Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 13:45

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość

Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Admin jest kobietą, więc zrozumiała i uzasadniona jest chwiejność jej decyzji.
Też mnie zdziwiło, że najpierw Ci kazała, a potem zabroniła Ci założyć ten jeden temat.
A teraz dała Ci ostrzeżenie za to, że o tym napisałeś.

N sty 13, 2013 15:44

Doprawdy trudno jest pojąć kobiecą logikę :D

N sty 13, 2013 15:49

Admin jest kobietą, więc chyba rozszarpie teraz kosciol2012 na strzępy, a ja po papiesku Jej pobłogosławię. Dawno nie wyczytałem podobnego idiotyzmu...

...a nie, przepraszam, na ateiście kolega przekonywał mnie, że literki to forma życia inteligentnego. Ten sam kaliber "myśli".

Orkiestra!

N sty 13, 2013 15:49

Ja nie znam historii i treści wszystkich wątków zakładanych przez Pana Jajko, więc o tym całościowo wypowiadać się raczej nie mogę, ale odkąd tu jestem sama udzielam się w trzech (na dziesięć), które są jego autorstwa. Nie widzę w jego postach niczego co uderzałoby w sposób niesprawiedliwy w katolików. Są raczej po prostu informacyjne, a do tego staja się punktem wyjścia do wielu ciekawych dyskusji. Np. taki temat 'Miejsce krzyża w życiu publicznym' ma już 20 stron różnych opinii i poglądów. Może się mylę, ale przecież chyba o to chodzi na forum dyskusyjnym. Nie rozumiem tego zakazu zakładania tematów przez Pana Jajko.

...to be who I am

N sty 13, 2013 15:53
...a ja bym proponował te dyskusje przenieśc do specjalnie do tego przeznaczonego wątku.
Gdyz Admin wszystkich "rozszarpie" za pisanie nie tam gdzie nalezy i nie tego co tu przynależy :)

No chyba, ze okreslenie "Admin jest kobietą" ktos uważa za "Uwagę do moderacji"....

P.S.
na razie ten offtop mozna nazwać "Wzajemne uwagi nad praca moderacji" :D

N sty 13, 2013 15:54
Panna_Funia napisał(a):
Nie widzę w jego postach niczego co uderzałoby w sposób niesprawiedliwy w katolików. Są raczej po prostu informacyjne, a do tego staja się punktem wyjścia do wielu ciekawych dyskusji.

Bo i też nie o to stanowi problem. Swoją drogą jesteś dowodem na to, że sygnaturka Jajka wprowadza w błąd.

@Jajko może pisać wszystko to, co pisał wcześniej. Moderacja wymaga tylko, aby informacje umieszczał w wątkach już istniejących. Czyli chodzi o sprawy techniczne, a nie treść wątków.
Jeżeli ma info, która nie pasuje do żadnego z istniejących już wątków, to może założyć nowy wątek. Jednak jeżeli jest to kolejna info o pedofilii/alkoholizmie/ kochankach itp., to na forum już takie wątki istnieją i w tych wątkach ma umieszczać newsy, a nie zakładać osobny wątek.

@Kościół2012 seksistowskie, patriarchalne teksty pod adresem Admina są nie na miejscu.

Ostatnio edytowano N sty 13, 2013 17:30 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

N sty 13, 2013 17:27

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
W ten sposób 99% nowych wpisów powinna pojawiać się w istniejących już wątkach, bo chyba 99% tematów już zostało poruszonych. Będę się teraz uważnie przyglądał jakie nowe wątki powstają i zobaczę czy ich autorzy też będą, tak jak ja, przez administrację nękani (chciałem powiedzieć: upominani).

N sty 13, 2013 17:30
Wobec tego mamy konkurencję dla @Elbrusa :P. Wkleisz już istniejący wątek do nowego, aby go przeniesiono do już istniejącego i jak nie posłuchają, to masz podstawę oskarżenia modów o dyskryminację ;)

N sty 13, 2013 17:32
Dokłądnie na takiej zasadzie powinien być tylko 1 wątek z papieżem i w nim wszystko wklejane każdy osobny news dotyczący danego papieża. Tymczasem na całym forum mamy porozświewane dziesiątki tematów o JP2. Dlaczego Jajko miałaby oobowiązywać inna zasada?

N sty 13, 2013 17:33

Też o tych wątkach z papieżem wspominałem. Jak widać, dla mnie są jakieś specjalne zasady...
no chyba, że od tej chwili każdy NOWY wątek o papieżu zostanie zamknięty/przeniesiony. Będę się przyglądał...

N sty 13, 2013 17:34
Wygląda na to, że od dziś moderacja jest pod obserwacją :D

N sty 13, 2013 17:40

Na własne życzenie. Choć sądzę, że moja bezczelna postawa spowoduje, że bardzo szybko dostanę bana, choć nie łamię (już, nawet rzekomo) żadnego punktu regulaminu. Ot, po prostu jestem niewygodny.

N sty 13, 2013 17:43
Mike29, uzyles wszukiwarki?
search.php?keywords=Jan+Pawe%C5%82&terms=all&author=&sc=1&sf=titleonly&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj

Sa 33 tematy (a raczej dokladnie 35), gdzie w tytule jest Jan Pawel II. Mnostwo jest krotkich, czyli same sie zamknely. Kilka jest dluzszych. Po roku 2008 zalozona 11 nowych, z czego 5 ma wiecej niz 10 wpisow.
A poruszane sa rozne aspekty.

To naprawde jest nie do pojecia, ze moderacja moze kanalizowac radosna tworczosc gosci, zeby tu kompletny chaos nie zapanowal?

Dlaczego Jajko nie chce w Hyde Parku zalozyc tematu: "Zlo wyplywajace z religii" i tam wklejac swoje rewelacje? Dlaczego, jako czlowiek sprawiedliwy, ktory nie widzi tylko zla, nie zalozy zaraz obok watku: "Dobro wyplywajace z religii?"

I juz wilk (moderacja) bylby syty i owca (Jajko) cala.

@Jajko, ty nie jestes niewygodny. Ty jestes zle wychowany (jak to sie dawniej mowilo), czyli po prostu nieuprzejmy. Jak to sam zauwazyles: bezczelny.

N sty 13, 2013 17:45

Biedak. A pamiętasz Jajko tę historię o dziewczynie, co miała ducha wieszczego i lazła za św. Pawłem wydzierając się "ten jest prawdziwy świadek Boga", czy coś w ten deseń? Pamiętasz, co zrobił Paweł, znękany? No więc coś takiego Cię właśnie spotkało. Nękałeś Moderację swoimi topikami spod jednej sztancy - odebrano Ci tę możliwość. Zamierzasz nękać dalej? Powodzenia...

Orkiestra!

N sty 13, 2013 17:48

Biedacy. "Nękałem" ich DWA RAZY W MIESIĄCU. Doprawdy nie do wytrzymania.

N sty 13, 2013 17:52
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 498  Następna strona