|
|
|
Czym różni się opetanie demoniczne od schizofrenii?
Autor |
Wiadomość |
wsx66613
|
 Re: Czym różni się opetanie demoniczne od schizofrenii?
niczym, zwykła choroba nie ma demonów bo po co ktoś miał by je tworzyć  ? Czy ty ja byś był wszechmogący stworzył byś demony  ? musiał byś być chory na głowę żeby to robić. :-*
|
So kwi 14, 2012 20:53 |
|
|
|
 |
Magnolka
|
Jak ja bym była wszechmogąca tobym zlikwidowała wszystki choroby  Demony też, oraz kataklizmy.I... tego, załatałabym dziurę ozonowę oraz budżetową  No i parę jeszcze innych rzeczy bym pozałatwiała 
|
So kwi 14, 2012 21:26 |
|
 |
inri
|
Jeśli po lekach psychotropowych człowiek czuje się dobrze to na pewno była to schizofrenia a nie opętanie.
|
N kwi 15, 2012 12:39 |
|
|
|
 |
Nell
|
ja wychodzę z założenia, że wszelkie zaburzenia, w umyśle, ciele, życiu, które są dla człowieka złe w skutkach, czynią go nieszczęśliwym itd. powstają w wyniku działania szatana, przy współpracy z nim łatwo tego wytłumaczyć się chyba nie da ;p
zacznijmy od tego że człowiek nie wymyśla myśli z niczego człowiek "sięga po myśli" czy też je tworzy na bazie już istniejącego świata mogą to być myśli w formie suchych faktów, ale nie tylko człowiek otwiera się na różne myśli może więc otworzyć się na dobre i złe myśli pochodzą one z różnych "natchnień" (może jakbyście się tak przyjrzeli uważniej swoim myślom i temu jak pojawiają się w was w wyniku waszych działań, w jaki sposób itd. to byście sami do tego doszli) dla mnie przynajmniej to jest dosyć oczywiste ;p
teraz zaczynają się schody... istnieje tyle sposobów myślenia ile duchów myślenie w określonym duchu lub określonym duchem "generuje" różne myśli jeśli jest to Duch Św. i Jego różne formy, to są to dobre myśli mogą być to również myśli obojętne - nie natchnione (przynajmniej zakładam że takie istnieją, ale pewna nie jestem ) lub złe - natchnione duchem złym.
|
Pt kwi 20, 2012 20:10 |
|
|
|