"Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Alus napisał(a): gita napisał(a): W TVTrwam skończyła się pierwsza część "Rozmów niedokończonych" z udziałem redaktorów Reszczyńskiego i Wilsteina. Druga część w RM od godz. 21.40.
P.S.Val i vulkan! Piliście nie piszczie!!! Piszcie tylko na trzeźwo, czego wam serdecznie życzę. TVTrwam odgrywa jednak pozytywną rolę - co jakiś czas zaprasza do programu jakiegoś masona, aby dowieść, że strach ma wielkie oczy a opowieści o masonach niszczących Kosciół można włożyć miedzy bajki  Jednym słowem w TVTrwa pluralizm, którego nie ma w mediach "publicznych"
|
Cz cze 28, 2012 20:32 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): gita napisał(a): W TVTrwam skończyła się pierwsza część "Rozmów niedokończonych" z udziałem redaktorów Reszczyńskiego i Wilsteina. Druga część w RM od godz. 21.40.
P.S.Val i vulkan! Piliście nie piszczie!!! Piszcie tylko na trzeźwo, czego wam serdecznie życzę. TVTrwam odgrywa jednak pozytywną rolę - co jakiś czas zaprasza do programu jakiegoś masona, aby dowieść, że strach ma wielkie oczy a opowieści o masonach niszczących Kosciół można włożyć miedzy bajki  Jednym słowem w TVTrwa pluralizm, którego nie ma w mediach "publicznych" To jednak Twój o. Rydzyk jest bardzo niezdecydowany, albo kłamie....w maju 2011r mówił o masonach: dwa są ich pierwsze cele: restytucja mienie żydowskiego, a drugie - rozwiązanie problemu Radia Maryja
|
Cz cze 28, 2012 22:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus! Co ma piernik do wiatraka?To znaczy na jakiej podstawie twierdzisz, że o.Rydzyk jest bardzo niezdecydowany, albo kłamie????????? P.S.Jeśli mason miał możliwość wypowiadania się na antenie RM, to znaczy, że o.Rydzyk kłamie??? Czy kiedykolwiek powiedział, że NIGDY na antenie RM nie wystapi mason??? Poza tym kto w/g Ciebie jest masonem?????
|
Pt cze 29, 2012 7:57 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus! Co ma piernik do wiatraka?To znaczy na jakiej podstawie twierdzisz, że o.Rydzyk jest bardzo niezdecydowany, albo kłamie????????? P.S.Jeśli mason miał możliwość wypowiadania się na antenie RM, to znaczy, że o.Rydzyk kłamie??? Czy kiedykolwiek powiedział, że NIGDY na antenie RM nie wystapi mason??? Poza tym kto w/g Ciebie jest masonem????? Gita....kłania się Biblia - Nie wprzęgajcie się z niewierzącymi w jedno jarzmo(2 Kor 7,14). O. Rydzyk stosuje swoistą taktykę - "swój" Żyd jest dobrym Żydem, "swój" mason jest dobrym masonem, a jak interes będzie tego wymagał, to i "swój" szatan będzie dobrym szatanem.
|
Pt cze 29, 2012 11:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tym razem w sądzeniu znowu posunęłaś się stanowczo za daleko. Spójrz do tyłu, kto tam stoi. Nie widzisz?  To normalne szatan istnieje, ale jest niewidoczny.
|
Pt cze 29, 2012 13:23 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Spójrz do tyłu, kto tam stoi. Nie widzisz?  To normalne szatan istnieje, ale jest niewidoczny. Jak chcesz szatana zobaczyć, wystarczy włączyć TvTrwam - tam pełno szatanów siedzi, sieją zamet, wywołują spory i liczą pieniążki które wpłaca im zmanipulowana gawiedź.
|
Pt cze 29, 2012 13:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Tym razem w sądzeniu znowu posunęłaś się stanowczo za daleko. Spójrz do tyłu, kto tam stoi. Nie widzisz?  To normalne szatan istnieje, ale jest niewidoczny. Bo widzisz szatan lubi konkubiny.... ja oglądałam wszystkie mecze, więc jestem wedle recepty RM konkubiną naprutą piwem http://glosrydzyka.blox.pl/2012/06/Radi ... -bite.html
|
Pt cze 29, 2012 14:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Już 2mln. 259tys. 015 osób podpisało protesty w związku z nieprzyznaniem miejsca na multipleksie dla TVTrwam. Odbyło sie ponad 90 marszy protestacyjnych. STOP DYSKRYMINACJI TVTrwam: http://www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1144285
|
Pn lip 02, 2012 20:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Do Rzecznika Praw Obywatelskich wpływały skargi dyskryminowanych odbiorców TVTrwam, na KRRiT. RPO Irena Lipowicz złozyła wniosek do Trybunału Konstytucyjnego. http://www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1145321
|
Śr lip 04, 2012 20:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Już 2mln. 259tys. 015 osób podpisało protesty w związku z nieprzyznaniem miejsca na multipleksie dla TVTrwam. Odbyło sie ponad 90 marszy protestacyjnych. STOP DYSKRYMINACJI TVTrwam: Mam nadzieję, że ja w przyszłości nie będę tak marnował ostatnich lat swojego życia. Chociaz kto wie, ponoć niektórzy na starość głupieją.
|
Śr lip 04, 2012 20:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Pani Rzecznik Lipowicz jest kobietą w sile wieku. Achad, Twoje insynuacje na temat jej starości, są wyjątkowo wulgarne i ohydne.
|
Śr lip 04, 2012 20:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Il_mondo_create napisał(a): Pani Rzecznik Lipowicz jest kobietą w sile wieku. Achad, Twoje insynuacje na temat jej starości, są wyjątkowo wulgarne i ohydne. Alez ja nie piszę o pani Lipowicz. Mam na mysli tych "dyskryminowanych".
|
Śr lip 04, 2012 20:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To Ty chyba nie wiesz o kim piszesz. Wśród dyskryminowanych milionów widzów Telewizji Trwam są osoby w najróżniejszym wieku, dzieci nie wyłączając. I dlaczego usiłujesz tym ludziom ubliżyć za to, że chcą mieć katolicka telewizje w domach?
|
Śr lip 04, 2012 21:19 |
|
 |
abert
|
Cytuj: że chcą mieć katolicka telewizje w domach? Trwam nie jest telewizją katolicką.
|
Cz lip 05, 2012 6:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
il_mondo_create napisał(a): To Ty chyba nie wiesz o kim piszesz. Wśród dyskryminowanych milionów widzów Telewizji Trwam są osoby w najróżniejszym wieku, dzieci nie wyłączając. I dlaczego usiłujesz tym ludziom ubliżyć za to, że chcą mieć katolicka telewizje w domach? Po pierwsze wcale nie sa dyskryminowani! Mają dostęp do TvTrwam poprzez takie media jak: - telewizja satelitarna (podstawowy i wystarczający zestaw z montażem od 300 zł, antena do cyfrówki z dekoderem i montażem jest droższa) - internet - kablówka (większość ma w pakiecie TvTrwam) Po drugie TvTrwam nie jest telewizją katolicką, jest telewizją prywatną o charakterze społecznym.
|
Cz lip 05, 2012 6:37 |
|
|
|