Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 13, 2025 20:23

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 815 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 55  Następna strona
 Wątek powitalny :) 
Autor Wiadomość

Post Re: Wątek powitalny :)
Witam, wszystkich. Bardzo mi miło. :-)

N lut 05, 2012 16:41

Hejas!

Dawno mnie nie było... wiem wiem ja też tęskniłem ;-)

Ciekawe jak długo tym razem zabawię :-)

N mar 18, 2012 21:55

Witajcie,
wprawdzie zarejestrowałem się już dawno ale od dłuższego czasu się nie udzielałem. Myślę, że to się zmieni :)

Pn kwi 09, 2012 23:44

Witam wszystkich :). Ja też jestem po przerwie, bo padł mi komputer i potem długo nie pamiętałam hasła... Az w końcu mnie oświeciło :)

N kwi 29, 2012 19:28

Witam! Znam to forum już od jakiegoś czasu, postanowiłam zarejestrować się i trochę popisać, mam nadzieję, że zapału wystarczy ;)

Śr maja 02, 2012 14:51

Cześć. Mam na imię Iwona. Dziś po raz pierwszy piszę tutaj choć byłam wcześniej zarejestrowana. Mam 19 lat. W tym roku zdawałam maturę. Jeżeli wynik będzie pozytywny to chciałabym dostać się na studia teologiczne. Wierzę, że pewne wiadomości zdobyte dzięki temu forum bądź też innym religijnym stronom będą mi bardzo przydatne.

Śr maja 16, 2012 20:30

Witam,jestem z podkarpacia z Archidiecezji Przemyskiej,we wrześniu skończę 16 lat.Znalazłam się na tym forum z nadzieją znalezienia przyjaciela,dlaczego szukam w ogóle w internecie? ponieważ w rzeczywistym świecie jestem bardzo nieśmiała,po za tym tutaj są ludzie którzy także interesują się religią,uważam że warto spróbować,gdyż już nic nie trzyma mnie przy życiu...Także jeżeli byłby ktoś chętny proszę pisać gg 43334268...a także aby zgłębiać wiedzę na tematy teologiczne,oraz poglądy innych.

So cze 02, 2012 21:37
Jest wątek powitalny, a niestety nie ma pożegnalnego, więc piszę tutaj.
Właściwie to już kilka godzin temu pożegnałam się z forum, ale specjalne pożegnanie należy się mojej największej przeciwniczce:ALUS.
Alus jestem wolna i szczęśliwa!!!
W niedzielę pożegnałam się z salonem24, a dzisiaj z tym forum.
Zaczęłam już być uzależniona, szczególnie od salonu24. Jest przysłowie:Nie ma tego co by na dobre nie wyszło i tak się stało.
Alus! Raz nawet udało Ci się mnie wyprowadzić z równowagi, ale NIGDY nie obrażałaś mnie jak kilku panów na tym forum, nawet ich nie wymienię.
Przed chwilą wróciłam z Gdyni, w któej w zeszłym roku się podkochiwałam, a wtym roku zakochałam.
W Gdyni, w której się urodziłam, ale mieszkałam tylko do 4 roku zycia.
Teraz wsiadam w autobus, 30 minut i jestem w pięknej Gdyni.
Zamiast ślęczyć przy komputerze delektuję się pięknym morzem i urokliwymi widokami.
Życzę ci Alus, godnego przeciwnika w dyskusjach oraz przyjaciół w tematach zgodnych z Twoimi poglądami.
Przyznam szczerze, że zależy mi na tym, aby mnie zbanowano, abym się już nigdy nie skusiła, aby pisać na tym forum, pomimo tego, że miałam tak godnego przeciwnika jak TY.
Żegnaj!

Wt lip 10, 2012 17:14

Cytuj:
ale NIGDY nie obrażałaś mnie jak kilku panów na tym forum, nawet ich nie wymienię.

Pamiętaj że ty także obrażałaś mnie gdy miałem inne zdanie. :-(

Gita rozumiem że jedziesz na wakacje ale mam nadzieję że jeszcze wrócisz. Wiem że często byliśmy odmiennego zdania, czasem leciały złe słowa lecz chciałbym zgody i szacunku. Mimo to życzę Ci udanych wakacji. :)

Wt lip 10, 2012 17:31
gita napisał(a):
Życzę ci Alus, godnego przeciwnika w dyskusjach oraz przyjaciół w tematach zgodnych z Twoimi poglądami.
Przyznam szczerze, że zależy mi na tym, aby mnie zbanowano, abym się już nigdy nie skusiła, aby pisać na tym forum, pomimo tego, że miałam tak godnego przeciwnika jak TY.
Żegnaj!

Hmm, nie znam Cię zbyt dobrze gita, nie śledziłam Twoich wpisów
( widocznie interesują nas zupełnie różne tematy ),
ale muszę przyznać, że to nietypowe i bardzo... ładne
pożegnanie :)
Wzruszyłam się...naprawdę :)

Wt lip 10, 2012 17:38
gita napisał(a):
Jest wątek powitalny, a niestety nie ma pożegnalnego, więc piszę tutaj.
Właściwie to już kilka godzin temu pożegnałam się z forum, ale specjalne pożegnanie należy się mojej największej przeciwniczce:ALUS.
Alus jestem wolna i szczęśliwa!!!
W niedzielę pożegnałam się z salonem24, a dzisiaj z tym forum.
Zaczęłam już być uzależniona, szczególnie od salonu24. Jest przysłowie:Nie ma tego co by na dobre nie wyszło i tak się stało.
Alus! Raz nawet udało Ci się mnie wyprowadzić z równowagi, ale NIGDY nie obrażałaś mnie jak kilku panów na tym forum, nawet ich nie wymienię.
Przed chwilą wróciłam z Gdyni, w któej w zeszłym roku się podkochiwałam, a wtym roku zakochałam.
W Gdyni, w której się urodziłam, ale mieszkałam tylko do 4 roku zycia.
Teraz wsiadam w autobus, 30 minut i jestem w pięknej Gdyni.
Zamiast ślęczyć przy komputerze delektuję się pięknym morzem i urokliwymi widokami.
Żegnaj!

Dziękuję za życzenia, ze swej strony życzę Ci wszystkiego najlepszego :)
I dobrze, że rozstałaś się z salonem24 - czytywałam tam Twoje wpisy i chamskie pod nimi komentarze - trochę mnie dziwiło, że chcesz przebywac w takim towarzystwie.
Myślę , że po przerwie kiedyś powrócisz tu :)

Wt lip 10, 2012 18:12
gita,
słowo ode mnie..
pamiętaj, ze to Pan wybiera wiernych, a nie wierni Pana.
jeśli w Niego wierzysz to powinnaś czynić Jego wole, a nie swoja.

miłego urlopu na plaży.

Śr lip 11, 2012 0:29

To i ja się przywitam...

Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus - nasz Pan i Zbawiciel!

Trochę o sobie; mężczyzna, żonaty, ojciec. Kiedyś ministrant, potem lektor, ONŻ II st., schola w parafii.
To pierwszy post - reszta już pewnie w innym dziale :)

N lip 15, 2012 21:04

Witaj Ziutecki

N lip 15, 2012 21:25
Ja dla odmiany chciałbym się pożegnać, nie wiem co chciałem Tu znaleźć ale chyba nie znalazłem.
Pozdrawiam i powodzenia.

Cz lip 19, 2012 21:07
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 815 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 55  Następna strona