Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 10, 2025 0:44

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 153  Następna strona
 Platforma Nieobywatelska 
Autor Wiadomość
Post Re: Platforma Nieobywatelska
Jak rządziła PZPR, bardzo podobna do obecnie rządzącej Platformy członek tej partii po dokonaniu przestępstwa otrzymywał karę:zmiana miejsca najczęściej związane z wyższym stołkiem, w najgorszym wypadku wydalenie z partii.
Zwykły śmiertelnik nie miał możliwości być wyrzucony z partii , a więc lądował w więzieniu.
Obecnie Platforma robi podobnie, a przykładów tego jast tak wiele, że nawet nie warto o nich pisać.

Pt maja 25, 2012 16:47
gita napisał(a):
Jak rządziła PZPR, bardzo podobna do obecnie rządzącej Platformy członek tej partii po dokonaniu przestępstwa otrzymywał karę:zmiana miejsca najczęściej związane z wyższym stołkiem, w najgorszym wypadku wydalenie z partii.
Zwykły śmiertelnik nie miał możliwości być wyrzucony z partii , a więc lądował w więzieniu.
Obecnie Platforma robi podobnie, a przykładów tego jast tak wiele, że nawet nie warto o nich pisać.

Znowu: bla bla bla bla bla bez nawet jednego odwołania się do przykładów, żeby uwiarygodnić swoje słowa.

Pt maja 25, 2012 17:12

Platforma owszem rządzi źle ale porównywanie do PZPR jest czystą głupotą i brakiem znajomości historii. Poza tym mamy demokracje a nie komunizm. :)

Pt maja 25, 2012 17:17
Margaret_ka napisał(a):
gita napisał(a):

Znowu: bla bla bla bla bla bez nawet jednego odwołania się do przykładów, żeby uwiarygodnić swoje słowa.

A co by to się chciało??? Przecież gita to pokolenie które budowało socjalizm w tym kraju. Pokolenie niereformowalne, skażone. Co nam zostało?.....ano czekanie aż to pokolenie odejdzie w niepamięć.
Kiedy Izraelici zgrzeszyli Bóg doprowadził ich do Ziemi Obiecanej dopiero po wymarciu grzeszników....takmi sie skojarzyło.
Dopóki będą żyli ci co socjalizm za młodu (to nie grzech, ale brak rozeznania, takie były czasy. Nawyki jednak zostają..) budowali dopóty w tym kraju normalnie nie będzie.
To nie psycholodzy wymyślili...to sam Bóg wiedział i postanowił, że jego doskonałe, ale zepsute dzieło (CZŁOWIEK) jest ułomne i potrzeba czasu na to by się naprawiło.

Pt maja 25, 2012 20:43
humalog :nonono: - nie generalizuj, ja także należę do pokolenia budującego socjalizm.

So maja 26, 2012 7:14
A może jednak Platforma antyobywatelska?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qaj7KDj894

Wt maja 29, 2012 14:34

Gita, co ma Platforma do TV Trwam? :D

Wt maja 29, 2012 14:57
vulkan napisał(a):
Gita, co ma Platforma do TV Trwam? :D

Masz oczy, zobaczysz, masz uszy usłuszysz. wystarczy otworzyć podany przeze mnie link.

Wt maja 29, 2012 16:18
Antyobywatelska Platforma utrudnia życie Polakom na każdym szczeblu: centralnym i samorządowym.
Zdarza się, że obywatelom udaje się cofnąć te antyobywatelske ustawy i zarządzenia.
Pokazuje to TVTrwam w programie:"Polski punkt widzenia"
http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=psp

Cz cze 21, 2012 19:15

gita napisał(a):
Antyobywatelska Platforma utrudnia życie Polakom na każdym szczeblu: centralnym i samorządowym.
Zdarza się, że obywatelom udaje się cofnąć te antyobywatelske ustawy i zarządzenia.
Pokazuje to TVTrwam w programie:"Polski punkt widzenia"
http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=psp

Nie ma to jak znaleźć każdy powód by zareklamować Telewizję Trwam. :lol:
Tylko szkoda że mało kto chce to oglądać.

Cz cze 21, 2012 19:17
"Tylko szkoda że mało kto chce to oglądać"
To prawda, wielu zmanipulowanych świadomie zamyka oczy i uszy na prawdę, wolą żyć w kłamstwie.

Pt cze 22, 2012 9:19

Ty sporo o manipulacji wiesz bo sama jesteś manipulowana przez TV Trwam.

Pt cze 22, 2012 10:04
Dzisiaj na portalu salon24 napisałam notkę o tym jak głosuje Platforma w sejmie i komisjach sejmowych:
http://gita.salon24.pl/429777,platforma-glosuje-2-2-5

Wt cze 26, 2012 17:51

Cytuj:
Dzisiaj na portalu salon24 napisałam notkę o tym jak głosuje Platforma w sejmie i komisjach sejmowych:

Świetnie a ja wczoraj napisałem komentarz na 100 słów na pewnej stronie o sporcie.

Wt cze 26, 2012 17:59
vulkan napisał(a):
Cytuj:

Świetnie a ja wczoraj napisałem komentarz na 100 słów na pewnej stronie o sporcie.

To w sporcie Platforma tez miesza??? Nie wiedziałam.

Wt cze 26, 2012 19:15
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 153  Następna strona