Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 24, 2025 20:36

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 588  Następna strona
 Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy 
Autor Wiadomość

Post Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Tym bardziej zadziwia mnie jego udzielanie się w tym wątku.

Pn gru 17, 2012 17:09

To jest forum DYSKUSYJNE.
Regulamin dopuszcza kulturalne wyrażanie swoich poglądów.
Na innym konkurencyjnym forum są tam działy regulaminowo przeznaczone wyłącznie dla katolików. Tutaj nie ma takiego ograniczenia.

PS.
Zrozumcie, że kulturalnych ludzi mogą razić językowe "neologizmy", bez względu na to, kto je użył, gdzie i w jakim celu.

Pn gru 17, 2012 17:14

Kulturalni ludzie wiedzą gdzie są mile widziani a gdzie nie.

Pn gru 17, 2012 17:20

Dziękuję Tomku...Dam znać w tym tygodniu co z Oktawią???! piszcie jeśli coś nie tak,w końcu człowiek całe życie się uczy.Pozdrawiam... ;)

Pn gru 17, 2012 17:23

Patryk:

Ci niemile widziani ludzie zostali już zbanowani przez GOSPODARZY tegoż forum.
Pozwól, że gospodarze tegoż forum będą decydować, kto jest tutaj mile widziany.

Puszeczka - godne pochwały jest Twoje nastawienie.

Pn gru 17, 2012 17:28

Puszeczka dzięki za modlitwę,i jeśli możesz to bez słowa ,,pan,, :)

Pn gru 17, 2012 17:32

Terezjuszu. Już od rana modliłam się za Sylwię i będę kontynuować.

Pn gru 17, 2012 17:45

Mama Oktawi pisze tak;Lekarze wstrzymują się z chemią,bo badania wychodzą dobre,nagle płuco dziś zaczęło pracować,guz obkurcza się...W środę decyzja co robimy dalej?Oktawia zadziwia powrotem do formy po zabiegu,jednym słowem cud zaczyna działać,my to wiemy,wierzymy że zniknie..
A więc Moi Kochani zaczyna się dziać coś dobrego,ale poczekajmy do końca na finał..Ja wierzę że nasza modlitwa zostanie wysłuchana..Bardzo bym tego chciał..Bardzo..
Tomku nie ma sprawy...wszystko jest ok...
Terezjusz nie ma problemu...może być bez ,,pan,,.. :)

Pn gru 17, 2012 18:15
Łączę się w modlitwie za Oktawię, Sylwię i wszystkie osoby walczące z chorobą, szczególnie nowotworową.
Módlmy się dziś za chorych.
Wybaczcie ale mniej będę udzielał się w dyskusjach ponieważ postanowiłem ograniczyć czas spędzany w necie do minimum.
Cóż czas to cenna „rzecz”... rozumiecie ... ;)

Pn gru 17, 2012 21:10

ciao a tutti,desidero pregare,inoltre,anche per Oktawia e Sylwia,secondo le intenzioni del gruppo,affidare a Dio la loro vita. mi unisco,come sempre,a tutte le vostre intenzioni. pace a voi

Śr gru 19, 2012 22:42

ciao,sono sempre unito nelle vostre intenzioni

Cz gru 20, 2012 21:02

ale tu ostatnio cisza na forum . chyba wszyscy stoją w kolejce za karpiem lub pieką świąteczne makowce .
a do 100 lecia objawień Pani Fatimskiej 1608 dni , 6 godzin , 46 minut i 39 sekund . pozdr i smacznego karpia wszystkim .

Pt gru 21, 2012 10:32
Karp już kupiony....dzisiaj bedzie oprawiany. A żeby nie był zestresowany to spiewam mu piosenki :D

Pt gru 21, 2012 10:36

Dalsze wiadomości na temat zdrowia Oktawi;wiadomość wczorajsza!nowotwór łagodny,diagnoza jakiej nie zakładali,płuco ku zdumieniu pracuje jak zdrowe,guz zmniejsza się,jutro powiedzą co dalej,modlitwa działa..
Wiadomość dzisiejsza; Chemi nie będzie,a ostatniego grudnia operacja,chcą usunąć guza w całości,my ufamy ze do tego czasu zniknie sam.W niedziele dostanie krew bo ma anemie,jest słaba.To wszystko jest bardzo trudne,czasem brakuje sił...NIE ZAPOMINAJCIE O NAS! Tak pisze mama Oktawi.Myślę że na pewno o niej nie zapomnimy,mimo że idą radosne święta,to nie dla wszystkich one radosne będą.Ja i pewnie cała grupa różańcowa,może zapewnić że mimo wielkiego cierpienia,będzie pamiętać o niej w modlitwie.Tak właśnie zamierzam jej to powiedzieć,że nie jest sama z tym jakże trudnym cierpieniem,doświadczeniem życia.
Dziękuje Wam wszystkim za modlitwę,i proszę w dalszym ciągu o modlitwę za nią.Bardzo mi zależy żeby jej pomóc.To straszne,ale pewnie sama Oktawia musi cierpieć,pewnie więcej jest takich dzieci,nie jest przecież sama.Jak to jest moja grupo???
Takie doświadczenie,daje mi dużo do myślenia,ile możemy zrobić dobrego dla chorego człowieka,każdy pewnie chce być uzdrowiony.A my mamy takie możliwości,jesteśmy właśnie tutaj żeby im wszystkim pomóc.
Jakie to niezwykłe,uleczyć duszę i ciało.Dużo ostatnio myślę nad sensem cierpienia,zwłaszcza nad cierpieniem takich małych dzieci,bardzo mi ich szkoda.Każde cierpienie jest trudne,wiem jest ono potrzebne nam do zbawienia,no bo i Chrystus cierpiał.Ale co innego mówienie,a co innego przeżywanie go osobiście.
Jest to trudny bardzo temat.Mimo wszystko musimy się czasami zmierzyć z tym tematem.Stanąć twarzą,w twarz.Pozdrawiam

Pt gru 21, 2012 20:05

Andrzeju , niech podają Oktawii wyciśnięty sok z granata . mało kto wie że sok z tego owocu DEMOLUJE ( ! ! ! ) raka z maksymalną siłą rażenia . jak żaden inny owoc . a zapach Twojego sernika , który wypiekasz czuje aż na Bawarii . jutro z rana 1000 km do Torunia . w korkach i śniegu . obym wytrzymał . co za radość gdy po drodze w Świebodzinie zatrzymam się przy moim Chrystusie . pozdr .

Pt gru 21, 2012 20:20
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 588  Następna strona