Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 21, 2025 18:22

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 139 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona
 Bojkot olimpiady, euro, mundialu... 
Autor Wiadomość
Post Re: Bojkot olimpiady, euro, mundialu...
Otto_Katz napisał(a):
:gool:
To, że chłopów nie ma w tych godzinach na forum nie ulega wątpliwości. Nasze kochane kobitki też widać kibicują i uczą się co to spalony - brawo :brawo: .
Ale czyżby nieważny12 wbrew własnym przestrogom oglądał Euro 2012, że nie wykorzystuje tych forumowych pustek?
Nie do wiary :o !

(Gwoli uniknięcia zarzutu o brak patriotyzmu melduję, że dzielę się tymi uwagami w przerwie meczu. Howg :heej: ).

Hola hola - kobitki nie takie gamonie, aby musiały uczyć się co to jest spalony, w jaki sposób wypuszcza się na spalony, lub jakimi kiksami markuje się faul. Grecy wczoraj dali mistrzowski pokaz takiego właśnie markowania.
Ale remisu szkoda, bo gdyby nie karygodne błędy obrońcy, Szczęsnego, ten gol nie miał prawa zaistnieć.
I zupełnie nie pojmuję czemu Smuda nie skorzystał ze zmiany i wprowadzenia jakiegos młodego zawodnika, który wprowadziłby ożywienie i może szansę do zmiany wyniku.
Choć po tym co pokazali Rosjanie mam tylko nadzieję, że unikniemy losu Czechów i wynik nie będzie tak masakryczny.

So cze 09, 2012 8:10

I na mecz otwarcia nie spojrzałem (podczas całej transmisji robiłem coś innego)! Udało mi się!

A co do drugiego meczu - brak kartek, w pierwszym były 2 czerwone.

http://nicesport.pl/pilkanozna/119447/e ... sja-czechy

Protest przeciw Euro:

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... _Euro.html

I jeszcze film z komentarzem:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7D0fNtIdW0

Ruscy zadymiarze na EURO 2012 we Wrocławiu... Oceńcie sami. Katowali stewardów i nikt nie reagował... Co się będzie działo w Warszawie

Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.

So cze 09, 2012 10:21

Co z tego że były kartki przecież zawsze są taki jest już sport. Nie da się grać bez faulowania.

niewazny12 należysz do jakiejś sekty czy co??

So cze 09, 2012 10:54
Ruscy zadymiarze a Rosjanka krzyczy "Polacy co wy robicie".

So cze 09, 2012 11:23
Kto chce niech bojkotuje, kto wczoraj oglądał oba mecze ten nie może narzkać na brak dramaturgii, nagłych zwrotów akcji i pięknych goli - czyli tego wszystkiego co w futbolu najlepsze. A to była podobno najnudniejsza grupa :D . Strach pomyśleć co będzie się działo dzisiaj, jak zagrają Niemcy, Holendrzy i Portugalczycy...
MARIEL napisał(a):
Dzielni byli, tylko jak zwykle kondycyjnie siadli.

Trochę to tak wyglądało, ale moim zdaniem to nie kondycji brakło, ale pewności siebie i pomysłowości po straconym golu. Nasi reprezentanci mieli przecież Greków na widelcu, grali z przewagą jednego zawodnika, popełnili jeden błąd po który już się nie podnieśli mentalenie. Zbyt szybko uwierzyli, że mecz jest już wygrany.
Alus napisał(a):
I zupełnie nie pojmuję czemu Smuda nie skorzystał ze zmiany i wprowadzenia jakiegos młodego zawodnika, który wprowadziłby ożywienie i może szansę do zmiany wyniku.

Też nie mogę zrozumieć dlaczego Wolski lub Grosicki – zawodnicy dobrzy technicznie, grający niekonwencjonalnie, nie dostali szansy by zagrać w drugiej połowie przeciwko podmęczonym już Grekom, choćby za mało kreatywnego Obraniaka.
Alus napisał(a):
Choć po tym co pokazali Rosjanie mam tylko nadzieję, że unikniemy losu Czechów i wynik nie będzie tak masakryczny.

Spokojnie. Myślę, że pokonamy Rosję. :)
niewazny12 napisał(a):
Protest przeciw Euro

Euro najbardziej przeszkadza radykalnym feministkom i …kibolom.

So cze 09, 2012 12:15
mauger napisał(a):

Polska stara się o organizację Mistrzostw Europy w piłce nożnej kobiet. Czy wtedy będą ci sami wrogowie?

So cze 09, 2012 12:47
mauger napisał(a):
Spokojnie. Myślę, że pokonamy Rosję. :)

Naprawdę? Ja myślę, że nie będziemy się wstydzić, niezależnie
od wyniku, dadzą z siebie więcej niż w meczu z Grecją.
Chyba tylko ktoś uprzedzony może powiedzieć, że pierwsza połowa
w tym meczu była słaba.
Rozum podpowiada mi Rosja-Polska 3:2, ale..miej serce i patrzaj
w serce - obstawiam wynik odwrotny. :)

So cze 09, 2012 13:08
Kozioł napisał(a):
Polska stara się o organizację Mistrzostw Europy w piłce nożnej kobiet. Czy wtedy będą ci sami wrogowie?

Nie wiem. Musisz zapytać tych co protestują.
MARIEL napisał(a):
Naprawdę? Ja myślę, że nie będziemy się wstydzić, niezależnieod wyniku, dadzą z siebie więcej niż w meczu z Grecją.Chyba tylko ktoś uprzedzony może powiedzieć, że pierwsza połowaw tym meczu była słaba.Rozum podpowiada mi Rosja-Polska 3:2, ale..miej serce i patrzajw serce - obstawiam wynik odwrotny.

Naprawdę. Sądzę, że Rosjanie zwyczajnie nas zlekceważą. Po rozgromieniu teoretycznie najmocniejszego przeciwnika w grupie, większość rosyjskich piłkarzy jest już pewnie myślami w ćwierćfinale, a mecze z Polską i Grecją traktują jako zwykłą formalność. To jest dla nas szansa. Pierwsza połowa pokazała, że mamy ciekawy zespół o sporych możliwościach. W drugiej szybko stracona bramka spowodowała niepewność. Strach przed porażką w meczu otwarcia sparaliżował całą grę. Przypominam, że był to pierwszy mecz o stawkę tej drużyny. Na pewno zawodnicy czują niedosyt i zdają sobie sprawę z drzemiącego w nich potencjału. Liczę, że w spotkaniu z Rosją pokażą wiele sportowej złości.

Stawiam 3:1 dla Polski :) .

So cze 09, 2012 13:37
Cytuj:

Nie bez przyczyny przeszkadza kibolom. Ich zdaniem:

1) Euro to festyn dla Januszów z wymalowanymi twarzami, bez pojęcia o dopingu (a często i w ogóle o piłce), którzy na mecz przychodzą postać z założonymi rękami i najeść się słonecznika i krzyknąć "Polska gola". Dlatego wczoraj stadion z 50 tys. polskich kibiców sprawiał wrażenie jakby było na nim 2 tys ludzi.

2) Sukces polskiej drużyny będzie obtrąbiony jako sukces PZPNu i Rządu (również przez nich znienawidzonego)

So cze 09, 2012 14:18
Ale że co? ławki nie latały, czy jak?
Chyba różne mecze włóczykij oglądaliśmy, doping był
taki, jak powinien być.

