Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jackie Chan dał 100 milionów dolarów na cele charytatywn
Panna_F unia. Co do lepszości- jak w bagienku, to nikt nie jest lepszy. Aby być lepszym, trzeba z bagienka wyjść. @Włoczykij. No żeby chociaż był to ateista wedle klasycznej definicji, bo wedle subiektywnej, to jest to prawie, które robi dużą różnicę 
|
Wt sty 22, 2013 20:04 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: @Włoczykij. No żeby chociaż był to ateista wedle klasycznej definicji Na bezrybiu... 
|
Wt sty 22, 2013 20:06 |
|
 |
Panna_Funia
|
Val->Pan humoś doskonale wie jak się pisze mój nick. Ten temat już z nim niedawno na forum przerabiałam. Najwidoczniej jednak on woli byśmy wzajemnie stosowali nieco inne formy swoich nicków, skoro po raz kolejny dziś nazywa mnie Panną Finią. agvis->Cytuj: Jak już coś piszesz, to skup się na prawdzie, a nie fantazjuj. Debile, szmaty... Którzy Katolicy tutaj tak kogoś nazwali? Pan Fuller nie fantazjuje. Katolikiem, który stosuje powyższe określenia jest np. taki pan humoś. Za 'szmatę' zarobił nawet dziś ostrzeżenie.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Wt sty 22, 2013 20:15 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
wloczykij napisał(a): Cytuj: @Włoczykij. No żeby chociaż był to ateista wedle klasycznej definicji Na bezrybiu...  Ekhm... ja nie być ateista ;P Ja co niedziela do koscioła chodzić A i teraz sobie czytam "Jezus, wewnetrzny nauczyciel" Laurenca Freemana. 
|
Wt sty 22, 2013 20:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Aaaa, teraz już widzę. No to jednak jeszcze nie pora umierać. Czekam na ateistę z prawdziwego zdarzenia.
|
Wt sty 22, 2013 20:38 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Pan Fuller nie fantazjuje. Katolikiem, który stosuje powyższe określenia jest np. taki pan humoś. Za 'szmatę' zarobił nawet dziś ostrzeżenie. NBo to już nie moja wina, ze Pani Admin ma kłopoty ze wzrokiem i widzi tylko to co chce widziec lub...to co jej nakazuja widzieć  Stąd to ostrzeżenie. "humoś"  Podoba mi sie Panno_Finio  Mam nadzieje, ze to przejaw czułosci, a nie objaw mdłosci 
|
Wt sty 22, 2013 20:54 |
|
 |
Panna_Funia
|
humalog->Cytuj: NBo to już nie moja wina, ze Pani Admin ma kłopoty ze wzrokiem i widzi tylko to co chce widziec lub...to co jej nakazuja widzieć  Stąd to ostrzeżenie. Proponuję zwrócić się ze swoimi spostrzeżeniami do Pani Admin w odpowiednim wątku. Chętnie się dołączę do dyskusji i dorzucę koleje 'i inne zdegenerowane Urbany'. Cytuj: "humoś"  Podoba mi sie Panno_Finio  Tym lepiej dla pana. Łatwiej się będzie panu przyzwyczaić. Mnie natomiast niespecjalnie przeszkadza Panna_Finia, ani Panna_Vunia. Zgaduję nawet z czym chciałby pan aby się to kojarzyło, i sądził pan pewnie, że mnie to wkurzy. No ale niestety dla pana. Zdziwiłby się pan dlaczego wybrałam do nicku właśnie Funia  Cytuj: Mam nadzieje, ze to przejaw czułosci, a nie objaw mdłosci  Niech pan zejdzie na ziemię. Pan to wyłącznie mdłości.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Wt sty 22, 2013 21:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Proponuję zwrócić się ze swoimi spostrzeżeniami do Pani Admin w odpowiednim wątku. Chętnie się dołączę do dyskusji i dorzucę koleje 'i inne zdegenerowane Urbany'.
