Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Chętnie  Może zainteresowani wskażą od którego postu ? Nie ma potrzeby tworzenia nowego wątku, z tego co widzę wystarczyłoby przeniesienie do Uwag między użytkownikami.
|
Cz gru 20, 2012 8:45 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Val napisał(a): Jak słusznie zauważyła @szuba, brną w offtopa, a Liza chciałaby wyjaśnić na publicznym drażniącą ją kwestię zamiast na PW, więc mogłaby moderacja utworzyć osobny wątek  Skąd wiesz czego ja chcę? A może ja chciałam zupełnie czegoś innego niż odczytałaś? Do moderacji- można wszystko wyciąć. Nie będzie ciągu dalszego i jakichkolwiek pretensji z tego powodu do moderacji -teraz czy w przyszłości.
|
Cz gru 20, 2012 11:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Usunęłam ostatnią stronę (oprócz wpisu konsumentawiary).
|
Cz gru 20, 2012 12:13 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dziękuję.
|
Cz gru 20, 2012 12:23 |
|
 |
kinokijuf
|
Użytkownik chyc80 ma reklamę w podpisie. [§ III] 9. Moderator ma prawo wykasować post lub jego fragment w następujących przypadkach: […]w każdym przypadku zamieszczania reklam handlowych[…] W sprawie zamieszczania reklam na portalu należy kontaktować się z działem reklamy;
|
Pt gru 21, 2012 16:58 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Moderacjo! Zablokuj tego trolla maciejmoda.
Ilez razy można wklejac te same bzdury?
|
Pt gru 28, 2012 10:54 |
|
 |
Lurker
|
Mniejsza że bzdury, ważne że spam. Książkę reklamuje.
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
Pt gru 28, 2012 10:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Lurker napisał(a): Mniejsza że bzdury, ważne że spam. Książkę reklamuje. I promuje 44 prezydenta USA
|
Pt gru 28, 2012 11:04 |
|
 |
Lurker
|
Obecnie mamy sześć jednobrzmiących wątków jego autorstwa. Ban?
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
Pt gru 28, 2012 11:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
beldex napisał(a): MARIEL napisał(a): O.t. z uwagami osobistymi usunęłam. Proszę się trzymać tematu. co za uwagi osobiste?! jeżeli dobrze rozumiem to chodzi o Laveja ? że był Cyganem? bo był i w dodatku nacyganił aż strach czytać. Ale to dziwne Mariel, że z tego powodu usunęłaś mój post ? O "uwagach osobistych" tyczyło się wymiany zdań między fullerem i Humalogiem. Twój post miał raczej charakter rasistowski.
|
N gru 30, 2012 22:03 |
|
 |
beldex
|
rasistowski? nie mialam takiego zamiaru! to był raczej żart, gościu juz dawno nie zyje, szkoda, że nie reagujecie na obrażania Boga ( fuller albo podobny Jemu napisał " niech sie pieprzy", ale to tylko jeden przykład co zapamietalam z ostatnich postów)
|
Pn gru 31, 2012 16:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Beldex, pamiętam Cię z wcześniejszych postów i wiem, że nie miałaś takiego zamiaru  Jednak (zapewne nieświadomie) podałaś romskie pochodzenie jako czynnik dodatkowo go (LaVey'a)obciążający, co natychmiast zauważył inny user i skomentował. Jego komentarz z kolei wywołał uwagę innego i tak poleciało. Usunęłam całą "składankę", łącznie z Twoim postem jako inicjującym tę wymianę przytyków. Co do drugiego zarzutu - reaguję, przynajmniej staram się jak mogę 
|
Pn gru 31, 2012 19:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Fiu fiu fiu  Dwa ostrzeżenia w ciagu pięciu minut na niecałe 4 godziny przed końcem Roku..... Czyzby Moderacja "goniła" normę ?  Dosiego Roku Moderacji.... 
|
Pn gru 31, 2012 20:17 |
|
 |
szumi
Moderator
|
To znaczy, że moderacja nie jest w stanie ani na chwilę zapomnieć o swoim powołaniu 
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
Pn gru 31, 2012 20:36 |
|
 |
mareta
|
Szczęść Boże w Nowym Roku
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Pn gru 31, 2012 22:23 |
|
|
|