_________________ Tyle mam żalu i goryczy w sobie. Moje serce jest tym przepełnione. Ile jeszcze życie mi bólu przyniesie I czy w końcu czymś to ukoję. Więcej bólu moje serce nie zniesie A moja dusza pragnie spokoju. A może kiedy korycz w moim sercu się przeleje.
Pn kwi 09, 2012 19:00
matrix18
Re: oddychaj....
przepraszam niech to moderator usunie za jakie 2 tygodnie, okropnie się czuje i strasznie mine boli od dziś jestem gejem przerpaszam ide się zabić nie wyytrzymam ide gdzieś na pole jest ciemno nie wiem co zrobie nie obiecuje że się zabije. żegnajcie
Mężczyzna ma błone skoro lekko krwawię?
_________________ Tyle mam żalu i goryczy w sobie. Moje serce jest tym przepełnione. Ile jeszcze życie mi bólu przyniesie I czy w końcu czymś to ukoję. Więcej bólu moje serce nie zniesie A moja dusza pragnie spokoju. A może kiedy korycz w moim sercu się przeleje.
Pn kwi 09, 2012 19:02
WIST
Re: oddychaj....
Wpierw zastanów się o czym piszesz i czemu chcesz wprowadzić u ludzi obawę. Przecież to jest internet, więc jeśli czujesz się złe, to nie pisz tutaj tylko idź i zapisz się na jakąś terapię, zamiast straszyć ludzi.