Juz się zwróciłem  Acha nie zapomnij oprócz "zdegenerowanych urbanów" dołożyc także "katolickie zakały" od swojego psiapsiela fullera  Wy tak ładnie w jedna dudke dmiecie  Cytuj: Mnie natomiast niespecjalnie przeszkadza Panna_Finia, ani Panna_Vunia. Zgaduję nawet z czym chciałby pan aby się to kojarzyło, i sądził pan pewnie, że mnie to wkurzy. Mnie to nie interesuje czy sie wnerwiasz czy nie....naprawdę nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia  Panno_Wi-Fi  Cytuj: Niech pan zejdzie na ziemię. Pan to wyłącznie mdłości. Ja bardzo twardo stąpam po ziemie....co straśnie przeszkadza niektórym "miłosnym" chrześcijanom i wielu "wojujacym" ateuszom  Mozesz jednak dziekowac Bogu, że nie jestes żyrafą....one przy mdłościach baaaardzo dłuuugo ciepią 
|
Wt sty 22, 2013 21:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A tak juz poza tewmatem, którym jest totalny offtop.....to co bedzie te trzykrotne "Hip hip hurra" dla Jackie Chana? Facet w końcu wydał 100 zielonych baniek.....a że przy okazji reklamy zarobi kolejne 300 to nic wielkiego. Ważne by samopoczucie było lepsze 
|
Wt sty 22, 2013 21:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Humalog nie gwałć tak drastycznie języka polskiego. Na zbyt wiele sobie pozwalasz, i o ile fuller od czasu do czasu wyjeżdża ze swoimi tekstami, o tyle Ty to czynisz tak często, że stajesz się nudny, szablonowy i przewidywalny. Po prostu ze swoimi docinkami już przesadzasz. Uspokój się i pisz normalnie nicki.
|
Wt sty 22, 2013 21:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No więc offtop dalej trwa.....  Tak tak...fuller jest the besciak  Natomiast ty Val co wleziesz to wszedzie robisz offtop na mój temat......wybacz, ale nie przepadam za natrętnymi kobitami 
Ostatnio edytowano Wt sty 22, 2013 21:57 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Wt sty 22, 2013 21:56 |
|
 |
Panna_Funia
|
humalog->Cytuj: Acha nie zapomnij oprócz "zdegenerowanych urbanów" dołożyc także "katolickie zakały" od swojego psiapsiela fullera  Wy tak ładnie w jedna dudke dmiecie  Z Panem Fullerem się jeszcze dobrze spsiapsielić tu nie zdążyłam, a takie podobne spostrzeżenia na pana temat mamy. No ciekawe dlaczego... Cytuj: Mozesz jednak dziekowac Bogu, że nie jestes żyrafą....one przy mdłościach baaaardzo dłuuugo ciepią  Niewiele mi to pomaga skoro często się natykam na pana posty. A dziękować mam komu, ale nie jest to Bóg  Koniec offtopa z mojej strony.
...to be who I am
|
Wt sty 22, 2013 21:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tymczasem w prawdziwym życiu:
Załączniki:
39849c4ca629bd208975458fcdb1b5b9.jpg [ 37.22 KiB | Przeglądane 2236 razy ]
|
Wt sty 22, 2013 21:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
humalog - nie zapominaj, ze zarobiłeś już dwa ostrzeżenia, po trzecim przyjdzie Ci z wściekłością w ataku agresji zostać zbanowanym.
|
Wt sty 22, 2013 21:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Włóczykij "zabłysnał"....szkoda, ze nie intelektem...za wiele jednak wymagac od niego nie mozna  Alus Jak widać ateuszki az uszkami z radochy trzęsą....ale na razie nie widze powodu do bana. Chociaż kto wie co tam Admince po głowie lata gdy tu wpada na 5 minut  Cytuj: Z Panem Fullerem się jeszcze dobrze spsiapsielić tu nie zdążyłam, a takie podobne spostrzeżenia na pana temat mamy. No ciekawe dlaczego... Wy te same klimaty prezentujecie i po tych samych stronkach chadzacie.....Macie więc bardzo przewidywalne poglądy. Chociaz musze przyznac, ze jestes mniej natrętna od fullera.....czego nawet o niektórych chrześcijanach powiedziec sie nie da 
|
Wt sty 22, 2013 22:15 |
|
|
|