Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 17:51

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Zdrada już oficjalnie - Koniec niepodległości Polski 
Autor Wiadomość

Post Re: Zdrada już oficjalnie - Koniec niepodległości Polski
Alus napisał(a):
tadeuszek napisał(a):
Mam tego świadomość.
W Waszym kraju to niemozliwe. :-D

W Naszym - czyli ponad 90% Polaków - bo nie tylko katolicy sprzeciwiają się oddawania dzieci w środowiska homo.

Ja tam patriotą nie jestem, dlatego piszę w Waszym. :-D

So gru 03, 2011 20:01
zbanowany na stałe

tadeuszek napisał(a):
Normalnie jakbym czytał oswiadczenie Kościoła Szatana. :-D

Nie mieszaj mnie w żadne szatany. Sataniści to ludzie bardzo potrzebujący pomocy lekarskiej, nie ma się z czego śmiać.

Alus napisał(a):
Niestety trudno nie mieszać skoro zachodzi wzajemna korelacja
http://homoseksualizm.edu.pl/index.php/ ... -pedofilia

Przy okazji, ciekawe jak wygląda korelacja duchowny katolicki a pedofilia.

Cytuj:
Zapominasz jeszcze o coraz głośniej, odważniej głoszonych argumentach o "dobrej pedofilii"......z czasem może też ktoś usiłuje zadekretować, że skoro pragną seksu z dzieckiem, to niech mają do tego prawo.

A morderca jak chce zamordować to też ma mieć prawo?? Nie przekraczajmy pewnych granic zdrowego rozsądku.

Cytuj:
I ci dorośli "niech mają" prawo do adopcji dzieci?

Za tym nie jestem. Dziecko to owoc związku kobiety i mężczyzny. Homosie niech lepiej przygarną bezdomnego pieska czy kotka.
Generalnie nie rozumiem po co homoseksualiści chcą brać śluby, i tego po co im dzieci też nie panimaju, ale to pierwsze jeszcze jakoś mogę zaakceptować.

So gru 03, 2011 23:30

Alus napisał(a):
tadeuszek napisał(a):
Alus napisał(a):
"Nie za Twojej kadencji".....prędzej wyschną w Polsce wszystkie rzeki, nim uzyskają przyzwolenie w naszym kraju.

Mam tego świadomość.
W Waszym kraju to niemozliwe. :-D

W Naszym - czyli ponad 90% Polaków - bo nie tylko katolicy sprzeciwiają się oddawania dzieci w środowiska homo.

Pewnie, niech już lepiej dostają choroby sierocej w domach dziecka :brawo:

N gru 04, 2011 3:23
Choroba sieroca nie jest domeną tylko domów dziecka, występuje u dzieci z pełnych rodzin, gdy rodzice nie poświecają dziecku wystarczającej ilości czasu.

N gru 04, 2011 8:35

Alus napisał(a):
Choroba sieroca nie jest domeną tylko domów dziecka, występuje u dzieci z pełnych rodzin, gdy rodzice nie poświecają dziecku wystarczającej ilości czasu.

W takim razie należałoby zabrać im te dzieci i umieścić je w rodzinach, które czas dla nich znajdą, choćby rodzinach jednopłciowych..

gargamel napisał(a):
Sataniści to ludzie bardzo potrzebujący pomocy lekarskiej, nie ma się z czego śmiać.

Co, Ateiści wymagają pomocy lekarskiej :shock:

Wiem, że to tylko brak wiedzy, ignorancja nakazujaca wierzyć koscielno - telewizyjnej propagandzie jakoby sataniści wierzyli i czcili jakieś diabły i szatany :D rodem z mitologi chrześcijanskiej....i wogóle ZUO, cmentarze, koty i dziewice :D ... więc to rozumiem...

N gru 04, 2011 11:11

gargamel napisał(a):
Przy okazji, ciekawe jak wygląda korelacja duchowny katolicki a pedofilia.

W mocy gargamela jest zaspokoić tę ciekawość Inna sprawa, czy humaniści są w ogóle w stanie przyjmopwać fakty do wiadomości.

tadeuszek

Cytuj:
Cytuj:
I ci dorośli "niech mają" prawo do adopcji dzieci?

Jestem za!

Zauważmy, ze tadeuszek, entuzjastycznie popierajac oddawanie dzieci homoseksualistom do zabawy w "rodziców" i "rodzinę", jakoś nie popiera oddawanie dzieci do zabawy - pedofilom :o

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

N gru 04, 2011 18:41
nie mamy prawa mówić kto będzie lepszym rodzicem nie majac zupelnie o tym pojęcia. Mówienie, ze rodzina patologiczna (alkoholizm, przemoc) jest lepsza od rodzica homo to jednak moim zdaniem neiporozumienie.
Ale nie martwcie sie. Zanim to nastanie w Polsce my juz umrzemy. Wczesniej nie ma szans.

N gru 04, 2011 18:48
zbanowany na stałe

tadeuszek napisał(a):

gargamel napisał(a):
Sataniści to ludzie bardzo potrzebujący pomocy lekarskiej, nie ma się z czego śmiać.

Co, Ateiści wymagają pomocy lekarskiej :shock:

Wiem, że to tylko brak wiedzy, ignorancja nakazujaca wierzyć koscielno - telewizyjnej propagandzie jakoby sataniści wierzyli i czcili jakieś diabły i szatany :D rodem z mitologi chrześcijanskiej....i wogóle ZUO, cmentarze, koty i dziewice :D ... więc to rozumiem...

Ja czasem widuję na osiedlu takich długowłosych... jakieś odwrócone krzyże na kurtkach, napisy satan coś tam coś tam, więc tak mi się satanizm kojarzy - z debilizmem. Po jaki grzyb ateistów mieszać z tym terminem.

Pn gru 05, 2011 13:10

gargamel napisał(a):
Ja czasem widuję na osiedlu takich długowłosych... jakieś odwrócone krzyże na kurtkach, napisy satan coś tam coś tam, więc tak mi się satanizm kojarzy - z debilizmem.

Tylko tacy na ogół nic nie maja wspólnego z satanizmem, ot taka stylistyka metalowa.

Pn gru 05, 2011 21:07

Alus napisał(a):
Cytuj:
Zawarcie związku będzie wstępem do prawa adopcji.

A skąd taki wniosek? W Polsce istnieją legalne konkubinaty heteroseksualne jak i single, zadni z nich dziecka nie adoptują, więc dlaczego związki partnerskie homoseksualne miały być uprzywilejowane?
Osobną sprawą jest normalizacja sytuacji prawnej dzieci wychowywanych przez nieformalne pary momoseksualne (a jest ich około 500 tysięcy), głównie w związkach lesbijskich, takie dzieci nie maja prawa do dziedziczenia po partnerze (partnerce) biologicznego rodzica.

Cytuj:
Zawsze i w każdym środowisku, para homo będzie postrzegana jako dziwactwo, co automatycznie będzie przenosić się na dzieci.

Dlaczego? Ja nie postrzegam par homoseksualnych jako dziwactwa, to prywatna sprawa innych ludzi.
A nawiązując do jednego z twoich poprzednich postów, prawdą jest że każdy może podac osobę uprawniona do informacji medycznej o sobie, tylko co w przypadku osób nieprzytomnych i zgonów takich osób? tu z urzędu prawo zarówno do informacji jak i do pochówku ma najbliższa rodzina, a partner taką rodziną nie jest w świetle polskiego prawa. I to nie jest abstrakcja tylko plska rzeczywistość, z która jako lekarz pare razy w życiu już się spotkałem.Tak samo partner homoseksualny ( w przeciwieństwie do heteroseksualnego konkubinatu) nie ma żadnych praw do dziedziczenia majątku po partnerze ani nawet do pozostania we wspólnie zamieszkiwanym lokalu komunalnym.
Brak legalizacji związków partnerskich homoseksualnych po prostu dyskryminuje te osoby, a to wstyd dla Polski w XXI wieku.
pzdr.

Śr gru 07, 2011 23:19
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6