łaski wewnętrzne - chcę zewnętrzne!
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: łaski wewnętrzne - chcę zewnętrzne!
koala napisał(a): Wolałabym jednak pracę w kraju (ale zważywszy na to, że nie pracowałam w innej dziedzinie jak księgowość to raczej niczego w Polsce nie znajdę). koala napisał(a): Pomódlcie się aby było tak jak Bóg chce.... Pomodlę się, aby Twoje "wolałabym" było zgodne z Jego wolą. 
|
Śr lis 23, 2011 11:23 |
|
|
|
 |
renata155
|
a co ty się tak boisz tej zagranicy?...tam też da się żyć
|
Śr lis 23, 2011 13:27 |
|
 |
koala
|
jak znasz język to się pewnie łatwiej żyje za granicą... i jak masz znajomych do których możesz wyjechać a nie w ciemno i można trafić do burdelu za przeproszeniem
|
Śr lis 23, 2011 18:08 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
A myślałaś też, aby znaleźć pracę w jakimś większym polskim mieście i tam wyjechać?
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Śr lis 23, 2011 18:19 |
|
 |
labcio
|
Koala moze skup sie na swoich cechach charakteru i relacjach z ludzmi,mysle ze tu moze byc problem. Bo skoro cie czasem zapraszają na rozmowy to znaczy ze ci teoretycznie daje szanse.
Śr lis 23, 2011 18:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
koala napisz jak poszło na rozmowie!!! 
|
Śr lis 23, 2011 18:46 |
|
 |
koala
|
hej, poszło mi tak sobie. Z zadań, które dano mi do wykonania wywiązałam się w miarę dobrze, ale niespodobały się rozbieżności pomiędzy tym co było w CV a tym co faktycznie mam udokumentowane.... w poniedziałek mają zadzwonić czy mnie przyjmują czy nie...
|
Cz lis 24, 2011 19:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
no to trzymamy kciuki i modlimy się! 
|
Cz lis 24, 2011 19:14 |
|
 |
koala
|
Niestety nie dostałam tej pracy. Ok. Podeszłam do tego, że taka wola Boża. Szukam pracy za granicą. Zdawałam maturę z niemieckiego więc muszę sobie ten język przypomnieć. Myślę o wyjeździe jako opiekunka starszej pani dlatego, ze nie trzeba w takiej pracy mówić biegle po niemiecku. A są agencje, które podpisują umowę o pracę a o to też mi chodzi. Wiem, że do takiej pracy jeżdżą głównie panie po 50-tce a ja mam 34.... Ciekawe co z tego wyjdzie...
|
Pn lis 28, 2011 18:57 |
|
 |
SweetChild
|
koala napisał(a): Niestety nie dostałam tej pracy. Ok. Podeszłam do tego, że taka wola Boża. Szukam pracy za granicą. Zdawałam maturę z niemieckiego więc muszę sobie ten język przypomnieć. Myślę o wyjeździe jako opiekunka starszej pani dlatego, ze nie trzeba w takiej pracy mówić biegle po niemiecku. A są agencje, które podpisują umowę o pracę a o to też mi chodzi. Wiem, że do takiej pracy jeżdżą głównie panie po 50-tce a ja mam 34.... Ciekawe co z tego wyjdzie... Jeżdżą głównie panie po 50-tce, po w tym wieku jeszcze trudniej znaleźć stałe zatrudnienie. Natomiast 34 lata powinny być raczej Twoim atutem. A jak zdawałaś maturę z niemieckiego, to już możesz się pakować  To jest rynek pracownika, a nie pracodawcy.
|
Pn lis 28, 2011 22:39 |
|
|
|