So cze 09, 2012 14:24
Yhm ale ja tylko powiedziałem dlaczego kibole mają gdzieś Euro. Nie ze mną dyskutuj :P

A co do kibiców to wyklarowały się w świadomości społeczeństwa dwie skrajności -

a) Koks w kominiarce, z wyrwanym krzesełkiem w jednej ręce, maczetą w drugiej i petardą w plecaku.

b) Chłopek z przedziałkiem, pomalowaną twarzą, biało czerwonym cylindrem i szalikiem dopełniającym obraz klauna odpustowego (koniecznie z zapiekanką)

Nie jest to możliwe oczywiście ale gdyby doping prowadzili kibice a nie "konsumenci" to mecze oglądało by się bardziej żeby popatrzeć na nich a nie na reprezentację. Bo doping na meczach ligowych jest naprawdę świetny i nie jest to prymitywne "Polska gola" czy "Jeszcze jeden" ale całkiem błyskotliwe i zabawne przyśpiewki.

No ale taka rzeczywistość nie była częścią wizji GW, która to wizja obejmowała mecze w formie festynów rodzinnych z lożą dla gejów.

Ostatnio edytowano So cze 09, 2012 14:39 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

So cze 09, 2012 14:34
wloczykij napisał(a):
Euro to festyn dla Januszów z wymalowanymi twarzami, bez pojęcia o dopingu (a często i w ogóle o piłce), którzy na mecz przychodzą postać z założonymi rękami i najeść się słonecznika i krzyknąć "Polska gola". Dlatego wczoraj stadion z 50 tys. polskich kibiców sprawiał wrażenie jakby było na nim 2 tys ludzi.

Taką opinie mógł wyrazić jedynie ktoś kto nie ogladał nawet transmisji.

Przez pierwsze minuty graliśmy przytłoczeni atmosferą i dopingiem polskich kibiców. Mieliśmy wrażenie, jakby dach stadionu był tuż nad naszymi głowami - powiedział po meczu z Polską napastnik reprezentacji Grecji Giorgios Samaras.
Cytuj:
Sukces polskiej drużyny będzie obtrąbiony jako sukces PZPNu i Rządu (również przez nich znienawidzonego)

Kibole należą do tego typu ludzi, dla których sukces rodaków jest najtrudniejszy do przełknięcia.

So cze 09, 2012 14:39
Cytuj:
Taką opinie mógł wyrazić jedynie ktoś kto nie ogladał nawet transmisji.

Przez pierwsze minuty graliśmy przytłoczeni atmosferą i dopingiem polskich kibiców. Mieliśmy wrażenie, jakby dach stadionu był tuż nad naszymi głowami - powiedział po meczu z Polską napastnik reprezentacji Grecji Giorgios Samaras.

Widzisz, oglądałem calutki, od poczatku do końca. Jedyne co to słyszałem bezładny szum i czasem dmuchnięcie w trąbke. Jedyne co im dobrze wychodziło to gwizdy. A to co piłkarz do kamery powiedział to nie ma żadnego znaczenia bo to jest wywiad i ma powiedzieć to co ludzie chcą usłyszeć.

Cytuj:
Kibole należą do tego typu ludzi, dla których sukces rodaków jest najtrudniejszy do przełknięcia.

Ale do samych zawodników reprezentacji pretensji nie mają - jedynie do PZPNu i PO. Panuje pogląd że to nie reprezentacja narodowa a reprezentacja PZPNu właśnie.

So cze 09, 2012 14:43
wloczykij napisał(a):
Widzisz, oglądałem calutki, od poczatku do końca. Jedyne co to słyszałem bezładny szum i czasem dmuchnięcie w trąbke. Jedyne co im dobrze wychodziło to gwizdy.

To wszystko jasne. Mój wujek ma tendencję do zalegania
woskowiny w uszach, z czasem robi mu się taki czop woskowinowy,
który trzeba wypłukać. Też wtedy mówi, że słyszy jedynie szum.
Trzeba z tym iść do lekarza :glaszcze:

So cze 09, 2012 14:50
Ten artykuł jest kwintesencją tego co chciałem powiedzieć - http://www.weszlo.com/news/10731-Z_piat ... zezywaja__

MARIEL - czy ja Cię obraziłem albo najechałem na kogokolwiek?

So cze 09, 2012 14:54
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 139 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona