Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 4:45

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
 Nauka - jak urodzić się w Świetle 
Autor Wiadomość

Post Re: Nauka - jak urodzić się w Świetle
Rutusa straszył. I, gwoli ścisłości, jego Mistrzem jest Jezus.

Orkiestra!

Pt sie 31, 2012 21:03
Nunka napisał(a):
Straszył kogoś(nie mogę znaleźć tego postu) przymusową nieobecnością na tym forum, w czym miał mu pomóc jego mistrz.

Tak jak napisał Lurker, to Rutusa straszył ;)
Tego postu nie ma, jak i całej reszty komentarzy, które tu zamieściliśmy, bo tradycyjnie stało się z nimi to, o czym w moim podpisie... ;)

Nunka napisał(a):
Ani chybi rycerz lne pomylił zaklęcia i sam zniknął :D

Hmmm... :hmmm: no tak to już z tymi czarami bywa... :hmmm:
Np. taki Melicamp w Baldur's Gate, któremu też czar nie wyszedł, zamienił się w kurczaka... :D
:twisted:

Pt sie 31, 2012 21:53
@Nunka wiedział(?) o kogo chodziło

Tak w ogóle, to czy wy jesteście ślepi?? Przecież na stronie poprzedniej jest cieszący się dużą sławą stosowny post brata @lne

Nie napiszę dokładnie gdzie, bo pewien user poleci ze skargą :roll:

Pt sie 31, 2012 22:01

Val napisał(a):
@Nunka wiedział(?) o kogo chodziło

Tak w ogóle, to czy wy jesteście ślepi?? Przecież na stronie poprzedniej jest cieszący się dużą sławą stosowny post brata @lne

Nunka nie miał pewności, ale teraz ją ma ;-) Dzięki za wskazanie tego cytatu, jednak tego konkretnego postu użytkownika lne już nie ma, a to właśnie tego wpisu szukałem.

So wrz 01, 2012 10:26

Mam podstawy, aby twierdzić, że użytkownik lne już się nigdy nie odezwie, gdyż był jedynie "drugą twarzą" innego użytkownika z tego forum. Na razie nazwijmy go użytkownikiem X. Ów X (nie jest nim J99) również nie prowadzi dyskusji w celu przekazania lub zdobycia wiedzy a głównie w celu denerwowania i wyprowadzania z równowagi dyskutantów (wręcz otwarcie twierdzi, że to właśnie go fascynuje i "nakręca"). Osoba ta jest bardzo inteligentna, odpowiednio wykształcona i dobrze przygotowana. Zdradza pewne cechy osobowości psychopatycznej, ale nie jest podręcznikowym przykładem psychopaty. Gierki tej osoby niezwykle przypominają mi podchody Jokera z filmu "Mroczny Rycerz", również były zaopatrzone w intelektualną otoczkę i "głębokie" komentarze.
Wspominam o tym, gdyż za pośrednictwem swojej "drugiej twarzy" użytkownik X pokazał, że jego deklaracje wiary są gołosłowne i traktuje religijność przedmiotowo. Jest mi z tego powodu przykro, gdyż była to osoba, która zdradzała niejakie symptomy "duchowości" - teraz już wiadomo, że cudzysłów jest tu niezbędny. Mamy tu kolejny "kamyczek do ogródka" kwestii powodów, dla jakich ludzie wybierają i kultywują ścieżkę religijności - w celu maskowania i wybielania swoich rzeczywistych motywów, o których sami wiedzą, że nie są pozytywne.

P.S. Mnie oczywiście żaden "Mistrz" nie przeszkadza w życiu. Co było łatwe do przewidzenia, ale wyłącznie dla osób trzeźwo patrzących na rzeczywistość (której ponoć nie ma!).

So wrz 01, 2012 17:37
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12