"Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
mykitos napisał(a): Alus napisał(a): A widzisz pośród aktualnej klasy politycznej kogoś komu zaufałbyś w pełni? Szkopuł w tym że nie ma aktualnie kogoś takiego  Mi się podoba Roman Giertych. Szkoda tylko że tak "smoli cholewki" do PO Do PO jest mu daaaaleko, bierze tylko odwet za 2 lata upokorzeń. Muszę przyznać, że zdecydowanie lepiej go teraz postrzegam i wsłuchuję w jego wypowiedzi, niż wtedy gdy chciał się wpasować między Kaczyńskiego a Leppera. Politycy uchwalająć ustawę o dotacji państwowej skutecznie zabetonowali scenę polityczną, więc jeszcze przez kilka lat będziemy skazani na te partie - ewentualnie tylko ze zmianą nazwy.
|
N kwi 22, 2012 22:11 |
|
|
|
 |
anmara
|
 "Rydzyk uprawia leperyzm"
Cytuj: "Rydzyk uprawia leperyzm" bp Tadeusz Pieronek parę lat temu powiedział, że Rydzyk uprawia leperyzm. "Wielki" duchowny, a obraźił dwie osoby na raz. Czy Rydzyk nasladuje metody (manipulacja prostymi ludzmi) śp. Lepera. http://czateria.interia.pl/czat-magazyn ... 20744808,2,
_________________ *****
|
Pn kwi 23, 2012 5:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dedykuję Alus i innym sfrustrowanym, którym nie podobają się manifestacje w obronie TVTrwam: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7Pi8zSS3l0
|
Pn kwi 23, 2012 8:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie manifestacje, ale forma tych manifestacji. A frustruję mnie takie formy, bo wypaczają obraz katolicyzmu. Manifestacją wiary są procesje Bożego Ciała, pielgrzymki - jeśli nie dostrzegasz różnicy to szkoda Katolicyzm jest religią pokoju, a część manifestantów prezentowała bojowość, wrogość, nienawiść.
|
Pn kwi 23, 2012 9:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Nie manifestacje, ale forma tych manifestacji. A frustruję mnie takie formy, bo wypaczają obraz katolicyzmu. Manifestacją wiary są procesje Bożego Ciała, pielgrzymki - jeśli nie dostrzegasz różnicy to szkoda Katolicyzm jest religią pokoju, a część manifestantów prezentowała bojowość, wrogość, nienawiść. Proszę o link w którym zobaczę manifestantów prezentujących bojowość i wrogość, będę się za nich modliła.
|
Pn kwi 23, 2012 9:18 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Prosta muzyka dla niewiele wymagajacych ludzi. To juz lepsze parady gejów i lesbijek.
|
Pn kwi 23, 2012 11:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
alpert napisał(a): Prosta muzyka dla niewiele wymagajacych ludzi. To juz lepsze parady gejów i lesbijek. Masz rację z tymi niewiele wymagającymi ludźmi, gdyż efektem tej niesprawiedliwej, dyskryminacyjnej decyzji KRRiT, powinno być pójście na siedzibę tej instytucji, co najmniej z taczkami.
|
Pn kwi 23, 2012 12:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
w czym przejawia się rzekoma niesprawiedliwa decyzja KRRiTv? nie mogę się doszukać.
|
Pn kwi 23, 2012 21:14 |
|
 |
Elbrus
|
WE DEMAND THE FREEDOM OF SPEECH FOR POLISH MASSMEDIA  NIE BĘDZIE DWORAK PLUŁ NAM W TWARZ  I mój ulubiony: MOHER AGAINST BABYLON Więcej: http://glosrydzyka.blox.pl/2012/04/Zmykaj-matole-ida-katole-Transparenty-na-marszu.html
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Śr kwi 25, 2012 1:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Aleksander napisał(a): w czym przejawia się rzekoma niesprawiedliwa decyzja KRRiTv? nie mogę się doszukać. Nie doszukasz się, gdyż to nie była "rzekoma", a naprawdę niesprawiedliwa decyzja KRRiT. Wpisz w wyszukiwarkę: niesprawiedliwa decyzja KRRiT i odpowiedź na pewno znajdziesz. Decyzja była niesprawiedliwa, dlatego modlono się i protestowano 21kwietnia w Warszawie: http://www.tv-trwam.pl/index.php?sectio ... =21-04-12a
|
Śr kwi 25, 2012 9:00 |
|
 |
vulkan
|
Co za życie ludzie modlą się do Boga o taką głupotę jaką jest telewizja.
|
Śr kwi 25, 2012 15:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@vulcan, kiedyś uważano, że tv jest zła: telewizor stał się jednym z atrybutów ojca, który siedząc na kanapie czy fotelu zasłania się gazetą, uciekając od kontaktu z resztą rodziny; czy atrybut młodzieży, która spędzając długie godziny przed telewizorem, zaniedbywała naukę.
cóż, czasy się zmieniły. paradygmaty przesunęły na inne podmioty. dziś bez tv da się żyć i być na bieżąco informowanym.
osobiście nie oglądam TV Trwam, a moi bliscy są przesyceni tvn'em (sam się dziwię temu jak można całymi dniami to nic_ciekawego oglądać). osobiście jestem zwolennikiem bezpłatnych kanałów tematycznych.
uważam jednak, że i tak, wy - zwolennicy tej telewizji, dostrzegliście sukces. zostaliście zauważeni!
KRRiT nie jest wieczna, choć przyglądając się prognozom politycznym długo będzie trzeba czekać na przychylny skład rady.
|
Cz kwi 26, 2012 7:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
vulkan napisał(a): Co za życie ludzie modlą się do Boga o taką głupotę jaką jest telewizja. Nie tylko się modlą, ale wiedzą jak duże znaczenie ma TVTrwam, w której nie ma przemocy, bylejakości, tandety, organizują protesty, w których jest dużo młodych ludzi, myślę, że równiez młodszych od Ciebie, popatrz: http://www.youtube.com/watch?v=RcABmrrs ... re=related
|
Pt kwi 27, 2012 11:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Obawiam się, że zbytnio gloryfikujesz TV TRWAM. To TYLKO telewizja. Bogu telewizja niepotrzebna.
|
Pt kwi 27, 2012 11:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Val napisał(a): Obawiam się, że zbytnio gloryfikujesz TV TRWAM. To TYLKO telewizja. Bogu telewizja niepotrzebna. Pisanie prawdy nie jest gloryfikacją, to po pierwsze, a po drugie niekoniecznie Bogu, ale ludziom, którzy preferują wartości, modlitwę podczas Apelu Jasnogórskiego, modlitwę różańcową, a odrzucają tandetę, bylejakość potrzebna jest TVTrwam, mnie również.
|
Pt kwi 27, 2012 11:56 |
|
|
|