Uzdrowienia w wyniku działania Szatana
Autor |
Wiadomość |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
 Re: Uzdrowienia w wyniku działania Szatana
Ten temat jest o uzdrowieniach w imię Szatana - jeśli mogę przypomnieć. Według relacji Kacmajora efekty uzdrawiające były bardzo silne. To właśnie dlatego ludzie rzucali wszystko i wstępowali do sekty NIEBO. I tym samym wstępowali w objęcia Szatana.
Ja przestrzegałbym w szukaniu w zabiegach terapeutycznych wielkich, spektakularnych mocy. Dobra praktyka bioenergoterapii mówi, że choroba odchodzi w procesie mniej więcej tak długo trwającym jak jej narastanie.
Ci, którzy szukają "cudów" uzdrowicielskich są trochę niepoważni. No i igrają z Szatanem, bo od cudów i spektakli on jest wybitnym specjalistą.
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
Wt paź 02, 2012 22:10 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Dobra praktyka bioenergoterapii mówi, że choroba odchodzi w procesie mniej więcej tak długo trwającym jak jej narastanie.
Jak stwierdził o. Amorth bioenergoterapia na równi z magią i parapsychologia jest szarlatanerią, a......jak to stwierdził homo: Cytuj: Bo ten człowiek mówi sama prawdę i tylko prawdę. Dlatego namawiam, byście wysłuchali całości wywiadu z Ojcem. Każde zdanie w tym wywiadzie jest pełne wartości. AMEN
|
Wt paź 02, 2012 22:24 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Nie zakłamuj wypowiedzi Ojca Amortha. On tak nie powiedział, jak napisałeś. To jest tylko Twoja projekcja jego słów.
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
Wt paź 02, 2012 22:26 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ojjjj ty nałogowy kłamczuszku.... Cytuj: Szarlatanizm w środowisku medycznym nie był nigdy tak rozprzestrzeniony i nachalny jak w obecnym czasie. Wystarczy włączyć telewizor, by znaleźć, i tonie tylko w telewizji prywatnej, jakiegoś magika, bioenergoterapeuty, parapsychologa lub uzdrowiciela,który mówi o chorobach i najlepszym sposobie ich wyleczenia. Tupet tych osób nie zna granic: z wyjątkiem – przynajmniej na razie - raka, wszystko jest w zasięgu ich zdolności terapeutycznych. Od trombozy do reumatyzmu, od diabetyzmu do rwy kulszowej. To moja projekcja, czy słowa o. Amortha??? Tylko slepy nie zauważyłby, że bioenergoterapia jest postawiona w jednym rzedzie z magia, parapsychologią i uzdrowicielstwem...a wszystko to nazwane jest szarlatanerią. P.S. Wybaczam ci jednak ze względu na Twój wiek i daleko posunięta już porę nocną...
|
Wt paź 02, 2012 23:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Temat - " UZDROWIENIA W WYNIKU DZIAŁANIA SZATANA " - przeczytałam raz, za chwile przeczytałam ten sam temat drugi raz i nijak do niczego mi to nie pasuje prócz jednego bijącego po oczach - SZERZENIA KULTU SZATANA Panie homo_homini
|
Śr paź 03, 2012 3:12 |
|
|
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Myślę, że Szatan nie chce, by uprawiano jego publiczny kult. Otwarci sataniści zawsze będą jakimś marginesem wśród wierzących, proszę Pani Madzi. Szatan zdecydowanie woli, by po prostu wypełniano jego wolę, by otwierano mu szeroko drzwi. Gdy ludzie robią to w imię Boże, Szatana to tylko śmieszy i zdecydowanie satysfakcjonuje.
Przypominam, że Bogdan Kacmajor uzdrawiał oficjalnie w imię Boga ... Jeśli nie przeczytaliście, nie znacie faktów, to nie bardzo rozumiem o czym wy dyskutujecie?
|
Śr paź 03, 2012 8:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
homo_homini_canis_est napisał(a): Myślę, że Szatan nie chce, by uprawiano jego publiczny kult. Otwarci sataniści zawsze będą jakimś marginesem wśród wierzących, proszę Pani Madzi. Szatan zdecydowanie woli, by po prostu wypełniano jego wolę, by otwierano mu szeroko drzwi. Gdy ludzie robią to w imię Boże, Szatana to tylko śmieszy i zdecydowanie satysfakcjonuje.
Przypominam, że Bogdan Kacmajor uzdrawiał oficjalnie w imię Boga ... Jeśli nie przeczytaliście, nie znacie faktów, to nie bardzo rozumiem o czym wy dyskutujecie? |Chyba nie jedyny Kacmajor, skoro jak sam twierdzisz: wola chorego + wola bioenergoterapeuty zmusza wolę Chrsytusa do uzdrawiania konkretnej osoby. Chrześcijanie stale mówią bądź wola Twoja, lub np. Jeśli to jest zgodne z najświętszą wolą Twoją, udzielić mi łaski....
