Autor |
Wiadomość |
bobo
|
Nutka, ty to zawsze coś wymyślisz!
Jakie te twoje specjały smaczne, dzięki, ale się obżarłam. Muszę iść pa,pa.
Paciorek i łóżeczko. Kto rano wstaje, temu....
A Zoe, tobie bilans kaloryczny wypadł chyba na O.
Tu sporcik, tu jedzonko u babci, straciłaś, nadrobiłaś i spoko.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
N maja 15, 2005 20:29 |
|
|
|
 |
angua
|
Spoon, ja Ci współczuję - tyle złośliwości, a i tak cała piaskownica Cię kocha
O, przepraszam - koffa
Zoe - ale miło Cię widzieć
Mam nadzieję, że nie śledziłaś ostatnio forum zbyt uważnie - poszłam wczoraj spać równo z Mieszkiem, czyli o wpół do piątej... Poprzednio w ogóle o szóstej, ale się nie liczy, bo to po powrocie  :D:D
I nie całkiem Ci wierzę, że sobie nie rozbiłaś żadnego kolana na tej siatkówce
Nutek, podpinam się pod Twoją wyżerkę, bom coś głodna notorycznie
Poprawię mięchem od Wikinga i będzie dobrze

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
N maja 15, 2005 20:42 |
|
 |
Nutka
|
Spoon proszę Cię. Mógłbyś wylewać jady gdzie indziej Gdzie indziej nabijać się z ludzi  Wiking między innymi jest dlatego taki kochany że nie wylewa niepotrzebnie jadu, sarkazmu i innych paskudztw tam na innych
N maja 15, 2005 20:44 |
|
|
|
 |
Julia
|
ufff... przekopałam sie wreszcie przez te... tony piasku
nosperku na kortowiadzie nie bylam... nawet nie wiem co sie tam dzialo... poza tym zdrowno za vbardzo nie pozwala mi balowac... a picie... ja i tak ne pije 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
N maja 15, 2005 20:47 |
|
 |
angua
|
A ja lubię złośliwości Spoona (trochę się boję, że po tym wyznaniu sobie pójdzie  ). Ironia, sarkazm i złośliwość jest dla mnie dowodem na inteligencję, ale może ja jakaś dziwna jestem.
Nutuś - trochę dystansu i będzie dobrze!
Spoo, taka rada - między wierszami pisz mniejszą czcionką, naprawdę pomaga

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
N maja 15, 2005 21:03 |
|
|
|
 |
Nutka
|
Dla mnie takie coś jak Spoon robi jest dowodem na brak szacunku/tolerancji dla innych. Miałam ciężkie dni i nie zanosi się na polepszenie. :(:( 3mcie się i dobranocka  Wilczku 
N maja 15, 2005 21:18 |
|
 |
Julia
|
a ja poprosze wilczkoerapie, bo ledwo żyje... nie wiem co sie dzieje, ale... nie cjhciclabym naszego piaskowiska opuścic stale
kto mi pomoze "dojść do siebie"?
|
N maja 15, 2005 21:28 |
|
 |
angua
|
Nutek, śpij długo i spokojnie, tego Ci trzeba
Julka, czy dochodzenie do siebie obejmuje wrzucenie w piach?  :D:D
Na wszelki wypadek zrobię to nie czekając na odpowiedź; nie widziałam jeszcze, żeby komuś zaszkodziło

|
N maja 15, 2005 21:46 |
|
 |
Julia
|
spokojnie wilczuś... poprosze jeszcze okłady w wilczka na noc (mozesz wskoczyc na moja kanape  bo ja nie mam ochoty na schodzenie na dywanik  )
|
N maja 15, 2005 21:56 |
|
 |
angua
|
Nutek, specjalnie dla Ciebie, na wyluzowanie  :D:D :

|
N maja 15, 2005 23:09 |
|
 |
wiking
|
angua napisał(a): A ja lubię złośliwości Spoona (trochę się boję, że po tym wyznaniu sobie pójdzie  ). Ironia, sarkazm i złośliwość jest dla mnie dowodem na inteligencję, ale może ja jakaś dziwna jestem.
No tak odstapilem od mojej przyrodzonej zlosliwosci i wyszedlem na glupca.
Dobrze wiking musisz znac swoje miejsce barbarzyncy!!!!!
Zoe czemu to zdezorientowanie. Skoro Cie nie bylo tak wczesnie w piaskownicy, chociaz sie umawialas na taniec, to powod byl w miare prosty.
No to jak zwykle o tej porze zabieram sie do sprzatania. Bobo zanioslem do Twojej baszty dwie becyki soku y kapusty.
Angua chetnie yostane przy piwie, wcale nie chce sie przezucac na tzlko na soczek.
(pomocy pozamieniamy mi sie litery y i z pozamienialy miejsca, a nawiasy mi sie przesunely o jednej przcisk w lewo, znak zapytania natomiast zamienil sie z myslinikiem, co zrobic? )
|
Pn maja 16, 2005 0:26 |
|
 |
angua
|
Angua na posterunku
Najlepiej zamknąć przeglądarkę i otworzyć na nowo (komputera raczej nie trzeba resetować).
I pocieszę Cię - nie mówiłam o implikacji w obie strony, to znaczy brak elementów wymienionych przeze mnie w tamtym poście nie oznacza automatycznie głupoty  :):)
Dobry wieczór tak w ogóle 
|
Pn maja 16, 2005 0:36 |
|
 |
Nutka
|
Ja zasuwam do domciu więc wstałam godzinę temu :D:D Dzieńdobry :):)
barbażyńca ?? we mnie też chyba coś z niego siedzi 

Pn maja 16, 2005 4:52 |
|
 |
Spoonman
|
Wiking - nigdy nie jest za późno żaby się zmienić!
Nutka a skąd wiesz, że nie potrzebnie. Ja tu mam swoje własne, jak napisałem, poletko. Tylko chyba nikt tu mnie nie rozumie, albo udaje, że nie rozumie (Angua, czy naprawdę tak kiepsko piszę między wierszami?)
Dobra wyszedłem już i tak na zgniłego tetryka to i tak sobie bardziej nie zaszkodzę...
Czy ktoś z szanownych interlokutorów mógłby mi wyjaśnić logiczny i merytoryczny sens nieistniejącego rzucania się nieistniejącymi babkami z nieistniejącego piasku?
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
Pn maja 16, 2005 6:34 |
|
 |
nospheratu
|
Julia napisał(a): ... a picie... ja i tak ne pije  Nie martw się, wyrobiłem 200% normy na tym polu Spoonman napisał(a): Czy ktoś z szanownych interlokutorów mógłby mi wyjaśnić logiczny i merytoryczny sens nieistniejącego rzucania się nieistniejącymi babkami z nieistniejącego piasku?
Sens jest podobny religii 
_________________ Mors dicit
|
Pn maja 16, 2005 8:59 |
|
|
|