Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
dzięki za wtrącenie  . A dlaczego ja tego nie widziałam, to nie mam pojęcia. Łoślepła natynczas 
|
Cz sty 03, 2013 19:40 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: dzięki za wtrącenie Ojjj ale obciach!!! Nareszcie przyłapałem cie na błędzie  Ja się nie "wtrącam" tylko "wtrancam" 
|
Cz sty 03, 2013 19:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
humalog napisał(a): Ja się nie "wtrącam" tylko "wtrancam" jeśli się wtancasz, to insza inszość. Ja sie nigdy nie wtancam, ale zawsze się wtrącam (i to jest po polsku) 
|
Cz sty 03, 2013 20:04 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie pierwszy raz Uwagi między użytkownikami mylą się z Uwagami do moderacji. Hmm..Być może należałoby je przenieść z działu moderacji np. do Hyde Parku i przykleić u góry strony, albo cuś...
|
Cz sty 03, 2013 20:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): Nie pierwszy raz Uwagi między użytkownikami mylą się z Uwagami do moderacji. Hmm..Być może należałoby je przenieść z działu moderacji np. do Hyde Parku i przykleić u góry strony, albo cuś... Oj tam, oj tam. Znalazła się jedna czy druga gapa, to nie musicie od razu przestawiać forum  .
|
Cz sty 03, 2013 20:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ty już sobie tak nie ubliżaj  Są większe gapy, nie bój nic. Mnie się zdarzyło jechać środkiem komunikacji publicznej ponad 40 min mając za sąsiada kuzyna mojego męża i nie poznać go. Na drugi dzień mój małżonek pyta się z przekąsem: "Czym sobie zasłużyliśmy z moją rodziną, że nas nie raczysz zauważać?" 
|
Cz sty 03, 2013 22:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): Ty już sobie tak nie ubliżaj  Są większe gapy, nie bój nic. Mnie się zdarzyło jechać środkiem komunikacji publicznej ponad 40 min mając za sąsiada kuzyna mojego męża i nie poznać go. Na drugi dzień mój małżonek pyta się z przekąsem: "Czym sobie zasłużyliśmy z moją rodziną, że nas nie raczysz zauważać?"  Zdarza się  , ale z tego kuzyna to niezła "ofiara", skoro Cie poznał i nie zaczepił 
|
Cz sty 03, 2013 22:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rzekłaś  Widocznie coś takiego w sobie mam, że strach się do mnie odezwać 
|
Cz sty 03, 2013 22:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): Rzekłaś  Widocznie coś takiego w sobie mam, że strach się do mnie odezwać  Ja się nie boję, chociaż modem jesteś, to chyba nie jesteś taka straszna 
|
Cz sty 03, 2013 22:58 |
|
 |
szumi
Moderator
|
MARIEL napisał(a): Rzekłaś  Widocznie coś takiego w sobie mam, że strach się do mnie odezwać  Może bał się, że dostanie bana 
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
Cz sty 03, 2013 23:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
szumi napisał(a): Może bał się, że dostanie bana Kurczę, utwórzcie możliwość polubienia na wzór fb  . Monitor wtedy pozostanie czysty 
|
Cz sty 03, 2013 23:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
szumi napisał(a): Może bał się, że dostanie bana  Dlaczego o tym nie pomyślałam 
|
Pt sty 04, 2013 11:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): szumi napisał(a): Może bał się, że dostanie bana  Dlaczego o tym nie pomyślałam  To prosta odpowiedź - Rutyna 
|
Pt sty 04, 2013 14:10 |
|
 |
Panna_Funia
|
Val->Odpisuję w wątku, który z założenia chyba jest na tego typu wypowiedzi. Cytuj: Ponadto uważam, że używanie Pan/Pani na forum do czegoś zobowiązuje. Inaczej jest to postawa: kupię sobie elegancki garnitur i w ten sposób będę człowiekiem z klasą. I dlatego, że nie starasz się stosować tej elegancji i kindersztuby na wyższym niż przeciętnym poziomie, to i Pan/Pani w Twoich postach pasuje jak pięść do oka. Dlatego Cię testowałam. Niemniej oczywiście przypominam: to nie jest narzucenie sposobu w jaki masz pisać. Oceniam całokształt i dlatego też widzę, że ta oficjalna forma zwracania się jest tylko na pokaz.
Szczerze mówiąc, opinię którą miała Pani potrzebę wyrazić, to ja mam w ... – niektórzy nazywają to poważaniem. Totalnie, ale to totalnie mnie nie obchodzi co sobie Pani tam testuje, jakie kryteria do tego stosuje i jakie wnioski wyciąga. Ja tu po prostu widzę wycieczkę osobistą. Cytuj: I na forum poznaje się różnych ludzi, ale jak ich poznawać, skoro uciekają od wyjaśnień zasad, jakimi się w swoim życiu kierują? Zapewniam Panią, że wiecznie agresywny i napastliwy ton, to nie jest żaden sposób na poznawanie ludzi. Jeszcze kilka takich postów jak Pani względem mojej osoby ciągle praktykuje, i straci Pani jakąkolwiek okazję by dowiedzieć się bezpośrednio ode mnie czegokolwiek. Nie mam lat 5, nie siedzę w piaskownicy i nie rozglądam się komu by tu specjalnie przywalić wiaderkiem czy łopatką, a jeszcze lepiej sypnąć piaskiem po oczach. Siedzę na forum po to by rozmawiać. I Pani też niech do poziomu forum dorośnie. Póki co zaczynam mieć dość Pani personalnych wycieczek oraz użerania się z awanturnicą, i lada moment położę Pani na to definitywnie szlaban. Dziękuję.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Cz sty 10, 2013 14:43 |
|
 |
SweetChild
|
Przyroda nie znosi próżni, odeszła -Vi- witamy Pannę_Funię Inna osoba, inny nick, ale na forum liczą się przede wszystkim posty 
|
Cz sty 10, 2013 14:58 |
|
|
|