Bioenergoterapia- niszczycielska siła-czy w każdym przypadku
Autor |
Wiadomość |
TQu
|
 Re: Bioenergoterapia- niszczycielska siła-czy w każdym przyp
Alus napisał(a): Czego można zazdrościć ludziom zajmujacym się ezoteryką? Jeśli zajmują się tym chrześcijanie można jedynie współczuć i starać się wytłumaczyć zagrożenie duchowe. To, że Tobie nie pomogli w fizycznnym uzdrowieniu nic nie znaczy, wszka najdostojniesi hierarchowie po dziś dzień korzystają, a maluczkich tego świata maja w "nosie"
|
Pn paź 22, 2012 15:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
TQu napisał(a): Alus napisał(a): Czego można zazdrościć ludziom zajmujacym się ezoteryką? Jeśli zajmują się tym chrześcijanie można jedynie współczuć i starać się wytłumaczyć zagrożenie duchowe. To, że Tobie nie pomogli w fizycznnym uzdrowieniu nic nie znaczy, wszka najdostojniesi hierarchowie po dziś dzień korzystają, a maluczkich tego świata maja w "nosie" Nie wiem jacy hierachowie korzystają. A jeśli nawet, to błądzą bardziej niż laikat, bo obliguje ich dodatkowo dokument Kongregacji z 1942r. Ja w tego typu kuglarskie hokus pokus nie wierzę i nigdy nie udałabym się z żadną dolegliwością do gabinetu ezoteryka. I nikt z mojej rodziny.
|
Pn paź 22, 2012 15:54 |
|
 |
TQu
|
Alus napisał(a): Ja w tego typu kuglarskie hokus pokus nie wierzę i nigdy nie udałabym się z żadną dolegliwością do gabinetu ezoteryka. I nikt z mojej rodziny.
Nie wiem czy nie mijasz się z prawdą, w swoim czasie coś napomknęłaś o swoim małzonku, któremu nie pomogły "hokus pokus", a otręby.
|
Pn paź 22, 2012 16:20 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
TQu napisał(a): Alus napisał(a): Ja w tego typu kuglarskie hokus pokus nie wierzę i nigdy nie udałabym się z żadną dolegliwością do gabinetu ezoteryka. I nikt z mojej rodziny.
Nie wiem czy nie mijasz się z prawdą, w swoim czasie coś napomknęłaś o swoim małzonku, któremu nie pomogły "hokus pokus", a otręby. Otręby, zioła, to naturalne dary Boga. Nic nie mające wspólnego z jakimiś wymyślonymi kosmicznymi energiami.
|
Pn paź 22, 2012 16:43 |
|
 |
TQu
|
Alus napisał(a): TQu napisał(a): Alus napisał(a): Ja w tego typu kuglarskie hokus pokus nie wierzę i nigdy nie udałabym się z żadną dolegliwością do gabinetu ezoteryka. I nikt z mojej rodziny.
Nie wiem czy nie mijasz się z prawdą, w swoim czasie coś napomknęłaś o swoim małzonku, któremu nie pomogły "hokus pokus", a otręby. Otręby, zioła, to naturalne dary Boga. Nic nie mające wspólnego z jakimiś wymyślonymi kosmicznymi energiami. 1.Coś mi sie wydaje, że jednak pisałaś o tym, że korzystał nie chce mi sie sprawdzać najlepiej sama to sprawdz. 2.Najgorsze jest to, że kościół przez długi czas w latach 80 z 'hokus pokus" czerpał zyski.
|
Pn paź 22, 2012 17:03 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dobrze Ci się wydaje  ....własnie w latach 80-tych, gdy w polskich kosciołach hasał Harris, mąż przebywając na kontrakcie w pracy w ZSRR łyknął bakcyla Kaszpirowskiego. Z tym, że "leczył się" przed ekranem TV...znane adin..dwa..tri... Nie pomogło, więc musiał skorzystać z pomocy medycyny konwencjonalnej i kuracji ziołowo-otrębowej. Mnie nikt i nigdy nie przekonał i nie przekona do czegoś w rodzaju energii ezoterycznej lub kosmicznej w lekach homeopatycznych....czyli XX-XXI wiecznym hokus pokus.
|
Pn paź 22, 2012 17:11 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
TQu napisał(a): [2.Najgorsze jest to, że kościół przez długi czas w latach 80 z 'hokus pokus" czerpał zyski. Prosze uprzejmie o rozróżnianie "Kościoła" od osób należących do Kościoła, a działających prywatnie
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Pn paź 22, 2012 21:40 |
|
 |
TQu
|
medieval_man napisał(a): TQu napisał(a): [2.Najgorsze jest to, że kościół przez długi czas w latach 80 z 'hokus pokus" czerpał zyski. Prosze uprzejmie o rozróżnianie "Kościoła" od osób należących do Kościoła, a działających prywatnie Przepraszam z całego serca, miałem na myśli tylko niektórych duchownych.
|
Wt paź 23, 2012 1:44 |
|
 |
Ewelinka
|
TQu napisał(a): Słyszałem od koleżanki, która była na pielgrzymce w Meksyku widziała jak w katolickich kościołach leczą jajkiem. Moja ciocia ma problemy z cukrzycą i zaburzenia w psychice. Czeka z nadzieją kiedy i u nas z kościołach zaczną leczyć jajkiem. Może sie znajdą dobrzy ludzie i podpowiedzą gdzie w polskich kościołch juz leczą takimi niezawodnymi metodami. Będę ogromnie wdzięczna.
|
N lis 04, 2012 5:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ewelinka napisał(a): TQu napisał(a): Słyszałem od koleżanki, która była na pielgrzymce w Meksyku widziała jak w katolickich kościołach leczą jajkiem. Moja ciocia ma problemy z cukrzycą i zaburzenia w psychice. Czeka z nadzieją kiedy i u nas z kościołach zaczną leczyć jajkiem. Może sie znajdą dobrzy ludzie i podpowiedzą gdzie w polskich kościołch juz leczą takimi niezawodnymi metodami. Będę ogromnie wdzięczna. Napisz na PW do TQu aby podał Ci formę zaklęcia okultystycznego i sama ulecz ciocię.
|
N lis 04, 2012 10:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Moja ciocia ma problemy z cukrzycą i zaburzenia w psychice. Czeka z nadzieją kiedy i u nas z kościołach zaczną leczyć jajkiem. Może sie znajdą dobrzy ludzie i podpowiedzą gdzie w polskich kościołch juz leczą takimi niezawodnymi metodami. Będę ogromnie wdzięczna Mam nadzieję, ze u nas w kościołach takich idiotyzmów nikt nie wyprawia....a jeżeli tak to też chciałbym znac adres i nazwisko proboszcza takiej parafii. Niezwłocznie napisałbym do jego biskupa by wywalił idiote na zbity pysk i umieścił u czubków.
|
Wt lis 06, 2012 17:41 |
|
 |
ravella
|
humalog napisał(a): Cytuj: Moja ciocia ma problemy z cukrzycą i zaburzenia w psychice. Czeka z nadzieją kiedy i u nas z kościołach zaczną leczyć jajkiem. Może sie znajdą dobrzy ludzie i podpowiedzą gdzie w polskich kościołch juz leczą takimi niezawodnymi metodami. Będę ogromnie wdzięczna Mam nadzieję, ze u nas w kościołach takich idiotyzmów nikt nie wyprawia....a jeżeli tak to też chciałbym znac adres i nazwisko proboszcza takiej parafii. Niezwłocznie napisałbym do jego biskupa by wywalił idiote na zbity pysk i umieścił u czubków. W samych kościołach w Polsce to jeszcze na razie nie leczą ale w kościołach Ameryki północnej z powodzeniem jajka wykorzystuja w terapii. U nas duchowni już jeżdżą na Podlasie i leczą sie u szeptunek.
_________________ Boskość Moja Pozdrawia Boskość wszystkich ludzi.
|
Śr lis 07, 2012 4:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: W samych kościołach w Polsce to jeszcze na razie nie leczą ale w kościołach Ameryki północnej z powodzeniem jajka wykorzystuja w terapii. U nas duchowni już jeżdżą na Podlasie i leczą sie u szeptunek. To może niech zaczną jeździc do Tworek...psychiatra bardziej im sie przyda.
|
Śr lis 07, 2012 7:23 |
|
 |
ravella
|
humalog napisał(a): Cytuj: W samych kościołach w Polsce to jeszcze na razie nie leczą ale w kościołach Ameryki północnej z powodzeniem jajka wykorzystuja w terapii. U nas duchowni już jeżdżą na Podlasie i leczą sie u szeptunek. To może niech zaczną jeździc do Tworek...psychiatra bardziej im sie przyda. Oni są wykształceni i wiedzą co jest dla nich najlepsze.
_________________ Boskość Moja Pozdrawia Boskość wszystkich ludzi.
|
Śr lis 07, 2012 8:39 |
|
 |
Ewelinka
|
U bioenergoterapeuty w Tychach w tzw. piramidzie to trzy siostry zakonne i jeden ksiądz się leczyli zbawiennymi promieniami. Mieszkały tam od tygodnia.
|
Śr lis 07, 2012 8:44 |
|
|
|