Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jackie Chan dał 100 milionów dolarów na cele charytatywn
Cytuj: Włóczykij "zabłysnał"....szkoda, ze nie intelektem...za wiele jednak wymagac od niego nie mozna Uuu coś słabo zripostowałeś, czyżby zadyszka?
|
Wt sty 22, 2013 22:29 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
humalog napisał(a): Włóczykij "zabłysnał"....szkoda, ze nie intelektem...za wiele jednak wymagac od niego nie mozna  Alus Jak widać ateuszki az uszkami z radochy trzęsą....ale na razie nie widze powodu do bana. Chociaż kto wie co tam Admince po głowie lata gdy tu wpada na 5 minut  Mężczyźni ogolenie na łyso należą do aktywnej części społeczeństwa i cechuję się na ogół wyższą inteligencją emocjonalną i doświadczeniem życiowym od przeciętnego "plastikowego człowieka".....cosik mi wychodzi, że nie jesteś ogolony na łyso  ... zupełne pudło z przypisaniem ateuszkom wyrazów kursywą napisanych. PS. okazja dobrej zabawy - odgadnąć, który z panów piszących na forum goli się na łyso 
|
Wt sty 22, 2013 22:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Stawiam na Jajka.....sądząc po avatarze  Co do włóczykija....jakis taki przygarbiony na tym obrazku, no i zaczątki brzuszka mu widać  I kto tu o zadyszce mówi? 
|
Wt sty 22, 2013 22:41 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
.
|
Wt sty 22, 2013 22:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
humalog napisał(a): Stawiam na Jajka.....sądząc po avatarze Pudło  ....przyznaj się - nie golisz się na łyso 
|
Wt sty 22, 2013 22:47 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): humalog napisał(a): Stawiam na Jajka.....sądząc po avatarze Pudło  ....przyznaj się - nie golisz się na łyso  Raz tylko w życiu ogoliłem sie na łyso...ale byłem wtedy na dwumiesięcznym rejsie i mało kto mnie widział  Tak więc nie gole sie na łyso, nie depiluje nóg i brzuszka tez nie hoduje 
|
Wt sty 22, 2013 23:29 |
|
 |
lokis
|
Dwie mewy i jeden satelita szpiegowski.  Agvis: Cytuj: A propos pomocy. Katolicyzm zobowiązuje do dyskretnej pomocy, więc pomaga się poprzez priva. Wiesz, ilu jest Katolików, którzy kupują sprzęty do szpitala, itd. nikomu o tym nie mówiąc? To się nazywa klasa. Ciekawe, ciekawe. Nikt nie wie ile, ale kazdy wie, duzo. Faktycznie klasa, I klasa szkoly podstawowej. 
|
Śr sty 23, 2013 10:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To takie proste...dać z czegoś co i tak zbywa  I jeszcze się tym chwalić na cały świat Medialna filantropija...
|
Śr sty 23, 2013 10:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ciekawe, ciekawe. Nikt nie wie ile, ale kazdy wie, duzo. Faktycznie klasa, I klasa szkoly podstawowej.  Może i pierwszej, bo zasadnicze - Kiedy więc dajesz jałmużnę, nie trąb przed sobą, jak obłudnicy czynią w synagogach i na ulicach, aby ich ludzie chwalili.
|
Śr sty 23, 2013 11:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Cytuj: Ciekawe, ciekawe. Nikt nie wie ile, ale kazdy wie, duzo. Faktycznie klasa, I klasa szkoly podstawowej.  Może i pierwszej, bo zasadnicze - Kiedy więc dajesz jałmużnę, nie trąb przed sobą, jak obłudnicy czynią w synagogach i na ulicach, aby ich ludzie chwalili. Alus! To ty nie wiesz, że I klasy podstawówki zaliczja tylko ciemne katole? Swiatłe ateusze juz w żłobku magistra robią Stąd tak często brak im podstaw 
|
Śr sty 23, 2013 11:35 |
|
 |
lokis
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Alus, piekny slogan przytoczylas, ale... Uwazasz za wstyd napisanie; dalem biednemu 1000 zl? Przeciez to moze byc stwierdzenie faktu, niekoniecznie reklama, a chocby. Trzeba byc dumnym z dobroczynstwa! Ciezkie czasy was czekaja kiedy Kosciol przeforsuje "1% od zarobkow" i kazdy bedzie "dawal" oficjalnie. Taki wstyd!  Humalog, u ciebie cala masa wiadomosci. Prawdopodobnie ateuszem jestes. (Tylko jeszcze nie dotarlo bo glowa, jak piszesz, katolicka-ograniczona, pierwszoklasowa). 
|
Śr sty 23, 2013 12:13 |
|
 |
JedenPost
|
humalog napisał(a): To takie proste...dać z czegoś co i tak zbywa  I jeszcze się tym chwalić na cały świat Medialna filantropija... Jeśli wprowadzi/podtrzyma modę na medialną filantropię - to chyba dobrze, prawda? Niech nawet zaczną licytować się kto da więcej. Wydaje mi się, swoją drogą, że ten ewangeliczny nakaz dyskretnej jałmużny ma na uwadze raczej dobro (zbawienie) dobroczyńcy niż beneficjenta. Dobrze mi się wydaje?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Śr sty 23, 2013 13:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
lokis napisał(a): Alus, piekny slogan przytoczylas, ale... Uwazasz za wstyd napisanie; dalem biednemu 1000 zl? Przeciez to moze byc stwierdzenie faktu, niekoniecznie reklama, a chocby. Trzeba byc dumnym z dobroczynstwa! Ciezkie czasy was czekaja kiedy Kosciol przeforsuje "1% od zarobkow" i kazdy bedzie "dawal" oficjalnie. Taki wstyd!  Humalog, u ciebie cala masa wiadomosci. Prawdopodobnie ateuszem jestes. (Tylko jeszcze nie dotarlo bo glowa, jak piszesz, katolicka-ograniczona, pierwszoklasowa).  Slogan tylko dla laików nie znających Biblii Znacznie więcej poświęcam rocznie na potrzeby Kościoła niż owe 1% mojego podatku....ciężkie czasy mi nie grożą, tym bardziej, że te pieniądze pójdą i tak z kwoty którą już zapłaciłam fiskusowi.
|
Śr sty 23, 2013 14:19 |
|
 |
lokis
|
Chwalipieta! J.Chan w spodnicy!  Ciezkie czasy, nie. Bedzie to jednak dawanie oficjalne. A przeciez winno byc ukryte (jesli katolickie).
|
Śr sty 23, 2013 14:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
lokis napisał(a): Chwalipieta! J.Chan w spodnicy!  Ciezkie czasy, nie. Bedzie to jednak dawanie oficjalne. A przeciez winno byc ukryte (jesli katolickie). Ukryta ma być jałmużna, ofiara nie jest tajemnicą Choćby darowiznę odpisuje się w PIT od dochodów,
|
Śr sty 23, 2013 17:26 |
|
|
|