| 

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 13 ] |  |  

| Autor | Wiadomość |  
			| Ateista40 
   |   Śmierć KlinicznaWłasnie przeczytałem ciekawy artykuł.Warto ! bo coś we mnie sie poruszyło.http://www.wykop.pl/ramka/61227/swiadec ... da-storma/

|  
			| Pn kwi 09, 2012 19:42 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Śmierć KlinicznaWe mnie nic się nie poruszyło. To normalny stan mózgu w sytuacji granicznej lub dostęp złego. Nie ma śmierci przed śmiercią biologiczną, to tylko termin medyczny przewidziany dla żywego człowieka. 

|  
			| Pn kwi 09, 2012 22:09 | 

|  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Śmierć KlinicznaA co będzie po śmierci? _________________
 Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14

|  
			| Pn kwi 09, 2012 22:16 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   Re: Śmierć KlinicznaAndy72 napisał(a): A co będzie po śmierci?Ty masz miejsce w Niebie zagwarantowane, ja mam pod górkę. Kiedyś się tam doczłapię, ufam mocno, że tak będzie.  

|  
			| Pn kwi 09, 2012 22:23 | 

|  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Śmierć KlinicznaA dlaczego tak uważasz? _________________
 Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14

|  
			| Pn kwi 09, 2012 22:28 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   Re: Śmierć KlinicznaAndy72 napisał(a): A dlaczego tak uważasz?Jesteś uprzywilejowany. Ciebie Jezus wniesie na swych ramionach do Nieba. Nie wspomnę o postach, które zawsze czytam z ogromną przyjemnością.

|  
			| Pn kwi 09, 2012 22:41 | 

|  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Śmierć Kliniczna  Ale ja nawet nie opowiedziałem o sobie  _________________

|  
			| Pn kwi 09, 2012 22:44 | 

|  
		|  |  

|   Re: Śmierć KlinicznaA ja, a ja?Czy jak ja ładne posty napiszę, to mnie tez Jezus wezmie do siebie ?

|  
			| Pn kwi 09, 2012 23:31 | 

|  
		|  |  

|   Re: Śmierć KlinicznaCiebie diabełek zahaczył widłami o nogawicę    i nie puszcza.

|  
			| Wt kwi 10, 2012 7:05 | 

|  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Śmierć KlinicznaMARIEL napisał(a): Ciebie diabełek zahaczył widłami o nogawicę    i nie puszcza.A propo nogawicy   http://www.youtube.com/watch?v=avqDe5wNU_w Z postów alperta przebija że jest raczej dobrym człowiekiem który nie mogąc pojąć Boga (bo na ziemi nie możemy Go pojąć) wykrawa sobie bardziej zrozumiałą Nuit  _________________

|  
			| Wt kwi 10, 2012 7:19 | 

|  
		|  |  

|   Re: Śmierć Kliniczna Bardzo nastrojowe  

|  
			| Wt kwi 10, 2012 7:39 | 

|  
		|  |  
			| Józka 
   |   Re: Śmierć KlinicznaFajny artykuł. Interesuję się śmiercią kliniczną i przeczytałam różne opisy i informacje na ten temat i przyznam, że te opisy bardzo mnie przekonują. W większości przypadków jeśli nie we wszystkich występuje to samo, obrazy z życia, Świetlista postać, jakieś duchy opiekuńcze i rady by po powrocie zdobywać wiedzę i kochać ludzi. 

|  
			| Cz gru 05, 2013 18:39 | 

|  
		|  |  
			| mareta 
   |   Re: Śmierć KlinicznaMARIEL napisał(a): Ciebie diabełek zahaczył widłami o nogawicę    i nie puszcza. To ja też chcę wiedzieć kto i za co mnie złapał!?  

|  
			| Cz gru 05, 2013 20:25 | 

|  
		|  |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 13 ] |  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach