| 

| Autor | Wiadomość |  
			| szumi Moderator 
   |   Re: Uwagi do moderacji IIMały_kwiatek został zbanowany z powodu nazbierania kolejnych trzech ostrzeżeń, mimo, że dwukrotnie już był nałożony ban czasowy. Czyli mamy do czynienia z tzw. recydywą. _________________
 Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
 Veritas liberabit vos...
 Prawda was wyzwoli...
 (J 8, 32b)

|  
			| Śr lis 16, 2011 20:10 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| gargamel zbanowany na stałe 
   |   Re: Uwagi do moderacji IIA ja apeluję, żeby zamienić kwiatkowi na bana czasowego, jeżeli już kara być musi. I tak nie wiemy, czy zechce do nas powrócić. Człowiek jest na tym forum prawie 5 lat, napisał ok. 3,5 tys. postów, nie rozumiem takich pochopnych decyzji o całkowitym banowaniu. Tym bardziej, że z wielu jego postów biła autentyczna wiara, wiele z nich skłaniało mnie do refleksji, i powtórzę jeszcze raz - to forum wiele straci jeżeli kwiatek nie zostanie przywrócony. 
 Niech każdy kto myśli podobnie wpisze się pod spodem.

|  
			| Śr lis 16, 2011 22:47 | 

|  
		|  |  
			| tadeuszek 
   |   Re: Uwagi do moderacji IIgargamel napisał(a): Niech każdy kto myśli podobnie wpisze się pod spodem.Ja tak myślę.

|  
			| Śr lis 16, 2011 22:54 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| saxon 
   |   Re: Uwagi do moderacji IIPo pierwsze - cóż to za zarzut o pochopnej decyzji, skoro maly_kwiatek był wielokrotnie ostrzegany i karany banem czasowym?
 Po drugie - decyzja zapadła i żadne "referendum" jej nie zmieni.

Konkludując - następne posty na ten temat będą usuwane.

|  
			| Śr lis 16, 2011 23:00 | 

|  
		|  |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Uwagi do moderacji IIProsze moderatora o zainteresowanie się poczynaniami agawy w wątku o nawróceniu. 

|  
			| Pt gru 02, 2011 20:19 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| agawa czasowo zablokowana 
   |   Re: Uwagi do moderacji IIMały kwiatek zbanowany? no brawo, brawo... banujcie dalej katolików. _________________
 WSZYSTKO O NOWENNIE POMPEJAŃSKIEJ zwanej nie do odparcia: uzdrowienia, nawrócenia, objawienia Maryi na: www.pompejanska.rosemaria.pl

|  
			| So gru 03, 2011 22:34 | 

|  
		|  |  
   |   Re: Uwagi do moderacji IIdlaczego nie banujecie chamskich ateistów? Tylko porządnych katolików. No brak mi słów.. _________________
 WSZYSTKO O NOWENNIE POMPEJAŃSKIEJ zwanej nie do odparcia: uzdrowienia, nawrócenia, objawienia Maryi na: www.pompejanska.rosemaria.pl

|  
			| So gru 03, 2011 22:36 | 

|  
		|  |  
			| Soul33 Moderator 
   |   Re: Uwagi do moderacji IIKwiatek m.in. zachwalał bioenergoterapię.
 Ateistów banują. Apriori, Commander, Dural, być może też atheist.

|  
			| So gru 03, 2011 22:54 | 

|  
		|  |  
			| tadeuszek 
   |   Re: Uwagi do moderacji IIatheist sam skasował swój profil 

|  
			| So gru 03, 2011 23:03 | 

|  
		|  |  
   |   Re: Uwagi do moderacji IISoul33 napisał(a): Kwiatek m.in. zachwalał bioenergoterapię.
 Ateistów banują. Apriori, Commander, Dural, być może też atheist.
Soul, prawda taka, że na katolickim forum można banować nie katolików, lub heretyków. Takie święte prawo katolickiego forum. Ale banować katolików, i to jeszcze tak gorliwych jak mały kwiatek? To świadczy, że to forum jest toczone przez chorobę..._________________

|  
			| So gru 03, 2011 23:24 | 

|  
		|  |  

|   Re: Uwagi do moderacji IITo świadczy o tym, ze moderacja jest w miarę bezstronna i od wszystkich wymaga przestrzegania regulaminu w takim samym stopniu.Sam bardzo lubiłem dyskutowac z kwiatkiem o ile nie wchodził w tematy "medyczne".

|  
			| So gru 03, 2011 23:32 | 

|  
		|  |  
			| Soul33 Moderator 
   |   Re: Uwagi do moderacji IIagawa napisał(a): banować katolików, i to jeszcze tak gorliwych jak mały kwiatek? To świadczy, że to forum jest toczone przez chorobę...Znasz stanowisko KK wobec bioenergoterapii? Poza tym, agawa, ile Ty masz lat? Wydajesz się dość młoda pośród większości użytkowników.tadeuszek,  nie jestem pewien ale być może da się usunąć konto po banie? do moderacji: jeśli rozważacie bana dla agawy, to może najpierw czasowe (nie tak, jak np. apriori)?_________________
 Don't tell me there's no hope at all
 Together we stand, divided we fall
 ~ Pink Floyd, "Hey you"

|  
			| So gru 03, 2011 23:42 | 

|  
		|  |  
   |   Re: Uwagi do moderacji IISoul33 napisał(a): agawa napisał(a): banować katolików, i to jeszcze tak gorliwych jak mały kwiatek? To świadczy, że to forum jest toczone przez chorobę...Znasz stanowisko KK wobec bioenergoterapii? Poza tym, agawa, ile Ty masz lat? Wydajesz się dość młoda pośród większości użytkowników.tadeuszek,  nie jestem pewien ale być może da się usunąć konto po banie? do moderacji: jeśli rozważacie bana dla agawy, to może najpierw czasowe (nie tak, jak np. apriori)?A NIBY za co mieliby dać mi bana??? Za herezje antykatolickie? Niech mi znajdą jeden post, który byłby sprzeczny z katolicką wiarą, to niech dadzą mi bana za herezję. Żaden mój post nie jest sprzeczny z katolicyzmem, wiec bana nie mogą mi dać. A jak mi dadzą, tzn, że mają oni problem ze sobą, a nie ze mną._________________

|  
			| N gru 04, 2011 0:21 | 

|  
		|  |  

|   Re: Uwagi do moderacji IIPermanentnie łamiesz par2p.4 i nawołujesz do łamania par1p1. Samym swym zachowaniem przeczysz naukom jakie rzekomo głosisz - typowe antyświadectwo.Ale co tam, to i tak do ciebie nie dociera.
 Dobranoc.

|  
			| N gru 04, 2011 0:34 | 

|  
		|  |  
			| Soul33 Moderator 
   |   Re: Uwagi do moderacji IIagawa, regulamin obejmuje więcej kwestii niż tylko herezje. Ponadto moderacja może wziąć pod uwagę także charakter całych rozmów, a takie, jak Twoja ostatnia, wyróżniają się na tle forum i to niestety nie na korzyść. Poza tym ja oczywiście nie mam pojęcia, czy i jakie zamiary ma moderacja. _________________
 Don't tell me there's no hope at all
 Together we stand, divided we fall
 ~ Pink Floyd, "Hey you"

|  
			| N gru 04, 2011 0:37 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach