Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 06, 2025 13:15

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona
 Marsz "OBUDŹ SIĘ POLSKO" 29.09.2012 
Autor Wiadomość
Post Re: Marsz "OBUDŹ SIĘ POLSKO" 29.09.2012
Facet jest przynajmniej realistą nauczmy sie marzyć - aktualnie w obecnym układzie sił politycznych w parlamencie, stanowsko premiera pozostaje tylko w swerze marzeń
Chyba, że zdolny do wszelkich egzotycznych koalicji J. Kaczyński obwoła prof Glińskiego premierem, sam obejmując stanowisko nadpremiera, a v-ce premierami J. Palikota i L. Millera :D :lol: - choć i tak będzie to rząd mniejszosciowy.
,

Pn paź 01, 2012 11:53
Val napisał(a):
humalog napisał(a):
Tylko dziwie sie, ze facet z tytułem profesora zwyczajnego

To nie tytuł, a nazwa stanowiska w pracy. Tak jak adiunkt, czy "pani z dziekanatu". Nic nie świadczy o tym, że ktoś ma tytuł profesora.

No rzeczywiście....ale dawniej było inaczej i stanowisko profesora zwyczajnego było ukoronowaniem kariery naukowej.
Chociaz Gliński W 2008 otrzymał tytuł profesora nauk humanistycznych.

Pn paź 01, 2012 11:56
Ciekawe że kiedy PiS robi grożny ruch dla PO i rośnie w siłę, żydowska koalicja SLD i Ruchu Paliktota udająca tylko opozycję to za mało dla PO, aby wszyskie partie dążyły do zniszczenia jednego wspólnego wroga jakim jest PIS. Środowiska żydowskie rządzące tymi partiami w celu eliminacji jednego wroga na drodze do pełnej władzy nad Polską to za mało na PIS. W takich sytuacjach potrzebna jest pomoc z zewnątrz od Niemców i Rosjan, którzy chętnie udzielają rad Polakom, jak to bardzo niepodoba im się PIS. Koalicja środowisk zydowskich rządzącymi partiami i skupiona jedynie na zwalczaniu PISu razem z udającymi opozycję SLD i R. Palikota jak widać to za mało. Bo wiadomo czy rządzi PO, czy SLD czy R. Palikota, to władza jest w rękach środowisk żydowskich, dlatego każdemu jest dobrze a opozycja nie jest opozycją do rządu a w każdym przypadku do PISu, nawet jeżeli rządzi PO.
W takich sytuacjach nawet Niemcy i Rosjanie krytykują PIS.

Pn paź 01, 2012 13:05

quas napisał(a):
Koalicja środowisk zydowskich rządzącymi partiami i skupiona jedynie na zwalczaniu PISu razem z udającymi opozycję SLD i R. Palikota jak widać to za mało. Bo wiadomo czy rządzi PO, czy SLD czy R. Palikota, to władza jest w rękach środowisk żydowskich, dlatego każdemu jest dobrze a opozycja nie jest opozycją do rządu a w każdym przypadku do PISu, nawet jeżeli rządzi PO.

Do Ruchu Palikota to ty się akurat nadajesz - oni tam bardzo cenią takich geniuszy politycznych jak Biedroń czy quas, wg których opozycja zasiada w rządzie.

Pn paź 01, 2012 15:21

Cytuj:
Ciekawe że kiedy PiS robi grożny ruch dla PO i rośnie w siłę, żydowska koalicja SLD i Ruchu Paliktota udająca tylko opozycję to za mało dla PO, aby wszyskie partie dążyły do zniszczenia jednego wspólnego wroga jakim jest PIS.

Jaka koalicja żydowska co ty za głupoty wygadujesz. Czemu tyle w tobie złości i antysemityzmu. Udowodnij wpierw że SLD i RP są żydami, a nie snujesz głupawe wnioski nie poparte żadnymi dowodami.

Twoja naiwność tez mnie przeraża myślisz że PIS to prawdziwa opozycja? To głupole którzy tylko przez swoje błędy tracą wiecznie poparcie. Prawda jest taka że czy to PiS czy PO to jedna banda która nic dobrego dla Polskie nie zrobiła. Jak było z totalitarną ustawą o szczepieniu i sanepidzie w tym roku? Wszyscy posłowie ją poparli wbrew konstytucji i wasz mesjasz Kaczyński również ale w mediach tego nie nagłaśniali. Wierzysz tym wszystkim oszustom? To co oglądasz to walka o władze, nie o dobro obywateli jak można być tak naiwnym by tego nie widzieć.

Pn paź 01, 2012 15:40
Witold napisał(a):
Do Ruchu Palikota to ty się akurat nadajesz - oni tam bardzo cenią takich geniuszy politycznych jak Biedroń czy quas, wg których opozycja zasiada w rządzie.

Nie mam nic wspólnego ani z PO ani z tym tworem który się z niej wyłonił. Widać że nie masz nic rozsądnego do powiedzenia. Każdy średnio rogarnięty by się domyślił że nie chodziło o rząd i zamień se to słówko na sejm, niestety już nie mogłem tego przejęzyczenia poprawić. Ale myślę że to zwykła uszczypliwość.
Capslock napisał(a):
Jaka koalicja żydowska co ty za głupoty wygadujesz. Czemu tyle w tobie złości i antysemityzmu. Udowodnij wpierw że SLD i RP są żydami, a nie snujesz głupawe wnioski nie poparte żadnymi dowodami.

Mamy PO, PSL, SLD, Ruch Palikota i PIS, partie liczące się na scenie politycznej. Od kilku lat wszyskie te partie tworzą koalicję w walce z PIS. Jest to koalicja środowisk żydowskich mająca na celu wyeliminowanie ze sceny politycznej PISu, aby wpełni zawładnąć Polską na dobre. SLD i Ruch Palikota to nie jest opozycja do rządu, a do PIsu, który od dawna nie rządzi. Jedyną opozycją do rządu jest PIS, dlatego środowiska żydowskie rządzące partiami tak zwalczją od lat PIS, razem z partiami które tylko udają opozycję.

Żaden Polak, Franców, czy Niemiec.... reprezentujący swój kraj i chcący jego rozwoju, nigdy nie wprowadził by w swoim kraju aborcji bo jest to działanie destrukcyjne dla każdego kraju. Jest to zabijanie własnych dzieci. Proceder zabijania własnych dzieci ustanowiony przez rządy krajów jest tworem środowisk żydowskich mających wielkie wpływy na świecie i w Europie. Jest to destrukcja narodów przez środowiska żydowskie. Nigdy nie jest w interesie Polaka, Francuza czy Niemca itd. aby jego kraj mordował własne dzieci, jest to tylko i wyłącznie w interesie środowisk żydowskich mających władzę i wielkie wypływy w poszczególnych rządach krajów. Na naszej scenie politycznej też środowiska żydowskie dąża do wprowadzenia aborcji i jest to właśnie SLD i Ruch Palikota, twór PO. Władza tych środowisk w POlsce jest bardzo silna, dlatego wszystkie partie mają jeden cel, eliminację ze sceny politycznej PISu, aby zawładnąć na dobre Polską. Są w tym wspierane także ze strony Niemiec i Rosji, które nigdy nie działały na korzyść Polski, a mimo to chętnie potępiają PIS, aby manipulować Polakami że jedyną dobrą władzą dla nas są środowiska żydowskie i wspomóc władzę w zwalczaniu PIsu. Aż się miło czyta jak o takich wydarzeniach jak obecny Marsz Obudz Się Polsko, spływa krytyka na PIS od naszych sąsiadów którzy zawsze działali w imię dobra Polski. To jest właśnie ta siła środowisk żydowskich skupionych na eliminacji PIsu, wspierana także ze strony Niemiec i Rosji. Polsko obudz się. Te same środowiska zniszczyły Grecję, niszczą inne kraje i chcą w Polsce objąć pełną wladzę do czego potrzebna jest eliminacją Pisu. To jest powód dlaczego wszystkie partie, łączy jedno, walka w celu zniszczenia Pisu.

Pn paź 01, 2012 17:30
Ależ ci Żydzi wszechmocni - niszczą wszystko czego sie dotkną, nawet Żydówkę wydelegowali na Matkę Boga.

Pn paź 01, 2012 17:37

Przecież to rzekome potępianie PISu to szopka na którą się nabierasz. To są zdrajcy równie jak te wszystkie partię polityczne. Przypominam że już rządzili i zrobili to co wszyscy czyli nic.

Cytuj:
dlatego środowiska żydowskie rządzące partiami tak zwalczją od lat PIS, razem z partiami które tylko udają opozycję

Udowodnij że to środowiska żydowskie rządzą partiami? Czekam na dowody nie na twoje wymyślone wnioski. Skąd ta nienawiść do tego narodu? Hitler też ich nienawidził stąd tyle ofiar na tym narodzie.

Cytuj:
Władza tych środowisk w POlsce jest bardzo silna, dlatego wszystkie partie mają jeden cel, eliminację ze sceny politycznej PISu, aby zawładnąć na dobre Polską.

Nie widać tej eliminacji wręcz przeciwnie PO i PIS trzęsą Polską poprzez wymyślony konflikt przez obie partie po to by naiwni Polacy myśleli że się nie lubią. O innych partiach nie ma nagłośnienia po to by ludzie głosowali tylko na PO, PIS i inne sejmowe partie.

Cytuj:
Aż się miło czyta jak o takich wydarzeniach jak obecny Marsz Obudz Się Polsko, spływa krytyka na PIS od naszych sąsiadów którzy zawsze działali w imię dobra Polski.

Marsz Obudź się Polską jest czysto polityczny, a hasło można porównać do tego Hitlerowskiego. Nie mam zamiaru głosować na kogoś tak bezmyślnego.

Cytuj:
Żaden Polak, Franców, czy Niemiec.... reprezentujący swój kraj i chcący jego rozwoju, nigdy nie wprowadził by w swoim kraju aborcji bo jest to działanie destrukcyjne dla każdego kraju.

Żadne polak by nie poparł totalitarnej ustawy która mówi że każdy obywatel może być zaszczepiony bez jego zgody nawet siłą. Oczywiście partia PIS ją także poparła. Ustawa jest gorsza od tej o aborcji ponieważ przy aborcji ma człowiek wybór a tutaj nie. Gdzie ty masz oczy?

Pn paź 01, 2012 18:38
Cytuj:
Nie widać tej eliminacji wręcz przeciwnie PO i PIS trzęsą Polską poprzez wymyślony konflikt przez obie partie po to by naiwni Polacy myśleli że się nie lubią. O innych partiach nie ma nagłośnienia po to by ludzie głosowali tylko na PO, PIS i inne sejmowe partie.

Bez dowodów to tylko teoria spiskowa.

Cytuj:
Marsz Obudź się Polską jest czysto polityczny, a hasło można porównać do tego Hitlerowskiego. Nie mam zamiaru głosować na kogoś tak bezmyślnego.

Prawo Godwina dziękuję dobranoc.

Cytuj:
Żadne polak by nie poparł totalitarnej ustawy która mówi że każdy obywatel może być zaszczepiony bez jego zgody nawet siłą. Oczywiście partia PIS ją także poparła. Ustawa jest gorsza od tej o aborcji ponieważ przy aborcji ma człowiek wybór a tutaj nie. Gdzie ty masz oczy?

Zwłaszcza noworodek ma najwięcej do powiedzenia przy aborcji.

Pn paź 01, 2012 18:59

Cytuj:
Zwłaszcza noworodek ma najwięcej do powiedzenia przy aborcji.

Pisałem w sensie matki nie zrozumiałeś mnie. Ale żeby było jasno aborcji nie popieram.
Cytuj:
Bez dowodów to tylko teoria spiskowa.

Tak samo jak rzekomi żydzi: SLD i RP to też teoria spiskowa

Pn paź 01, 2012 19:04
Cytuj:
Pisałem w sensie matki nie zrozumiałeś mnie.

Napisałeś że ustawa ta jest gorsza od ustawy aborcyjnej a więc doskonale Cię zrozumiałem. Nie ma takiego kryterium, którego można użyć aby stwierdzić że działanie - choćby najbardziej niegodziwe - wymierzone w świadomego i zdolnego do obrony człowieka jest gorsze od działania wymierzonego w skrajnie bezbronną istotę ludzką.

Cytuj:
Tak samo jak rzekomi żydzi: SLD i RP to też teoria spiskowa

A więc walcząc z jedną teorią spiskową z którą nie wierzysz, podałeś inną, w którą akurat wierzysz? Nie tędy droga. Z każdych niepotrzebnych słów zostaniemy rozliczeni a bredzenie o V kolumnach, żydokomunie, masonach, zdradach i spiskach bez poparcia żadnymi dowodami (na zasadzie "piana mi cieknie to upuszczę trochę") szczególnie zalicza się do słów godnych rozliczenia.

Pn paź 01, 2012 19:13
quas napisał(a):
Proceder zabijania własnych dzieci ustanowiony przez rządy krajów jest tworem środowisk żydowskich mających wielkie wpływy na świecie i w Europie. Jest to destrukcja narodów przez środowiska żydowskie. Nigdy nie jest w interesie Polaka, Francuza czy Niemca itd. aby jego kraj mordował własne dzieci, jest to tylko i wyłącznie w interesie środowisk żydowskich mających władzę i wielkie wypływy w poszczególnych rządach krajów.

@quas, jeśli nie masz dowodów na swoją tezę, to proszę
nie pisz więcej w ten sposób. To antysemityzm w czystej
(a właściwie mętnej :? ) postaci.
Przypominam fragment Regulaminu:
"Argumenty stosowane w dyskusji powinny opierać się na faktach i sprawdzonych źródłach, a dowodzenie tezy powinno być logicznie spójne. Należy trzymać się rozpoczętego wątku, bez zbędnych dygresji. Poglądy, jeśli stanowią oskarżenia, powinny zawierać argumenty, a nie jedynie nie podlegające dyskusji stanowiska. Ciężar dowodzenia oskarżenia spoczywa na oskarżającym, a brak dowodu jest równoznaczny z oszczerstwem."

Pn paź 01, 2012 19:20
Alus napisał(a):
Ależ ci Żydzi wszechmocni - niszczą wszystko czego sie dotkną, nawet Żydówkę wydelegowali na Matkę Boga.

Akurat Ja (Maryję) i tych dwunastu Żydków latajacych wokół Jej Syna możnaby jeszcze przełknąć...ale!

Ale ten spisek posunał się dalej! Żydzi wydelegowali jednego ze swoich i ogłosili Go Synem Bożym.

Ot! Cwany narodek.

Pn paź 01, 2012 19:44
MARIEL napisał(a):

Dobrze MARIEL. Dostosuję się :). Ale na swoją obronę mogę powiedzieć że padają tu zdania i słowa naprawdę obrażliwe, dotyczące wiary i wierzących, bez dowodów itd itd i są pozostawiane bez echa. Co do antysemityzmu, to nie uważam żeby takowy wypływał z mojego tekstu, to nie był atak na naród Żydowski. A dowód też przedstawiłem i dosyć jasno go wyjaśniłem, ale nie każdy musi się z nim zgadzać. Jest nim aborcja. Wprowadzana przez rządy państw dla zabijania dzieci w poszczególnych narodach. Jest to działanie destrukcyjne dla każdego narodu, wprowadzane nie przez ludzi reprezentujących swój kraj, a obce siły i wpływy..... jakie to już napisałem. U nas jest to SLD i Ruch Palikota, chcące aby Polska wprowadziła mordowanie naszych dzieci. Jest to destrukcja narodu w najczystszej postaci i chyba nie powiesz mi że jest to w interesie Polski czy każdego innego narodu (dla jego dobra) i że to Polacy reprezentujący te partie chcą to wprowadzić. Dla mnie jest oczywistym że to Polacy nie są, a jakie siły reprezentują wyjaśniłem. To może odnieś się do tego, jeżeli to nie jest w interesie Polski, jest to działanie na szkodę narodu i kraju, to co, kogo, jaki kraj, interesy reprezentują ludzie którzy tą destrukcję chcieliby by w Polsce wprowadzić. Bo dla mnie to jest właśnie dowód że partie wprowadzające zabijanie dzieci w Europie i chcące tego w Polsce, nie są Polskie i nie reprezentują Polski, ani narodów w których już to wprowadziły. To nie są Polacy i nie reprezentują interesu Polski, bo tylko komuś obcemu może zależeć aby Polska mordowała swoje dzieci, tak jak zostało to wprowadzone na inne narody. To jest dla mnie jednoznaczny dowód, ale ktoś może myśleć że to są Polacy i kierują się w ten sposób dobrem Polski.

