Rząd Tuska chce cenzurować homilie
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Rząd Tuska chce cenzurować homilie
frater napisał(a): Nawróć się, puki jeszcze czas Ja proponuję bys w pierwszej kolejności sam sie nawrócił. Jak przestaniesz tutaj osmieszać Jezusa, a tym samym robic wstyd wszystkim dobrym chrześcijanom to pogadamy. To jak, kiedy zaczynasz walke z tymi złymi duchami, które ciebie omotały ?  Bo pamietaj, jesli sie nie nawrócisz czeka ciebie piekiełko.
Ostatnio edytowano So gru 01, 2012 15:35 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
So gru 01, 2012 15:34 |
|
|
|
 |
frater
zbanowana na stałe
Dołączył(a): N kwi 15, 2007 21:52 Posty: 2219 Lokalizacja: GG 304230
|
Ja staram się Nawracać codziennie.
Czy chcesz Pomodlić się ze mną Modlitwą Kontemplacyjną Męki PAŃSKIEJ, czy lepiej bym Modlił się sam w Twojej Intencji?
ps każdy bez wyjątku Katolik może się Modlić Wstawienniczo za innych
Ostatnio edytowano So gru 01, 2012 15:40 przez frater, łącznie edytowano 1 raz
|
So gru 01, 2012 15:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
frater napisał(a): Czy chcesz Pomodlić się ze mną Modlitwą Kontemplacyjną Męki PAŃSKIEJ? Sorki ale nie. Nie lubię za bardzo ogladać scen w których ktos maltretuje, torturuje człowieka pogrążonego w agonii, jęczącego z bólu od kolejnych uderzeń bata czy wbijanych gwoździ. Czy widoku lejącej się krwi. W trosce o moje zdrowie psychiczne. Dlatego nie bede odprawiał zToba tych chorych praktyk. Horrorów równiez staram się nie odladać. Chociaz ostatnio widziałem jeden ciekawy - Sinister - ale to w drodze wyjątku.
Ostatnio edytowano So gru 01, 2012 15:49 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
So gru 01, 2012 15:40 |
|
|
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Więc będę sam Modlił się za Ciebie do BOGA OJCA.
a satanistyczny podpis nie przystoi na forum.wiara.pl czy mam wwas odwiedzić na wszym forum?
gdzie wtedy uciekniecie? gdzieś przecież musicie być
Ostatnio edytowano So gru 01, 2012 15:48 przez frater, łącznie edytowano 1 raz
|
So gru 01, 2012 15:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
frater napisał(a): Więc będę sam Modlił się za Ciebie do BOGA OJCA. Tylko proszę nie w ten sposób. To robi wieksze spustoszenie w głowie niz granie w Diablo III. ( i co niestety mozna zaobserwowac u ciebie) I pewnie Bogu Ojcu równiez sie nie podoba. W sumie na takie bardziej diabelskie to wyglada, ta cała kontemplacja męki - tortury, krew, agonia, smierć - dokładnie.
|
So gru 01, 2012 15:46 |
|
|
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
czy mam was odwiedzić na waszym forum?
gdzie wtedy uciekniecie?
przecież gdzieś musicie żyć do czasu...
|
So gru 01, 2012 15:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
frater napisał(a): czy mam was odwiedzić na wszaym foirum?
gdzie wtedy uciekniecie? Któz by chciał uciekac widząc takiego cudaka. Pewnie pobity zostałby rekord forum jesli chodzi o ilość uczestników w danej chwili je odwiedzających. Takiego kabaretu pewnie nikt by sobie nie odmówił
|
So gru 01, 2012 15:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Frater, fuller, przenieście tę osobistą wymianę zdań na PW. Przypominam jaki jest temat wątku: Rząd Tuska chce cenzurować homilie. Temat o Haiti już widzę też jest na forum, więc tu proszę kontynuować rozmowę na temat, inne posty od tej chwili usuwam.
|
So gru 01, 2012 15:56 |
|
|
|