"Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Alus napisał(a): Tylko dokumentalne filmy. Są wogóle dokumentalne filmy na TV Trwam??
|
Śr maja 02, 2012 21:55 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mykitos napisał(a): Alus napisał(a): Bardzo żadko Ale gafe walnąłaś !  To nie gafa, to Bul.
|
Śr maja 02, 2012 21:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mykitos napisał(a): Alus napisał(a): Tylko dokumentalne filmy. Są wogóle dokumentalne filmy na TV Trwam?? Są  - historyczne z historii Polski, Kościoła.
|
Śr maja 02, 2012 22:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): A więc kolejne pytanie. Czy jakikolwiek program oglądasz w TVTrwam?
Pytanie dobre dla forum. Niełatwo jest oglądać, jeśli można tylko przez internet, często siada odbiór nawet przy dobrym łączu. Może ten cały multipleks rzeczywiście jest potrzebny. A co do programów, to czasem publicystyka, filmów jakichkolwiek jest za mało. Apel Jasnogórski często zawiera patriotyczne treści, warto słuchać przez RM. Telewizja jest na razie jako tako, moim zdaniem, słaba, ale rozwojowa. Ma maleńkie studio - ograniczenia techniczne, a i fundusze zapewne też nie za wielkie.
|
Śr maja 02, 2012 22:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ceid napisał(a): gita napisał(a): A więc kolejne pytanie. Czy jakikolwiek program oglądasz w TVTrwam?
Pytanie dobre dla forum. Niełatwo jest oglądać, jeśli można tylko przez internet, często siada odbiór nawet przy dobrym łączu. Może ten cały multipleks rzeczywiście jest potrzebny. A co do programów, to czasem publicystyka, filmów jakichkolwiek jest za mało. Apel Jasnogórski często zawiera patriotyczne treści, warto słuchać przez RM. Telewizja jest na razie jako tako, moim zdaniem, słaba, ale rozwojowa. Ma maleńkie studio - ograniczenia techniczne, a i fundusze zapewne też nie za wielkie. Apel Jasnogórski transmitowany jest w tym samym czasie przez RM i TVTrwam, ale ja wolę łączyć się za pośrednictwem TVTrwam. Widać obraz Matki Boskiej Częstochowskiej, często religijne i patriotyczne akcenty nie tylko słowne, ale wizualne. Jeśli natomiast idzie o homilie wygłaszane podczas uroczystych Eucharystii, to wolę słuchać przez RM.
|
Cz maja 03, 2012 8:09 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Apel Jasnogórski transmitowany jest w tym samym czasie przez RM i TVTrwam, ale ja wolę łączyć się za pośrednictwem TVTrwam. Widać obraz Matki Boskiej Częstochowskiej, Mszę mozna obejrzeć w TV. Wyspowiadać się wysyłając sms'a. A czy są może jakies korespondencyjne kursy osiagania unio mystica - cos na wzrór książek joga w weekend?
|
Cz maja 03, 2012 11:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przysłowia są mądrością narodów:"Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje" To przysłowie powtarzam rano, gdy chcę wstać bardzo wcześnie. Jutro chciałabym wstać o godz.5.00, gdyż o tej godzinie będzie retransmisja w TVTrwam z uroczystości na Jasnej Górze. Nie wierzycie? Przeczytajcie program: http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=program
|
Cz maja 03, 2012 21:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Przysłowia są mądrością narodów:"Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje"
Kto rano wstaje ten jest senny 
|
Cz maja 03, 2012 22:04 |
|
 |
vulkan
|
Nie rozumiem Gita po co cały czas piszesz co będziesz oglądać to nie temat od tego,a nikogo to nie obchodzi.
|
Pt maja 04, 2012 7:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
vulkan napisał(a): Nie rozumiem Gita po co cały czas piszesz co będziesz oglądać to nie temat od tego,a nikogo to nie obchodzi. Proponuję, abyś moje komentarze omijał szerokim łukiem.
|
Pt maja 04, 2012 8:52 |
|
 |
vulkan
|
Skoro nie trzymasz się tematu to chyba również mogę to robić,dlatego dzisiaj zamierzam obejrzeć jakiś fajny film w telewizji.
|
Pt maja 04, 2012 9:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Jutro chciałabym wstać o godz.5.00, gdyż o tej godzinie będzie retransmisja w TVTrwam z uroczystości na Jasnej Górze. Ja natomiast w ulotce reklamowej z mediamarkt dowiedziałem sie o promocji na aparaty fotograficzne. Bardzo bym chciał w dniu 5.05 (bo wtedy zaczyna obowiazywac promocja) przejść sie do sklepu niestety nie będzie mnie wtedy w mieście. Sadzę, że po powrocie bedzie juz za późno.
|
Pt maja 04, 2012 12:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To już dawno przestało być prośbą, jest żądaniem 2mln148tys.438 osób, domagających się miejsca na multipleksie dla TVTrwam. Oprócz pisemnych żądań odbywały się i będą się odbywać kolejne marsze protestacyjne przeciwko dyskryminacyjnej decyzji KRRiT. Tutaj, gdzie i kiedy odbędą się kolejne marsze: http://solidarni2010.pl/n,2571,8,marsze ... ediow.html
|
Pt maja 04, 2012 13:45 |
|
 |
vulkan
|
2mln148tys.438 osób z czego większość nie ogląda Trwam ale to szczegół. No proszę z prośby przerodziło się w żądanie a niedługo w rozkaz a potem wojna.
|
Pt maja 04, 2012 14:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
vulkan napisał(a): 2mln148tys.438 osób z czego większość nie ogląda Trwam ale to szczegół. No proszę z prośby przerodziło się w żądanie a niedługo w rozkaz a potem wojna. Nie wiem czy większość, ale trzy osoby, które znam osobiście, nie oglądają, ponieważ ta dyskryminacyjna decyzja Dworaka i spółki dotknęła ich bezpośrednio. Pisałam już o tym. Pięcio-osobowa rodzina mojej córki nie ma dostępu do TVTrwam, chociaz chciałaby oglądać, gdyż ma dostosowany odbiornik do telewizji cyfrowej, trzy osoby z nich podpisały, dwoje dzieci nie podpisały, chociaz chyba mogły podpisać, gdyż PESEL mają. Na pewno tych osób jest zdecydowanie więcej, ale nikt tego nie badał, czy jest ich milion, czy mniej czy więcej.
|
Pt maja 04, 2012 14:10 |
|
|
|