Wt paź 02, 2012 9:04

MARIEL napisał(a):
quas napisał(a):
Proceder zabijania własnych dzieci ustanowiony przez rządy krajów jest tworem środowisk żydowskich mających wielkie wpływy na świecie i w Europie. Jest to destrukcja narodów przez środowiska żydowskie. Nigdy nie jest w interesie Polaka, Francuza czy Niemca itd. aby jego kraj mordował własne dzieci, jest to tylko i wyłącznie w interesie środowisk żydowskich mających władzę i wielkie wypływy w poszczególnych rządach krajów.

Przypominam fragment Regulaminu:
"Argumenty stosowane w dyskusji powinny opierać się na faktach i sprawdzonych źródłach, a dowodzenie tezy powinno być logicznie spójne. Należy trzymać się rozpoczętego wątku, bez zbędnych dygresji. Poglądy, jeśli stanowią oskarżenia, powinny zawierać argumenty, a nie jedynie nie podlegające dyskusji stanowiska. Ciężar dowodzenia oskarżenia spoczywa na oskarżającym, a brak dowodu jest równoznaczny z oszczerstwem."

@MARIEL. Z równym powodzeniem mogłabyś apelować do "kolegi" quasa, aby przestał się odżywiać.
Przecież sianie nienawiści, hołdowanie teoriom spiskowym, "subtelne" łączenie Chrystusa i polityki bieżącej oraz obrażanie userów nie podzielających jego poglądów (i późniejszy płacz, że "bydło" portalowe opacznie odczytało jego "szlachetne" intencje), to lejtmotyw jego forumowego istnienia.

Gwoli porównania załączam fragment z Regulaminu wortalu;

Obrazek

Regulamin serwisu Sadistic.pl

IV. Zasady tworzenia nowych wątków oraz pisania komentarzy

[wyciąg]
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane.
(...) - [ Proszę zwrócić szczególną uwagę na ten punkt Regulaminu! ]

Przy czym online jest na nim średnio 2 tysiące osób! Ze względu na specyfikę, w komentach równo fruwają wykropkowane wyrazy na "ch-a" i "k-a", lecz wycieczki etniczne, personalne i szowinizm (w każdej postaci) wobec "Żydków, opalonych i np. katoli" jest ostro zwalczany przez tamtejszą "morderację".
No ale to stronka dla chamów, bezbożników i sadoli. Nie to co tutejsi oblubieńcy JHWH, wszystkich świętych i błogosławionego, naszego Ojca Świętego.

Czy tym samym sugeruję aby @quasowi i jeszcze kilkunastu "przesympatycznym" kolegom (aż łzy cisną się do oczu na wspomnienie, iż "przemiła" @gita rozstała się z nami 10 lipca) - przyznać jakieś punkty karne lub utemperować ich (nomen omen) temperament?
Uchowaj Boże - NIE!

Oni tak pięknie świadczą o tym, czym w praktyce jest religia "miłości" i jak "dorodne i zdrowe" wydaje owoce pośród gorliwych wyznawców, że skłonny jestem wręcz apelować, aby na tak wrażliwych "katolików" chuchać i dmuchać, gdyż wpisują się cudownie w motto naszego forum:

...Boga nie można spotkać w sieci, ale można
spotkać ludzi, którzy do Niego zaprowadzą...
(?)

Ostatnio edytowano Wt paź 02, 2012 12:12 przez Otto_Katz, łącznie edytowano 1 raz

Wt paź 02, 2012 12:06
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona