Bioenergoterapia- niszczycielska siła-czy w każdym przypadku
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Bioenergoterapia- niszczycielska siła-czy w każdym przyp
Tak pisze - jak to ma się jednak do rzeczywistości w Kościele....
|
So sty 19, 2013 6:05 |
|
|
|
 |
Iroon
|
Magdalena_i napisał(a): Tak pisze - jak to ma się jednak do rzeczywistości w Kościele.... Najwyżsi hierarchowie maja to w d....pie. Przepisy są tylko dla owieczek. Cytuj: "Chciałem Karola ratować. Pomyślałem: Jeżeli nie skutkują lekarstwa, to może odniosą skutek metody niekonwencjonalne. Uprosiłem księdza biskupa Dziwisza o prywatną audiencję u Papieża dla znanego mi bioenergoterapeuty. Zgodził się. Przyjechałem z nim do Rzymu. Doprowadziłem do Pałacu Apostolskiego. Oddałem w ręce księdza biskupa. http://www.malinski.pl/?inc=read&id=325
|
So sty 19, 2013 8:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Iroon napisał(a): Magdalena_i napisał(a): Tak pisze - jak to ma się jednak do rzeczywistości w Kościele.... Najwyżsi hierarchowie maja to w d....pie. Przepisy są tylko dla owieczek. Cytuj: "Chciałem Karola ratować. Pomyślałem: Jeżeli nie skutkują lekarstwa, to może odniosą skutek metody niekonwencjonalne. Uprosiłem księdza biskupa Dziwisza o prywatną audiencję u Papieża dla znanego mi bioenergoterapeuty. Zgodził się. Przyjechałem z nim do Rzymu. Doprowadziłem do Pałacu Apostolskiego. Oddałem w ręce księdza biskupa. http://www.malinski.pl/?inc=read&id=325Powtarzasz się. Bł Jan Paweł II przyjął bioenergoterapeutę, przyjmował także Gorbaczowa, rozmawiał z Kastro - czyżby należało odczytywać, że popierał komunizm?
|
So sty 19, 2013 10:01 |
|
|
|
 |
Iroon
|
Przepraszam bardzo, żle wydukowałam z tego fragmentu wypowiedzi ks. Malińskiego. Byłem chyba ślepy przecież to jasne, że jakiś czarodziej nie mógł leczyć nieznaną energią papieża. On tam pojechał zdecydowanie na wycieczkę. A że był aż 2 razy to nic się nie stało. Widocznie mu się tam podobało. Ot tak po prostu.
|
So sty 19, 2013 16:17 |
|
 |
anmara
|
Iroon napisał(a): Przepraszam bardzo, żle wydukowałam z tego fragmentu wypowiedzi ks. Malińskiego. Byłem chyba ślepy przecież to jasne, że jakiś czarodziej nie mógł leczyć nieznaną energią papieża. On tam pojechał zdecydowanie na wycieczkę. A że był aż 2 razy to nic się nie stało. Widocznie mu się tam podobało. Ot tak po prostu. Wcale nie jesteś ślepy. Niektórym te fakty są nie na rękę. Lepiej je ukryć lub zafałszować, a jeszcze lepiej pisać o Garbaczowie czy Kastro żeby odwrócić tok dyskusji. "Chciałem Karola ratować. Pomyślałem: Jeżeli nie skutkują lekarstwa, to może odniosą skutek metody niekonwencjonalne"Z wypowiedzi ks. Malińskiego jednoznacznie wynika, po co tam pojechał bioenergoterapeuta.
_________________ *****
|
N sty 20, 2013 8:16 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
anmara napisał(a): Iroon napisał(a): Przepraszam bardzo, żle wydukowałam z tego fragmentu wypowiedzi ks. Malińskiego. Byłem chyba ślepy przecież to jasne, że jakiś czarodziej nie mógł leczyć nieznaną energią papieża. On tam pojechał zdecydowanie na wycieczkę. A że był aż 2 razy to nic się nie stało. Widocznie mu się tam podobało. Ot tak po prostu. Wcale nie jesteś ślepy. Niektórym te fakty są nie na rękę. Lepiej je ukryć lub zafałszować, a jeszcze lepiej pisać o Garbaczowie czy Kastro żeby odwrócić tok dyskusji. "Chciałem Karola ratować. Pomyślałem: Jeżeli nie skutkują lekarstwa, to może odniosą skutek metody niekonwencjonalne"Z wypowiedzi ks. Malińskiego jednoznacznie wynika, po co tam pojechał bioenergoterapeuta. I co wynika z faktu, że ks Maliński poprosił o pomoc bioenergoterapeutę - wniosek, ze bl. Jan Paweł II wierzysz w te sztuczki, czy może wyjaśnia to w jakiś sposób źródło owej energii?
|
N sty 20, 2013 9:59 |
|
 |
anmara
|
Alus napisał(a): anmara napisał(a): Iroon napisał(a): Przepraszam bardzo, żle wydukowałam z tego fragmentu wypowiedzi ks. Malińskiego. Byłem chyba ślepy przecież to jasne, że jakiś czarodziej nie mógł leczyć nieznaną energią papieża. On tam pojechał zdecydowanie na wycieczkę. A że był aż 2 razy to nic się nie stało. Widocznie mu się tam podobało. Ot tak po prostu. Wcale nie jesteś ślepy. Niektórym te fakty są nie na rękę. Lepiej je ukryć lub zafałszować, a jeszcze lepiej pisać o Garbaczowie czy Kastro żeby odwrócić tok dyskusji. "Chciałem Karola ratować. Pomyślałem: Jeżeli nie skutkują lekarstwa, to może odniosą skutek metody niekonwencjonalne"Z wypowiedzi ks. Malińskiego jednoznacznie wynika, po co tam pojechał bioenergoterapeuta. I co wynika z faktu, że ks Maliński poprosił o pomoc bioenergoterapeutę - wniosek, ze bl. Jan Paweł II wierzysz w te sztuczki, czy może wyjaśnia to w jakiś sposób źródło owej energii? Bioenergoterapeuci są to profesjonaliści, dobrze wykształceni ludzie, niektórzy są księżmi , lekarzami, napewno lepiej wiedza co czym jest niż osoba nie mająca nic wspólnego z bioenergoterapią.
