Patriotyzm - czyli jeden wielki.....OBCIACH ???
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Patriotyzm - czyli jeden wielki.....OBCIACH ???
Witold? O co Ci chodzi?
P.S. 900 postów ^^ czas na avatarka ^^
|
Śr mar 21, 2012 16:27 |
|
|
|
 |
Witold
|
Ja nie wiem. Cytuj: Jezus był Żydem i w dodatku nie był biały A o co tobie chodzi?
|
Śr mar 21, 2012 19:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
... odnosiłam siędo postu innego użytkownika. Proponuję zapoznać się z kontekstem. I określić o co ci chodzi.
|
Śr mar 21, 2012 20:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To może ja pomogę. Generalnie chodzi o to, że Żydów zalicza się do rasy białej. Nie ma tu znaczenia karnacja. Tak, więc Jezus był biały.
|
Śr mar 21, 2012 23:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Biorąc pod uwagę post użytkownika do któreg oię odniosłam karnacja ma znaczenie.
|
Cz mar 22, 2012 0:06 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W tamtym poście nic o karnacjach ani o rasach nie było.
|
Cz mar 22, 2012 0:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mauger napisał(a): W tamtym poście nic o karnacjach ani o rasach nie było. Nie było?.... Polska tylko dla Polaków...to klasyka rasizmu.
|
Cz mar 22, 2012 8:13 |
|
 |
Elbrus
|
Alus napisał(a): mauger napisał(a): W tamtym poście nic o karnacjach ani o rasach nie było. Nie było?.... Polska tylko dla Polaków...to klasyka rasizmu. Czy nie ma czarnych, żółtych i innokolorowych Polaków? To nie rasizm, a raczej nacjonalizm czy bardziej - izolacjonizm.
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Cz mar 22, 2012 8:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Czy nie ma czarnych, żółtych i innokolorowych Polaków? To nie rasizm, a raczej nacjonalizm. Nacjonalizm i rasizm wzajem sie uzupełniają, bazują na dyskryminacji, szowiniźmie i ksenofobii.
|
Cz mar 22, 2012 9:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To, że ktoś jest nacjonalistą nie oznacza od razu, że odrzuca klasyczną typologię antropologiczną odmawiając Semitom przynależności do rasy białej. 
|
Cz mar 22, 2012 15:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mauger napisał(a): To, że ktoś jest nacjonalistą nie oznacza od razu, że odrzuca klasyczną typologię antropologiczną odmawiając Semitom przynależności do rasy białej.  Od razu nie, ale w praktyce w 99% tak....chris pisze Polska dla Polaków,a w innym wątku Póki Polską szarga semicki bies. Nasz kraj zawsze będzie zniewolony.
|
Cz mar 22, 2012 20:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzisiejszy dzień nastraja do dyskusji o naszym patriotyźmie. Na blokach osiedla SM gdzie mieszkam, wywieszone są flagi przez administrację spółdzielni, ale na balkonach bloku stojącego naprzeciw mego, nie widzę żadnej flagi, ani chorągiewki biało czerwonej. Dzisiejszy dzień nastroił mnie do wspomień o wielkicj Polakach - patriotach, którzy zginęłi w niwyjaśninych okolicznościach. Na portalu salon24 wspominam Filipa Adwenta, który zginął w "wypadku" samochodowym. 26 czerwca minie siódma rocznica jego śmierci.
|
Śr maja 02, 2012 8:41 |
|
 |
pilaster
|
gita napisał(a): wielkicj Polakach - patriotach. Jaka jest definicja "wielkiego Polaka - patrioty"?
_________________ Brothers, what we do in life, echoes in eternity
Jest inaczej - Blog człowieka leniwego
|
Śr maja 02, 2012 10:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gito faktycznie- zginął na kilka miesięcy przed wyborami, które wygrało...PiS. Coś ta partia podejrzana. Ja też nie wywieszam flagi. Wielkich Polaków wspominam przy okazji dnia Niepodległości oraz na Wszystkich Świętych 
|
Śr maja 02, 2012 10:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
pilaster napisał(a): gita napisał(a): wielkicj Polakach - patriotach. Jaka jest definicja "wielkiego Polaka - patrioty"? Wpisz w wyszukiwarkę, powinieneś znaleźć odpowiedź.
|
Śr maja 02, 2012 11:08 |
|
|
|