Ostatnio edytowano Śr paź 03, 2012 10:30 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Śr paź 03, 2012 10:21 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Więc podaj przykłady inne, jeśli takie znasz. I nie zaśmiecaj wątku bzdurami na temat Chrystusa i Jego Woli.
|
Śr paź 03, 2012 10:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Po co podawać podawac inne przykłady? Ale skoro tak chcesz to masz: Bioenergoterapia jest jaskrawym przykładem prób naginania woli Boga do woli człowieka.
|
Śr paź 03, 2012 10:59 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Taka ciekawostka: Wpiszcie w Google frazy "moc Boga" i "moc Szatana". Oto wyniki: moc Boga 3.780.000 moc Szatana 843.000 Pan mym Pasterzem, zła się nie ulęknę 
|
Śr paź 03, 2012 13:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
homo_homini_canis_est napisał(a): Taka ciekawostka: Wpiszcie w Google frazy "moc Boga" i "moc Szatana". Oto wyniki: moc Boga 3.780.000 moc Szatana 843.000 Pan mym Pasterzem, zła się nie ulęknę  A to niby co ma być? Jakies "wróżenie" za pomoca google? No ale mozna też wpisac "moc Diabła" i wyskakuje nam 1. 890.000 Tylko czy ktos poza homo, widzi w tym jakikolwiek sens?
|
Śr paź 03, 2012 14:05 |
|
 |
jesienna
|
humalog napisał(a): Po co podawać podawac inne przykłady? Ale skoro tak chcesz to masz: Bioenergoterapia jest jaskrawym przykładem prób naginania woli Boga do woli człowieka. To samo możesz zarzucić medynie. Bóg chce aby ktoś umarł na raka a tu ładują się lekarze z chemioterapią, naświetleniami no i naginają do swojej woli wolę Boga.
_________________ informuję, że nieużywanie dużych liter przeze mnie nie wynika absolutnie z braku szacunku dla kogokolwiek ale jest przede wszystkim spowodowane szybkoscią z jaką piszę (oraz czasem pewnymi problemami z klawiaturą), proszę o wyrozumiałość.
|
Śr paź 03, 2012 14:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Bóg chce aby ktoś umarł na raka Kto ci takie cos powiedział, że Bóg chce czyjejkolwiek krzywdy? Tylko nie mów, ze wierzysz w ludowe bajki o tym iż choroba jest karą za grzechy. Poza tym medycyna konwencjonalna posługuje sie srodkami znanymi o udowodnionym działaniu....a nie niekreślona, nieudowodniona i na dodatek nieznanego pochodzenia energią. Jak to jest w przypadku bioenergoterapii. Chciałbym równiez wspomnieć, że św. Łukasz Ewangelista z zawodu był lekarzem....czyżbys chciała zasugerować, ze tak ważna postać naginała wole Boga lecząc ludzi? Uprzedzając kolejne domniemania. Nie można również zarzucic naginania woli Boga ludziom takim jak św.o.Pio. Oni nie zarządzają bowiem jakąś tam energia, nie otwieraja na nia ludzi....oni sie tylko i wyłącznie modlą wstawiajac sie za chorym....uzdrawia Bóg osobowy.....a nie "energia kosmiczna"
|
Śr paź 03, 2012 14:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
O jednej rzeczy nie możesz zapominać Przyjacielu homo_homini - Szatan zawsze i wszędzie powie Królem i Panem Jest Chrystus - w tym jedynym przypadku nie kłamie. Jestem namacalnym przykładem że bioenergia niszczy człowieka i jedyną osobą która u Ciebie zasiała wątpliwość i dobrze o tym wiesz - NIGDY jednak publicznie do tego się nie przyznasz - ja jednak wiem iż tak jest - pomimo tego że się znamy tylko ze " słowa" pisanego
|
Cz paź 04, 2012 1:28 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Jak mógłbym opowiadać publicznie o tym, co mi powiedziałaś prywatnie? Jeśli chcesz to wyciągnąć, tak, jak Ci napisałem, sama opowiedz, jednak nie dla taniej sensacyjki dla internetowej gawiedzi, tylko tam, gdzie Ci wskazałem. Wtedy z tego może wyrosnąć jakiś pożytek. Zachęcam Cię też do nieustającej modlitwy w swojej własnej intencji. I pozdrawiam. Przy okazji, demon przypierany do muru nie chce przyznać, że Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata. Broni się przed tym potwierdzeniem i wije jak piskorz. Dopiero użycie wody święconej i soli egzorcyzmowanej wyzwolić z niego może wściekły skowyt "Tak, Panem stworzenia jest Jezus". Normalny człowiek, nieopętany i czysty nie ma żadnego problemu ze stwierdzeniem tego faktu. Szatana rozpoznaje się też po jego specyficznej wibracji, jakiej nie da się ukryć nawet pod maską Anioła, czy Jezusa. Do tego odczuwania jednak nie każdy jest zdolny i te odczucia mogą być niespecyficzne i zwieść. Najłatwiej poznać Szatana i jego sługi po kłamstwach, fałszach, insynuacjach, manipulacjach, oszustwach, pomówieniach, krętactwie. To jest ich świat i ich cele bytowania pomiędzy ludźmi. Jezus dał kiedyś bardzo dobrą wskazówkę: Po owocach ich poznacie. Szatan nie daje dobrych owoców. Gdyby jednak się zdarzyło, że diabeł daje dobry owoc, to byłby to znak zwycięstwa dobra nad złem, zwycięstwa Boga nad Szatanem. I o to przecież w tej ludzkiej historii chodzi 
|
Cz paź 04, 2012 8:15 |
|
|
|