Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Nergal uniewinniony
vulkan napisał(a): Nie chodzi mi o imprezę zamkniętą tylko o program The Voice of Poland gdzie Nergal jest w porządku i nie rozmawia o religii więc jakim prawem katolicy chcą go wywalić. Tych wygłupów nie dokonywał na zamkniętej imprezie http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=33131
|
Pn gru 05, 2011 15:50 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus cytowanei kozaczka jako wiarygodnego źródła? :O
|
Pn gru 05, 2011 15:52 |
|
 |
vulkan
|
Jako iż jestem osobą wierzącą oczywiście potwierdzam że Nergal źle postąpił targając Biblie ale to jego sprawa co robi na koncertach. Nie mam nic przeciwko jego występu w VOP gdyż całkiem pasuje do programu.
|
Pn gru 05, 2011 16:01 |
|
|
|
 |
Hydrus
|
vulkan napisał(a): Nie chodzi mi o imprezę zamkniętą tylko o program The Voice of Poland gdzie Nergal jest w porządku i nie rozmawia o religii więc jakim prawem katolicy chcą go wywalić. Czyli na imprezach zamkniętych można robić wszystko. I nikogo nie powinno to obchodzić. Czyli jeżeli na imprezie zamkniętej będziemy śpiewać nazistowskie piosenki, albo składać ofiary ze zwierząt, lub też nawoływać do zabijania innych, to nikogo to nie powinno obchodzić. Bo to jest impreza zamknięta. Czy tak to mam rozumieć?
|
Pn gru 05, 2011 18:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Margaret_ka napisał(a): Alus cytowanei kozaczka jako wiarygodnego źródła? :O Kozaczek cytuje "Fakt", wiele mediów donosiło o tym zachowaniau, w tym TV. Podałam namiar na Kozaczka tylko z lenistwa, bo krótki link.
|
Pn gru 05, 2011 18:29 |
|
|
|
 |
vulkan
|
Tak czy siak w programie telewizyjnym nie powinno brać się pod uwagę wyznania,uczuć religijnych. Nergal jest muzykiem (może i kiepskim?) i jest w The Voice of Poland i musicie się z tym pogodzić. Mam nadzieję że będzie w drugiej edycji.
|
Pn gru 05, 2011 18:47 |
|
 |
mareta
|
Ma dobry słuch tylko poza tym azymut na satanizm.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Pn gru 05, 2011 19:39 |
|
 |
tadeuszek
|
vulkan napisał(a): Mam nadzieję że będzie w drugiej edycji. Pewnie nie bedzie... wiesz od lutego trasa koncertowa po Europie, USA, potem sezon festiwalowy, nagrywanie płyty...
|
Pn gru 05, 2011 21:11 |
|
 |
tomek92pl
czasowo zablokowany
|
Hydrus napisał(a): Czyli na imprezach zamkniętych można robić wszystko. I nikogo nie powinno to obchodzić. Czyli jeżeli na imprezie zamkniętej będziemy śpiewać nazistowskie piosenki, albo składać ofiary ze zwierząt, lub też nawoływać do zabijania innych, to nikogo to nie powinno obchodzić. Bo to jest impreza zamknięta. Czy tak to mam rozumieć? Czyli wedlug ciebie, nawet u siebie w domu, nie moge sobie podrzec Biblii, tylko dlatego, ze ty wierzysz w to, ze to słowo Boże? Taka wolnosc mozesz sobie wsadzic wiesz gdzie. Ps. Gdybys ty byl u mnie w domu, wtedy bym jej nie podarl, by ciebie nie urazic, lecz gdy w pomieszczenia nie ma nikogo kto by sie mogl urazic, lub jest, lecz wiedzial ze to moge zrobic zanim przyszedl, to bym sie nie chamowal. tadeuszek napisał(a): Pewnie nie bedzie... wiesz od lutego trasa koncertowa po Europie, USA, potem sezon festiwalowy, nagrywanie płyty... Nom, a w marcu neurotic deathfest  Co do tego czy go wezma to nie jestem taki pewien, widziales akcje "Tak" dla Nergala w TVP na facebooku? Nie wiem czy ludzie w TVP chca dostawac tysiace spamu co chwile 
|
Wt gru 06, 2011 13:27 |
|
 |
Hydrus
|
U siebie w domu to rób co ci się podoba. Tylko nie rozumiem o co było tyle krzyku, gdy na "imprezie zamkniętej" co niektórzy pozdrawiali się "starym rzymskim pozdrowieniem" przez podniesienie ręki. Czyli jak, można czy nie można?
|
Wt gru 06, 2011 14:30 |
|
 |
mareta
|
Hydrus napisał(a): U siebie w domu to rób co ci się podoba. Tylko nie rozumiem o co było tyle krzyku, gdy na "imprezie zamkniętej" co niektórzy pozdrawiali się "starym rzymskim pozdrowieniem" przez podniesienie ręki. Czyli jak, można czy nie można? Dziś nie ma iprez zamkniętych, ani poszanowania prywatności. Ktoś zrobi ukradkiem zdjęcie, umieści w inernecie i sprawa staje się publiczna.A czym osoba bardziej znana tym skandal większy i reklama za darmo. Czyż nie tak?
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Wt gru 06, 2011 19:20 |
|
 |
tomek92pl
czasowo zablokowany
|
Hydrus napisał(a): U siebie w domu to rób co ci się podoba. Tylko nie rozumiem o co było tyle krzyku, gdy na "imprezie zamkniętej" co niektórzy pozdrawiali się "starym rzymskim pozdrowieniem" przez podniesienie ręki. Czyli jak, można czy nie można? Mozna. Ta jak to nazwales "impreza" jest tylko dla osob dzielacych te same poglady, nie wychodza z tym na ulice ani nie wciskaja tego w twarz ludzia majacym inne poglady. Jesli oni chca sie spotykac, i robic wszelakie rzeczy w swoim gronie, niech tak robia. Wtedy nie przeszkadzaja nikomu w zaden sposob, tylko ty im, gdy wciskasz tam nosa i mowisz co im wolno a co nie.
|
Wt gru 06, 2011 22:45 |
|
 |
Hydrus
|
To dlaczego było tyle krzyku w mediach o "stare rzymskie pozdrowienie", którym pozdrawiali się młodzi Polacy na prywatnej imprezie. Czemu lewica tak szalała? Dwie miary?
|
Śr gru 07, 2011 15:32 |
|
 |
tomek92pl
czasowo zablokowany
|
Hydrus napisał(a): To dlaczego było tyle krzyku w mediach o "stare rzymskie pozdrowienie", którym pozdrawiali się młodzi Polacy na prywatnej imprezie. Czemu lewica tak szalała? Dwie miary? Bo ludzie sa poj****i.
|
Cz gru 08, 2011 12:43 |
|
 |
Arkaszka
|
Czas sprawę zamknąć, swoją drogą najlepszy PR-owiec nie potrafiłby nabić mu takiej popularności jak ten incydent.
_________________ Zbłądzić może każdy, odnaleść drogę się jest trudno
|
Pn gru 12, 2011 0:01 |
|
|
|