Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 09, 2025 18:14

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 669 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45  Następna strona
 Bioenergoterapia- niszczycielska siła-czy w każdym przypadku 
Autor Wiadomość

Post Re: Bioenergoterapia- niszczycielska siła-czy w każdym przyp
Alus napisał(a):
Czego można zazdrościć ludziom zajmujacym się ezoteryką?
Jeśli zajmują się tym chrześcijanie można jedynie współczuć i starać się wytłumaczyć zagrożenie duchowe.

To, że Tobie nie pomogli w fizycznnym uzdrowieniu nic nie znaczy, wszka najdostojniesi hierarchowie po dziś dzień korzystają, a maluczkich tego świata maja w "nosie"

Pn paź 22, 2012 15:48
TQu napisał(a):
Alus napisał(a):
Czego można zazdrościć ludziom zajmujacym się ezoteryką?
Jeśli zajmują się tym chrześcijanie można jedynie współczuć i starać się wytłumaczyć zagrożenie duchowe.

To, że Tobie nie pomogli w fizycznnym uzdrowieniu nic nie znaczy, wszka najdostojniesi hierarchowie po dziś dzień korzystają, a maluczkich tego świata maja w "nosie"

Nie wiem jacy hierachowie korzystają.
A jeśli nawet, to błądzą bardziej niż laikat, bo obliguje ich dodatkowo dokument Kongregacji z 1942r.

Ja w tego typu kuglarskie hokus pokus nie wierzę i nigdy nie udałabym się z żadną dolegliwością do gabinetu ezoteryka. I nikt z mojej rodziny.

Pn paź 22, 2012 15:54

Alus napisał(a):

Ja w tego typu kuglarskie hokus pokus nie wierzę i nigdy nie udałabym się z żadną dolegliwością do gabinetu ezoteryka. I nikt z mojej rodziny.

Nie wiem czy nie mijasz się z prawdą, w swoim czasie coś napomknęłaś o swoim małzonku, któremu nie pomogły "hokus pokus", a otręby.

Pn paź 22, 2012 16:20
TQu napisał(a):
Alus napisał(a):

Nie wiem czy nie mijasz się z prawdą, w swoim czasie coś napomknęłaś o swoim małzonku, któremu nie pomogły "hokus pokus", a otręby.

Otręby, zioła, to naturalne dary Boga.
Nic nie mające wspólnego z jakimiś wymyślonymi kosmicznymi energiami.

Pn paź 22, 2012 16:43

Alus napisał(a):
TQu napisał(a):
Alus napisał(a):

Otręby, zioła, to naturalne dary Boga.
Nic nie mające wspólnego z jakimiś wymyślonymi kosmicznymi energiami.

1.Coś mi sie wydaje, że jednak pisałaś o tym, że korzystał nie chce mi sie sprawdzać najlepiej sama to sprawdz.
2.Najgorsze jest to, że kościół przez długi czas w latach 80 z 'hokus pokus" czerpał zyski.

Pn paź 22, 2012 17:03
Dobrze Ci się wydaje :) ....własnie w latach 80-tych, gdy w polskich kosciołach hasał Harris, mąż przebywając na kontrakcie w pracy w ZSRR łyknął bakcyla Kaszpirowskiego.
Z tym, że "leczył się" przed ekranem TV...znane adin..dwa..tri...
Nie pomogło, więc musiał skorzystać z pomocy medycyny konwencjonalnej i kuracji ziołowo-otrębowej.
Mnie nikt i nigdy nie przekonał i nie przekona do czegoś w rodzaju energii ezoterycznej lub kosmicznej w lekach homeopatycznych....czyli XX-XXI wiecznym hokus pokus.

Pn paź 22, 2012 17:11
Moderator

TQu napisał(a):
[2.Najgorsze jest to, że kościół przez długi czas w latach 80 z 'hokus pokus" czerpał zyski.

Prosze uprzejmie o rozróżnianie "Kościoła" od osób należących do Kościoła, a działających prywatnie

Pn paź 22, 2012 21:40
Zobacz profil WWW

medieval_man napisał(a):
TQu napisał(a):
[2.Najgorsze jest to, że kościół przez długi czas w latach 80 z 'hokus pokus" czerpał zyski.

Prosze uprzejmie o rozróżnianie "Kościoła" od osób należących do Kościoła, a działających prywatnie

Przepraszam z całego serca, miałem na myśli tylko niektórych duchownych.

Wt paź 23, 2012 1:44

TQu napisał(a):
Słyszałem od koleżanki, która była na pielgrzymce w Meksyku widziała jak w katolickich kościołach leczą jajkiem.

Moja ciocia ma problemy z cukrzycą i zaburzenia w psychice. Czeka z nadzieją kiedy i u nas z kościołach zaczną leczyć jajkiem. Może sie znajdą dobrzy ludzie i podpowiedzą gdzie w polskich kościołch juz leczą takimi niezawodnymi metodami. Będę ogromnie wdzięczna.

N lis 04, 2012 5:47
Ewelinka napisał(a):
TQu napisał(a):
Słyszałem od koleżanki, która była na pielgrzymce w Meksyku widziała jak w katolickich kościołach leczą jajkiem.

Moja ciocia ma problemy z cukrzycą i zaburzenia w psychice. Czeka z nadzieją kiedy i u nas z kościołach zaczną leczyć jajkiem. Może sie znajdą dobrzy ludzie i podpowiedzą gdzie w polskich kościołch juz leczą takimi niezawodnymi metodami. Będę ogromnie wdzięczna.

Napisz na PW do TQu aby podał Ci formę zaklęcia okultystycznego i sama ulecz ciocię.

N lis 04, 2012 10:11
Cytuj:
Moja ciocia ma problemy z cukrzycą i zaburzenia w psychice. Czeka z nadzieją kiedy i u nas z kościołach zaczną leczyć jajkiem. Może sie znajdą dobrzy ludzie i podpowiedzą gdzie w polskich kościołch juz leczą takimi niezawodnymi metodami. Będę ogromnie wdzięczna

Mam nadzieję, ze u nas w kościołach takich idiotyzmów nikt nie wyprawia....a jeżeli tak to też chciałbym znac adres i nazwisko proboszcza takiej parafii. Niezwłocznie napisałbym do jego biskupa by wywalił idiote na zbity pysk i umieścił u czubków.

Wt lis 06, 2012 17:41

humalog napisał(a):
Cytuj:
Moja ciocia ma problemy z cukrzycą i zaburzenia w psychice. Czeka z nadzieją kiedy i u nas z kościołach zaczną leczyć jajkiem. Może sie znajdą dobrzy ludzie i podpowiedzą gdzie w polskich kościołch juz leczą takimi niezawodnymi metodami. Będę ogromnie wdzięczna

Mam nadzieję, ze u nas w kościołach takich idiotyzmów nikt nie wyprawia....a jeżeli tak to też chciałbym znac adres i nazwisko proboszcza takiej parafii. Niezwłocznie napisałbym do jego biskupa by wywalił idiote na zbity pysk i umieścił u czubków.

W samych kościołach w Polsce to jeszcze na razie nie leczą ale w kościołach Ameryki północnej z powodzeniem jajka wykorzystuja w terapii. U nas duchowni już jeżdżą na Podlasie i leczą sie u szeptunek.

Śr lis 07, 2012 4:37
Cytuj:
W samych kościołach w Polsce to jeszcze na razie nie leczą ale w kościołach Ameryki północnej z powodzeniem jajka wykorzystuja w terapii. U nas duchowni już jeżdżą na Podlasie i leczą sie u szeptunek.

To może niech zaczną jeździc do Tworek...psychiatra bardziej im sie przyda.

Śr lis 07, 2012 7:23

humalog napisał(a):
Cytuj:

To może niech zaczną jeździc do Tworek...psychiatra bardziej im sie przyda.

Oni są wykształceni i wiedzą co jest dla nich najlepsze.

Śr lis 07, 2012 8:39

U bioenergoterapeuty w Tychach w tzw. piramidzie to trzy siostry zakonne i jeden ksiądz się leczyli zbawiennymi promieniami. Mieszkały tam od tygodnia.

Śr lis 07, 2012 8:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 669 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45  Następna strona