematu rację będzie miał ten, który podziękuje Bogu za to uzdrowienie bez względu na to, czy to była antena, czy odpowiedź na modlitwy, czy celne działania lekarzy.
|
Pn lis 21, 2011 23:11 |
|
 |
anmara
|
WIST napisał(a): Ja sobie nie żartuje, ja się tylko dziwie poziomowi waszego sporu. Proszę sie nie zrażac moimi słowami, my sie nie spieramy ale każda z nas ma inne poglądy i tyle. My mamy po 13 lat więc i poziom maszej rozmowy jest taki jaki jest.
_________________ *****
|
Wt lis 22, 2011 4:56 |
|
 |
anmara
|
Kozioł napisał(a): Poważnie podchodząc do tematu rację będzie miał ten, który podziękuje Bogu za to uzdrowienie bez względu na to, czy to była antena, czy odpowiedź na modlitwy, czy celne działania lekarzy. Dobrze, że z powaga podchodzisz do sprawy. Dziękuję Ci za uświadomienie mi, że należy podziękować Panu Bogu za to uzdrowienie i nie ważne jest czy ją uzdrowiła antenka GSM czy moja modlitwa wstawiennicza do Jana Pawła II. Może i lekarze też by jej pomogli, gdyby poszła na operację, wycieli by jej te guzki, a może i całą tarczycę, wtedy może byłoby jeszcze lepiej bo nie byłoby możliwości nawrotu bo juz nie byłoby tarczycy.
_________________ *****
|
Wt lis 22, 2011 5:12 |
|
 |
beldex
|
Napewno jedynym uzdrowicielem jest Bóg, który działa też poprzez lekarzy czy może nawet przez pole magnetyczne, którego równiez jest twórcą. A jak sie nie ma tarczycy to trzeba całe życie brac zastepujące jej prace hormony, a to juz nie to samo, organizm gorzej się ma, bo tarczyca wpływa na prace wielu organów, poczytaj sobie albo zapytaj pani od biologii.
|
Wt lis 22, 2011 9:18 |
|
 |
Baldrick
|
Antena prędzej zaszkodzi niż pomoże. No chyba, że to była antena telewizji trwam 
|
Wt lis 22, 2011 9:41 |
|
 |
piona
Dołączył(a): Wt cze 21, 2011 21:45 Posty: 238 Lokalizacja: Rzeszów, Podkarpackie
|
Nie znacie się. Nie macie pojęcia jakie działanie ma dekoder polsatu!  piona
_________________ John & Stasi Eldredge -"Miłość i wojna" - Obowiązkowa lektura dla każdego małżeństwa :)
|
Wt lis 22, 2011 10:24 |
|
 |
Acro
|
piona napisał(a): Nie znacie się. Nie macie pojęcia jakie działanie ma dekoder polsatu!  piona Fakt. Dekoder leczy jeszcze lepiej od anteny. Chwalmy Solorza! 
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
Wt lis 22, 2011 10:27 |
|
 |
WIST
|
anmara napisał(a): Proszę sie nie zrażac moimi słowami, my sie nie spieramy ale każda z nas ma inne poglądy i tyle. My mamy po 13 lat więc i poziom maszej rozmowy jest taki jaki jest. Ależ ja się nie zrażam  Po prostu jedno i drugie kieruje się spontanicznym bronieniem własnej racji. Macie po 13 lat więc trudno wymagać abyście poszukali w fachowych czasopismach jaki udowodniony wpływ mają fale radiowe na człowieka. Podobnie skąd forumowicze mogą wiedzieć które ma rację? Nie lepiej się po prostu modlić aby Bóg działał w waszym życiu?
WIST
|
Wt lis 22, 2011 12:17 |
|
 |
mareta
|
Ja bym na waszym miejscu poszukała odpowiedzi w katechizmie podręcznikach chemii, fizyki, biologii. Wybaczcie ,ale wasze wypowiedzi brzmią, jakby spierały się Jagna Borynowa z Dominikową, a one przecież nie chodziły do szkoły. Pozdrawiam
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Wt lis 22, 2011 20:16 |
|
|
|