_________________ *****
|
N sty 20, 2013 13:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Bioenergoterapeuci są to profesjonaliści, dobrze wykształceni ludzie, niektórzy są księżmi , lekarzami, napewno lepiej wiedza co czym jest niż osoba nie mająca nic wspólnego z bioenergoterapią. Gdyby tak więcej wiedzieli, to nie było tak wiele świadectw ludzi parających się bioenergoterapią, odczuwających problemy natury duchowej, uczucie zagubienia, szukających ratunku w Kościele.
|
N sty 20, 2013 15:17 |
|
 |
anmara
|
Alus napisał(a): Cytuj: Bioenergoterapeuci są to profesjonaliści, dobrze wykształceni ludzie, niektórzy są księżmi , lekarzami, napewno lepiej wiedza co czym jest niż osoba nie mająca nic wspólnego z bioenergoterapią. Gdyby tak więcej wiedzieli, to nie było tak wiele świadectw ludzi parających się bioenergoterapią, odczuwających problemy natury duchowej, uczucie zagubienia, szukających ratunku w Kościele. Te tak zwane świadectwa to tak jak jeden do miliona. Powiedz, czym jest twoje ograniczenie wobec ogromu nieznajomego. Księża bioenergoterapełci by ci tylko współczuli nieznajomości wiedzy.
_________________ *****
|
N sty 20, 2013 16:21 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
anmara napisał(a): Te tak zwane świadectwa to tak jak jeden do miliona. Powiedz, czym jest twoje ograniczenie wobec ogromu nieznajomego. Księża bioenergoterapełci by ci tylko współczuli nieznajomości wiedzy. slogany bez poparcia w jakichkolwiek faktach
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
N sty 20, 2013 17:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
anmara napisał(a): Alus napisał(a): Cytuj: Bioenergoterapeuci są to profesjonaliści, dobrze wykształceni ludzie, niektórzy są księżmi , lekarzami, napewno lepiej wiedza co czym jest niż osoba nie mająca nic wspólnego z bioenergoterapią. Gdyby tak więcej wiedzieli, to nie było tak wiele świadectw ludzi parających się bioenergoterapią, odczuwających problemy natury duchowej, uczucie zagubienia, szukających ratunku w Kościele. Te tak zwane świadectwa to tak jak jeden do miliona. Powiedz, czym jest twoje ograniczenie wobec ogromu nieznajomego. Księża bioenergoterapełci by ci tylko współczuli nieznajomości wiedzy. Ksiądz bioenergoterapeuta zasługuje na współczucie bo łamie kościelne zakazy parania się tymi praktykami. I potrzebuje modlitwy o uwolnienie.
|
N sty 20, 2013 17:17 |
|
 |
anmara
|
Alus napisał(a): I potrzebuje modlitwy o uwolnienie. Kim ty jesteś, że chcesz uczyć księdza bioenergoterapeuty "pacierza" jesteś po seminarium czy co?
_________________ *****
|
N sty 20, 2013 18:39 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
anmara napisał(a): Alus napisał(a): I potrzebuje modlitwy o uwolnienie. Kim ty jesteś, że chcesz uczyć księdza bioenergoterapeuty "pacierza" jesteś po seminarium czy co? czy jeśli policjant współpracuje z mafią trzeba być prawnikiem po aplikacji, aby stwierdzić, że policjant źle wykonuje swój zawód?
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
N sty 20, 2013 19:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
anmara napisał(a): Alus napisał(a): I potrzebuje modlitwy o uwolnienie. Kim ty jesteś, że chcesz uczyć księdza bioenergoterapeuty "pacierza" jesteś po seminarium czy co? Nie potrzeba seminarium aby wiedzieć o wydanym w 1942r przez Kongregację Świętego Oficjum zakazie księżom parania się wszelkimi praktykami w rodzaju radiestezji, bioenergoterapii. Lub zapisy Katechizmu 2117.
|
N sty 20, 2013 21:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
anmara napisał(a): Alus napisał(a): Cytuj: Bioenergoterapeuci są to profesjonaliści, dobrze wykształceni ludzie, niektórzy są księżmi , lekarzami, napewno lepiej wiedza co czym jest niż osoba nie mająca nic wspólnego z bioenergoterapią. Gdyby tak więcej wiedzieli, to nie było tak wiele świadectw ludzi parających się bioenergoterapią, odczuwających problemy natury duchowej, uczucie zagubienia, szukających ratunku w Kościele. Te tak zwane świadectwa to tak jak jeden do miliona. Powiedz, czym jest twoje ograniczenie wobec ogromu nieznajomego. Księża bioenergoterapełci by ci tylko współczuli nieznajomości wiedzy. Kto powiedział , że Szatan to idiota? Jest to istota inteligentna.
|
N sty 20, 2013 22:10 |
|
|
|